پیشگیری از بروز سکته با مصرف این سبزیجات


پایگاه خبری لقمه: محققان در تحقیقات جدید خود دریافتند که مصرف یک ویتامین خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و سکته را کاهش می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان در تحقیقات اخیر خود  به افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی ناشی از کمبود یک ویتامین پی بردند.

 
تحقیقات جدید نشان می دهد که سطح ناکافی ویتامین k ممکن است بر ساختار قلب تأثیر منفی بگذارد و منجر به یک بیماری به نام هیپرتروفیک بطن چپ (LVH) شود.
 
افزون بر این، ویتامین K نقش کلیدی در انعقاد خون و سلامت استخوان دارد، کمبود ویتامین k خطر بروز خونریزی، پوکی استخوان و شکستگی استخوان را افزایش می دهد.
 
ویتامین K در رژیم غذایی با عنوان فلیکوینون یا ویتامین K-1 شناخته شده است، این ویتامین در سبزیجات برگ سبز مانند کلم برگ، کلم کالی، جعفری، کلم بروکلی، اسفناج و گل کلم موجود است و مصرف آنها از دوران کودکی و نوجوانی می تواند در بهبود عملکرد قلب بسیار موثر باشد.
 
 
بطن چپ بخش اصلی پمپاژ کننده خون در قلب است و آسیب دیدن آن در سلامت قلب و خون رسانی به اندام ها تاثیرگذار است.
 
مری دوهیت و مری الن فین از موسسه پیشگیری جورجیا در دانشگاه آگوستا ارتباط بین یک بیماری در بطن چپ قلب و کمبود ویتامین k را ثابت کردند، این ویتامین در سلامت قلب جوانان تاثیر مثبت زیادی دارد.
 
دوهیت و همکارانش 766 نوجوان سالم بین 14 تا 18 سال را بررسی و رژیم غذایی و عادات فعالیت بدنی آنها را در مدت 7 روز ارزیابی کردند، پس از این مدت ساختار و عملکرد بطن چپ این نوجوانان با استفاده از اکوکاردیوگرافی ارزیابی شد.
 
 
دراین مطالعه نشان داده شد نوجوانانی که کمترین میزان ویتامین K-1 را مصرف کرده بودند بطن چپ آنها نسبت به بطن راست بزرگ تر بود همچنین حدود 10 درصد از نوجوانان به هیپرتروفیک بطن چپ قلب (LVH) مبتلا بودند.
 
همچنین در این تحقیق نشان داده شد با مصرف ویتامین K-1 در نوجوانان خطر ابتلا به هیپرتروفیک بطن چپ قلب کاهش پیدا می کند.
 
نویسندگان این مطالعه اذعان داشتند که مصرف ویتامین K-1 در دوران کودکی به سلامت قلب و عروق کمک می کند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته را در بزرگسالی کاهش پیدا کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 12055 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۵ مهر بازدید: 2216 ساعت: 10:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
2 علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
3 چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد
4 اقداماتی برای پیشگیری از گرمازدگی/ سکته گرمایی چیست ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۶ تير
5 افزایش آسیب آئورت با این آنتی بیوتیک ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند
6 کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی با مصرف ماست ۱۳۹۶ يکشنبه ۶ اسفند
7 ارتباط مصرف روزانه پنیر با حملات قلبی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
8 10 توصیه تغذیه پس از سکته مغزی ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
9 افزایش ریسک بیماری قلبی و دیابت با سریع غذا خوردن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
10 ارتیاط غذای تند با حملات قلبی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
11 مصرف نوشابه گازدار ریسک ابتلا به دیابت را افزایش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سندرم روده تحریک پذیر و دوری از FOODMAP ها پایگاه خبری لقمه: سندرم روده تحریك پذیر یك بیماری ...

  توت فرنگی کلسترول خون را کاهش می‌دهد یک کارشناس تغذیه گفت: توت فرنگی کلسترول خون را کاه...

  کاهش سکته با موز محققان دریافتند که مصرف موز در رژیم غذایی به دلیل ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شش خوراکی زمستانی شگفت انگیز را بشناسید بسیاری از محصولات غذایی زمستان ممکن است برای مردم ناآشنا باشند اما غذاهایی که می توان با آنها تهیه کرد، برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن بسیار مفید هستند.
بهترین مواد غذایی برای باز شدن عروق و رژیم غذایی پایگاه خبری لقمه: گوجه فرنگی علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین C و فیبرهاست، لیکوپن دارد که مانع از اکسایش کلسترول و چسبیدن به دیواره عروق می شود.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
غذا های سیرکننده برای افراد رژیمی اگر قرار باشد ویژگی های یک غذای عالی را برشمرید حتما خواهید گفت: سالم، خوشمزه مقوی و سیرکننده باشد. به گفته متخصصان تغذیه،غذا می تواند هم مقوی،هم سالم و هم سیرکننده باشد.