بررسی وضعیت کیفیت «نان» در شورای شهر


پایگاه خبری لقمه: رییس کمیته سلامت شورای شهر تهران، ری و تجریش از بررسی وضعیت کیفیت «نان» پایتخت در شورای شهر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ناهید خداکرمی در گفت‌وگویی، با اشاره به وضعیت کیفیت نان در تهران با بیان اینکه در هفته گذشته به‌عنوان نائب ریس کمیسیون سلامت در جلسه شورای آرد و نان تهران شرکت داشتم، گفت: شورای شهر تهران درحوزه بهبود کیفیت آرد و نان عزم جدی دارد و به جد به دنبال آن هستیم که مشکل موجود در کیفیت نان که قوت اصلی مردم است، حل شود.


وی با بیان اینکه طی جلسه هفته آتی با اتحادیه نانوایان به بررسی مشکل اصلی آنها و بازنگری در ساختار ناتوانی های پایتخت خواهیم پرداخت گفت: در مورد کیفیت نان مشکلاتی وجود دارد و لازم است تا مسایل موجود را از زبان تولیدکنندگان و نانوایان بشنویم تا بتوانیم در پیمودن برنامه‌هایی که برای افزایش کیفیت نان طراحی خواهد شد موفق عمل کنیم.


رییس کمیته سلامت شورای شهر تهران گفت: وقتی با تهیه و تولیدکنندگان نان صحبت می‌کنیم آنها عنوان می‌کنند اگر جوش شیرین به نان نزنند کیفیت نان کاهش یافته و قوام لازم را نخواهد داشت و باید چاره‌ای اندیشید که از جایگزین‌های جوش شیرین در نان استفاده شود و این مساله نیاز به بحث و تبادل نظر با مسوولان مرتبط دارد. کمیته سلامت شورای شهر تهران این موضوع را که نان بدون افزودنی مضر تولید شود و در عین حال کیفیت بالایی نیز داشته باشد را دنبال خواهد کرد.


خداکرمی با بیان اینکه در حال حاضر مکمل‌هایی همچون آهن و اسیدفولیک به آرد اضافه می‌کنند، گفت: این در حالی است که لازم نیست که در همه مناطق این مکمل‌ها به آرد اضافه شود چراکه فقر آهن در برخی محلات تهران بیشتر است و در برخی مناطق به دلیل سبک زندگی و تغذیه، کمتر است و با توجه به اینکه افزودنی و مکمل‌ها می تواند بر کیفیت نان تاثیر بگذارد ، بنابراین لازم است از افزودنی‌ها و مکمل‌ها بطور منطقی و مبتنی بر مستندات علمی استفاده شود.

رییس کمیته سلامت شورای شهر تهران، ری و تجریش با بیان اینکه پس از جلسه شورای آرد و نان و شنیدن چالش های موجود از زبان نمایندگان سازمان های ذیربط، تصمیم گرفته شد که با هر یک از اعضای شورای آرد و نان در محل شورای شهر تهران جلسه‌ای جداگانه برگزار کنیم، گفت: در این جلسات رودربایستی و پنهان کاری‌ها، تا حد امکان کاهش می‌یابد و اطلاعات مربوط به سلامت مواد خوراکی و نان در اختیار عموم مردم قرار داده خواهد شد؛ چراکه حق مردم است که از سلامتی آنچه می‌خورند باخبر باشند و از مسوولان مطالبه کنند که مواد غذایی با کیفیت در اختیار آنها قرار دهند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11991 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر بازدید: 1167 ساعت: 1:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
3 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
4 اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
5 آزادی نامحدود واردات دام برای مرزنشینان+تصویر بخشنامه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
6 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
7 صادرات نان صنعتی ممنوع است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
8 چگ.نه 1.5 میلیون تن‌ آرد یارانه‌ای در کشور صرفه‌جویی شد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
9 آرد کامل نداریم/ سوءاستفاده و دروغ تجاری! ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
10 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 یک ماه از تشنگی و گرسنگی مردم غزه گذشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  زیاد کباب زغالی نخورید پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهش های محققان دانشگاه آ...

  اهمیت تغذیه در دوران بارداری تغذیه باید حاوی تمام مواد مورد نیاز برای رشد و نم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا یکباره برخی غذاها را هوس می کنید؟ با این که مانند معمول غذا خورده بودم اما هوس کردم شکلات و کمی سیب زمینی بخورم. شنیدم که متخصصان میگن بین احساس گرسنگی و هوس ناگهانی تفاوت است.
داروهای ضد پیری وارد بازار می شوند یک پزشک انگلیسی می گویند داروهای ضد پیری که می توانند خطر بروز بیماری هایی مانند سرطان و زوال عقل و همچنین چروک پوست را کاهش دهند، به زودی به بازار عرضه می شوند.
چه سبزیجاتی از آلزایمر پیشگیری می کنند پژوهشگران علوم پزشکی در کشور آلمان می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند اسفناج می تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر داشته باشد.
انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره‌های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می‌شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می‌کرد، یک سبد پر از انواع سبزی‌های تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.