پروتئینی که ویروس آنفلوانزا را تحت تاثیر قرار می دهد


پایگاه خبری لقمه: محققان پروتئین کوچکی را شناسایی کرده اند که می تواند علائم آنفلوانزا را بهبود بخشیده و مرگ و میر ناشی از آن و احتمالا سایر انواع بیماری های عفونی را کاهش دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، پروتئین موسوم به retrocyclin-۱۰۱ (RC-۱۰۱) پروتئینی منحصربه فرد است که نه تنها خود ویروس آنفلوانزا را تحت تاثیر قرار می دهد بلکه التهاب مضر ناشی از ویروس را نیز هدف قرار می دهد.

 
دنیل پرانتنر، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مریلند آمریکا، در این باره می گوید: «ما فکر می کنیم این پروتئین می تواند منجر به تولید داروی قوی برای مقابله با این بیماری و در کل مقابله با التهاب شود.»
 
در این مطالعه، تیم تحقیق تاثیرات RC-۱۰۱ را بر سلول های انسانی و در مدل حیوانی آنفلوانزا با استفاده از موش ها، بررسی کردند.
 
محققان بعد از مطالعه سلول های ایمنی انسان دریافتند RC-۱۰۱ دارای دو تاثیر مثبت است.
 
اول اینکه مانع از عفونی شدن سلول ها از طریق ویروس آنفلوانزا می شود؛ دوم اینکه، مسیر التهابی که در پس اکثر علائم عفونت آنفلوانزا هست، نظیر تب، درد، بیحالی و دشواری در نفس کشیدن را مسدود می کند.
 
به گفته پرانتنر، این عملکرد دوگانه منحصربه فرد است.
 
همچنین در مدل حیوانی نیز مشخص شد که موش های درمان شده با RC-۱۰۱ کمتر دچار علائم شدید آنفلوانزا شدند و میزان مرگ و میرشان نیز کاهش یافت.
 
در بین گروه کنترل، ۹۰ درصد موش ها مردند؛ در بین گروه دریافت کننده RC-۱۰۱، تنها ۲۰ درصد مردند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 12028 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر بازدید: 1825 ساعت: 11:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
3 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
4 احتمال کاهش قیمت محصولات پروتئینی در صورت تداوم سیر نزولی قیمت نهاده‌های دامی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
5 یک کارخانه غذایی افتتاح شد/ حتی یک ریال تسهیلات نگرفتیم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
6 گزارش تصویری افتتاح کارخانه صنایع مواد غذایی موجان ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
7 علت افزایش قیمت گوشت اعلام شد/ قیمت گوشت در 7 اسفند 1401 ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
8 فواید و مضرات پروتئین برای بدن ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۸ فروردين
9 کاهش وزن چانه و کیفیت نان در نانوایی ها ۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
10 رژیم غذایی که تاثیر بدی بر بدن ندارد ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد
11 رابطه مصرف کم پروتئین و چاقی و اشتهای زیاد ۱۴۰۰ دوشنبه ۷ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی های موثر در درمان ناباروری مردان لقمه: یک متخصص تغذیه ناباروری مصرف استروژن‌های گیا...

  درمان تبخال با نسخه های خانگی و طبیعی در میان شیوه​های طبیعی درمان تبخال ، روشهایی وجود ...

  صبحانه را جدی بگیرید ‌یک متخصص تغذیه در کردستان گفت: صبحانه وعده‌ای است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید هر وقت سر سفره نان باگت داریم، مادربزرگ می گوید: «خمیر وسطش رو دور نریزید!» و بعد از غذا هم آنها را جمع می کند و به آشپزخانه می برد ...
كاهوی دو و نیم متری هنرمند تهرانی در جشنواره شیراز + تصاویر «محمدصالح حجت الاسلامی» یکی از هنرمندان دعوت شده جشنواره «بهترین ها از دور ریختنی‌ها»، شمایی از یک کاهوی دو متر و نیمی را با استفاده از کاغذ روزنامه، لاستیک ماشین و مواد دور ریختنی دیگر ساخت.
پروتئین به چه دردی می‌خورد؟ پروتئین‌ها وظایف گوناگونی بر عهده دارند مانند ساختن هورمون‌ها، آنزیم‌ها و آنتی کورها (همان پادتن‌ها)، انتقال اکسیژن و هیدروژن و غیره.
چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.