پروتئینی که ویروس آنفلوانزا را تحت تاثیر قرار می دهد


پایگاه خبری لقمه: محققان پروتئین کوچکی را شناسایی کرده اند که می تواند علائم آنفلوانزا را بهبود بخشیده و مرگ و میر ناشی از آن و احتمالا سایر انواع بیماری های عفونی را کاهش دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، پروتئین موسوم به retrocyclin-۱۰۱ (RC-۱۰۱) پروتئینی منحصربه فرد است که نه تنها خود ویروس آنفلوانزا را تحت تاثیر قرار می دهد بلکه التهاب مضر ناشی از ویروس را نیز هدف قرار می دهد.

 
دنیل پرانتنر، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مریلند آمریکا، در این باره می گوید: «ما فکر می کنیم این پروتئین می تواند منجر به تولید داروی قوی برای مقابله با این بیماری و در کل مقابله با التهاب شود.»
 
در این مطالعه، تیم تحقیق تاثیرات RC-۱۰۱ را بر سلول های انسانی و در مدل حیوانی آنفلوانزا با استفاده از موش ها، بررسی کردند.
 
محققان بعد از مطالعه سلول های ایمنی انسان دریافتند RC-۱۰۱ دارای دو تاثیر مثبت است.
 
اول اینکه مانع از عفونی شدن سلول ها از طریق ویروس آنفلوانزا می شود؛ دوم اینکه، مسیر التهابی که در پس اکثر علائم عفونت آنفلوانزا هست، نظیر تب، درد، بیحالی و دشواری در نفس کشیدن را مسدود می کند.
 
به گفته پرانتنر، این عملکرد دوگانه منحصربه فرد است.
 
همچنین در مدل حیوانی نیز مشخص شد که موش های درمان شده با RC-۱۰۱ کمتر دچار علائم شدید آنفلوانزا شدند و میزان مرگ و میرشان نیز کاهش یافت.
 
در بین گروه کنترل، ۹۰ درصد موش ها مردند؛ در بین گروه دریافت کننده RC-۱۰۱، تنها ۲۰ درصد مردند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 12028 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر بازدید: 1843 ساعت: 11:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
3 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
4 احتمال کاهش قیمت محصولات پروتئینی در صورت تداوم سیر نزولی قیمت نهاده‌های دامی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
5 یک کارخانه غذایی افتتاح شد/ حتی یک ریال تسهیلات نگرفتیم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
6 گزارش تصویری افتتاح کارخانه صنایع مواد غذایی موجان ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
7 علت افزایش قیمت گوشت اعلام شد/ قیمت گوشت در 7 اسفند 1401 ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
8 فواید و مضرات پروتئین برای بدن ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۸ فروردين
9 کاهش وزن چانه و کیفیت نان در نانوایی ها ۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
10 رژیم غذایی که تاثیر بدی بر بدن ندارد ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد
11 رابطه مصرف کم پروتئین و چاقی و اشتهای زیاد ۱۴۰۰ دوشنبه ۷ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ پایگاه خبری لقمه: تخم کتان، دانه‌ای مغذی و مفید، س...

  نکاتی در مورد بادمجان

  توصیه های تغذیه ای طب اسلامی برای فصل پاییز با آغاز ۶ ماه دوم سال و سرد شدن تدریجی هوا، باید د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.
آشنایی با خواص شگفت‌آور لیمو از نوع ترش و شیرین لیمو (از مرکبات) محصولی معجزه‌آسا برای کشتن سلول‌های سرطان است ؛ که ۱۰۰۰۰ بار قوی‌تر از شیمی درمانی است.
کدام ماهی برای سبزی پلو ماهی شب عید مناسب‌تر است؟ شما هم برای انتخاب ماهی شب عیدتان تردید دارید و نمیدانید کدام ماهی را بخریم؟ ما شما را برای خرید ماهی شب عیدتان راهنمایی می کنیم.
افزایش ریزش مو با چه خوراکی‌هایی اتفاق می‌افتد یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه رفتارهای نادرستی در بین افراد وجود دارد که باعث بروز ریزش موی غیرطبیعی در افراد می‌شود، گفت: یکسری عادات تغذیه‌ای و رفتاری در مردم رواج یافته که به صورت ناآگاهانه انجام می‌شود و این امر باعث افزایش شمار بیمارانی که به علت ریزش مو به مطب پزشکان مراجعه می‌کنند، شده است.