به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی اصغر برائی نژاد در گفتگویی گفت: درایام تاسوعا و عاشورا ی حسینی ۵۱ اکیپ بازرسی در قالب ۱۰۱ کارشناس دامپزشکی نظارت بهداشتی بر دامهای قربانی؛ قبل، حین و بعد از کشتار را در دو شیفت کاری انجام میدهند.
وی افزود: با توجه به ذبح دام از سوی هیاتهای عزاداری و برخی شهروندان در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی(ع) و اجرای سنت قربانی در مسیرهای عزاداری، مساجد، تکایا و تهیه غذا برای عزاداران حسینی از مردم میشود به منظور پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، حفظ بهداشت محیط وسلامت مصرف کنندگان حتی القمدور دام مورد نیاز خود را از مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی تهیه کنند.
برائی نژاد همچنین از مردم خواست: درکشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی کشتار خود را انجام دهند.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران ادامه داد:همچنین شهروندان میتوانند از قربانگاههای شهرداری تهران(مناطق ۱۸ .۱۵. ۴) دام مورد نیاز خود را تهیه کنند.
وی اضافه کرد: ضمنا توصیه میَشود هر گونه گوشت قربانی در خارج از کشتارگاه قبل از مصرف، حداقل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود.
نقل از :مهر