منابع پروتئین را بشناسید تا بدنی سالم داشته باشید


پایگاه خبری لقمه: میوه ها منبع ویتامین ها هستند و ویتامین ها در بدن نقش اساسی دارند در ادامه به ۵ منبع غنی پروتئین در میوه ها اشاره خواهیم کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، میوه ها از جمله غنی ترین منابع ویتامین ها هستند؛ ویتامین ها از جمله موادی هستند که انجام اعمال اساسی را در بدن به عهده دارند؛ اما در این مطلب می خواهیم شما را با جزء پروتئینی میوه ها آشنا کنیم! 

 
اگر به دنبال راهی خوشمزه برای تقویت سلامت کلی بدن خود هستید میوه‌های خشکک سرشار از پروتئین انتخاب مناسبی هستند.
 
بسیاری از ما فکر می‌کنیم تنها میوه‌ها و سبزیجات عناصر ضروری یک برنامه غذایی سالم هستند و معمولا به میوه‌های خشک مانند شیرینی نگاه می‌شود تا میان وعده هایی سرشار از مواد مغذی. میوه خشک در واقع همان میوه است که با استفاده از نور خورشید و یا دستگاه‌های مخصوص آب را گرفته اند و خشکش کرده اند.
 
مقداری از ویتامین C. موجود در میوه‌های خشک مسلما طی فرآیند خشک شدن از بین می‌رود، اما مینرال ها، فیبر، آنتی اکسیدان و دیگر اسید‌های ارگانیک جای خود می‌مانند. در ادامه این مطلب را به نقل از دکتر کرمانی بخوانید.
 
میوه‌های خشکی که حاوی پروتئین هستند
اما خب میوه‌های خشک هم مزایای خاص خود را دارند سایز آن‌ها بسیار کوچکتر می‌شود و همچنین می‌توان برای مدت طولانی‌تر نگهداریشان کرد. همچنین میوه‌های خشک گزینه‌ای سالم برای کسانی است که می‌خواهد مقداری وزنشان را افزایش دهند.
 
میوه‌های خشک سرشار از پروتئین همچنین حاوی ویتامین‌ها، مواد مغذی و دیگر مواد مغذی ضروری نیزز هستند. برخی از شناخته شده‌ترین انواع میوه‌های خشک سرشار از پروتئین عبارتند از: زرد آلو، سیب، گلابی، کشمش، هلو، آلو سیاه و انجیر.
 
سیب‌های خشک شده
مواد مغذی – یک فنجان سیب خشک شده حدود ۲ گرم پروتئین در خود دارد. همچنین این مقدار حاوی ۲۰۸ کالری و ۷ گرم فیبر است. سیب خشک منبعی غنی از ویتامین B۵ و ویتامین B۳ است و همچنین ویتامین C، مس، منیزیم، سلنیوم، پتاسیم وآهن.
 
خواص – سیب خشک شده یکی از بهترین گزینه‌ها برای هضم بهتر است و معمولا برای کسانی که سعی در کاهش وزن دارند توصیه می‌شود.
 
معمولا سیب نسبت به دیگر میوه‌ها کالری کمتری دارد. سیب خشک همچنین برای تقویت تولید نوروترانسمیتر (چیام رسان‌های عصبی) به کار می‌آید و می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند. اسید اسکوربیک موجود در آن همچنین برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.
 
گلابی خشک شده
مواد مغذی – تن‌ها در یک فنجان گلابی خشک شده ۲ گرم پروتئین وجود دارد. این مقدار حاوی ۷۰ کالری وو ۱۴ گرم فیبر است. گلابی خشک شده همچنین مقدار متوسطی مس، آهن، ویتامین K. و ویتامین C. دارد. همچنین مقدار زیادی پتاسیم دارد و سدیمش نیز پایین است.
 
خواص – این میوه خشک محبوب به خاطر خاصیت پایین آوردن فشار خون، کمک به بهبود گردش خون وو تقویت استخوان‌ها شهرت دارد. ویتامین C. موجود در آن به بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک می‌کند و ویتامین K. آن عنصری مهم برای لخته شدن خون و تثبیت مواد معدنی تراکم استخوان است.
 
این میوه خشک به دلیل کالری بالا و حجم پایینش برای افزایش وزن گزینه مناسبی است.
 
زرد آلو خشک شده
مواد مغذی – یک فنجان زرد آلوی خشک شده حاوی ۴. ۴ گرم پروتئین است و یکی از بالاترین مقادیر پروتئین را به خود اختصاص داده. این میوه خشک همچنین حاوی ۹ گرم فیبر و بیش از ۳۰۰ کالری در یک فنجان است. این مقدار زردآلوی خشک می‌تواند حدود ۴۰ درصد از نیاز روزانه بدن به پتاسیم و ۲۰ درصد نیاز روزانه بدن به آهن را تامین کند.
 
این میوه خشک شده همچنین سرشار از ویتامین A، انواع کاروتن‌ها و آنتی اکسیدان است.
 
خواص – برای تقویت رشد و تکامل زردآلو‌ها یکی از بهترین گزینه‌ها هستند. به لطف میزان بالای فیبر زردآلوی خشک شده به بهبود وضعیت گوارش نیز کمک می‌کند. اگر مشکل فشار خون دارید زرد آلوی خشک شده می‌تواند کمکتان کند. ویتامین A. موجود در آن نیز به تقویت سلامت بینایی و همچنین مقابله با آسیب حاصل از استرس اکسیداتیو کمک می‌کند.
 
هلو خشک شده
مواد مغذی – با اینکه در یک فنجان تن‌ها ۱. ۵ گرم پروتئین دارد، اما همچنان گزینه‌ای سالم برای استفاده است. یک فنجان هلوی خشک شده ۳۸۰ کالری و ۱۳ گرم فیبر در خود دارد. این میوه خشک شده مقدار زیادی ویتامین A. و آهن دارد و همچنین ویتامین C. و کلسیم نیز در آن پیدا می‌شود.
 
خواص – اگر به صورت مرتب از هلوی خشک شده استفاده کنید به لطف ویتامین A. و آنتی اکسیدانن موجود در آن خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن را کم می‌کنید. همچنین این میوه خشک به بهبود گوارش، کاهش کلسترول و کنترل دیابت نیز کمک می‌کند. آهن برای داشتن جریان خونی سالم ضروری است و ویتامین C.
 
نیز به تقویت سیستم ایمنی و بهبود رشد و ترمیم بدن کمک می‌کند.
 
انجیر خشک شده
مواد مغذی – در یک فنجان انجیر خشک ۵ گرم پروتئین موجود است. همچنین این مقدار حاوی ۳۸۰ کالری است و می‌تواند حدود ۶۰ درصد نیاز روزانه بدن به فیبر خوراکی را تامین کند. این یک فنجان همچنین می‌تواند حدود ۱۰ درصد نیاز روزانه بدن به پتاسیم، ویتامین K، آهن، منیزیم و کلسیم را تامین کند.
 
خواص – انجیر خشک می‌تواند به کاهش سطح کلسترول و تنظیم قند خون کمک کند و همچنین مسیرر گوارشی را نیز تمیز می‌کند.
 
انجیر خشک را معمولا به صورت ملین مورد استفاده قرار می‌دهند، اما به کاهش فشار خون نیز کمک می‌کند، باعث می‌شود بهتر بخوابید، استخوان‌ها را قوی‌تر می‌کند و به بهبود لخته شدن خون در افرادی که مشکل اختلال خونریزی دارند کمک می‌کند.
 
آلو سیاه خشک
مواد مغذی – یک فنجان آلو سیاه خشک شده می‌تواند ۵ گرم پروتئین وارد بدن بکند. این میوه هیچ فیبر نا محلولی در خود ندارد، اما ۱۲ گرم فیبر محلول در خود دارد. یک فنجان آلو سیاه خشک شده حاوی ۴۰۰ کالری است و همچنین ویتامین C، ویتامین K، پتاسیم و مس دارد.
 
خواص – خوردن مرتب آلو سیاه خشک شده به درمان یبوست کمک می‌کند، چون خاصیت ملین بودنن دارد. این میوه خشک همچنین به بهبود حرکت عضلات و عملکرد اعصاب کمک می‌کند. از دیگر خواص آن می‌توان به تقویت سیستم ایمنی و کمک به حفظ تراکم مواد معدنی استخوان اشاره کرد.
 
کشمش
مواد مغذی – هر فنجان کشمش حاوی ۴ گرم پروتئین و ۵ گرم فیبر است. کشمش حاوی مقدار مناسبی پتاسیم، منیزیم و آهن است.
 
اما کشمش کالری بالایی دارد و یک فنجان آن حاوی ۴۳۰ کالری است بنابراین اگر سعی در کاهش وزن دارید باید میزان مصرفتان را متعادل کنید. اما این میوه خشک شده گزینه مناسب و کم حجمی برای کسانی است که می‌خواهند وزن اضافه کنند.
 

خواص – کشمش راهی عالی برای بهبود گردش خون است و می‌تواند به بهبود گوارش و از بین بردن یبوست نیز کمک کند. همچنین این میوه خشک می‌تواند به بهبود فشار خون بالا و سلامت استخوان کمک کند، چون حاوی منیزیم و آهن است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :دکتر سلام

کد: 11973 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر بازدید: 1690 ساعت: 11:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
4 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
5 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
6 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
7 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
8 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
9 رفع کم خونی و یبوست با آلو ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
10 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
11 خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه مناسب برای بهبود سندرم پیش از قاعدگی لقمه: سندرم پیش از قاعدگی (PMS)، مجموعه‌ای از علائ...

  چه بستنی‌ و چه‌ساندویچی بخوریم‌ تا بیمار نشویم؟ لقمه: فصل تابستان آغاز شده؛ مدرسه‌ها تعطیل می‌شود،...

  بهترین روغن چه روغنی است؟ از کره اصلا نمی‌توان برای سرخ کردن استفاده کرد و د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت