عواملی که دستگاه گوارش را تهدید می کنند


پایگاه خبری لقمه: در حالی‌ که سلامت کلی ما از سلامت دستگاه گوارش نشأت می‌گیرد، بسیاری از ما، اهمیت سلامت دستگاه گوارش را برای سلامت کلی بدن نادیده می‌گیریم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، با شناخت عواملی که به این سیستم حیاتی آسیب می‌زنند، می‌توانیم از بسیاری خطراتی که سلامت ما را تهدید می‌کنند، پیشگیری کنیم:

 
رژیم غذایی حاوی قند بالا و فیبر پایین: این نوع رژیم غذایی، نه تنها فاقد مواد مغذی لازم برای بدن است، بلکه رشد باکتری‌های بد و مخمرها را در میکروبیوم روده افزایش می‌دهد. این شرایط می‌تواند به التهاب و نتایج ناشی از آن مانند حساسیت غذایی، آلرژی، روده چکه کن، کمبود ویتامین و مشکلات خود ایمنی منجر شود. با کاهش مصرف قندها می‌توانیم این علائم را بهبود بخشیم.
 
داروها: حقیقت غم‌انگیزی است، اما داروهایی که برای درمان علائم مشکلات سلامت مصرف می‌کنیم، می‌توانند سیستم دفاعی بدن را بیش از پیش تضعیف کنند. مسکن‌ها، استروئیدها، داروهای ضداسید و آنتی‌بیوتیک‌ها همگی با عملکرد سیستم گوارشی تداخل ایجاد می‌کنند و به آن آسیب می‌زنند. هرچند فقط شما و پزشکتان می‌توانید تعیین کنید که به چه داروهایی نیازدارید، اما مصرف پروبیوتیک‌های با‌کیفیت و آنزیم‌های گوارشی می‌تواند به بازگشت سلامت دستگاه گوارش کمک کند.
 
مواد غذایی حساسیت‌زا: حساسیت غذایی، تاثیر مستقیمی بر سلامت دستگاه گوارش دارد و می‌تواند مشکلات متعدد مانند خستگی، سردرد و درد مفاصل ایجاد کند و ریسک مشکلاتی مانند چاقی، دیابت نوع دو و بیماری‌های متابولیک را افزایش دهد. آسان‌ترین راه برای شناخت مواد غذایی که ایجاد مشکل می‌کنند، این است که به مدت 21 روز، مواد عمده حساسیت‌زا مانند گلوتن، سویا، تخم‌مرغ، بادام زمینی، ذرت و شیرین‌کننده‌ها را قطع کنید. پس از این مدت، دوباره مصرف این مواد را آغاز و به علائم دستگاه گوارش، وزن و سطح انرژی خود توجه کنید. از این که چقدر در مدت قطع مصرف آنها احساس بهتری داشته‌اید، متعجب خواهید شد.
 
استرس مزمن: استرس طولانی‌مدت، اعصاب دستگاه گوارش را تغییر می‌دهد و با جلوگیری از تولید طبیعی آنزیم‌های گوارشی، شما را در معرض بیماری و عفونت قرار می‌دهد و سلامت دستگاه گوارش را تهدید می‌کند. استرس همچنین مانع داشتن رژیم غذایی و خواب سالم می‌شود و رژیم غذایی نامناسب نیز از بهبود روحیه جلوگیری می‌کند.
 
منبع: rodalewellness
 
مترجم: یاسمین مشرف
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 12105 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر بازدید: 978 ساعت: 11:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تعیین تکلیف کارتخوان‌ها با گردش میلیاردی بدون پرونده مالیاتی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ خرداد
2 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
3 توزیع نوشابه گازدار در غذاخوری ادارات ممنوع شد ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ خرداد
4 کسی نمی داند مرغ های تولیدی کجامی روند! ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ اسفند
5 کم‌کاری سوال برانگیز دستگاههای مسئول در کنترل قاچاق دام ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۳ آبان
6 هزاران دستگاه کمباین غلات آماده برداشت محصول ۱۳۹۹ سه شنبه ۵ فروردين
7 کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
8 فروش تخم مرغ با چه قیمتی مجاز است ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۶ دي
9 چگونه دستگاه گریل را تمیز کنیم؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
10 سریع‌ترین راه های درمان برفک دهان را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
11 جولان زعفران های تقلبی در بازار/ از گوشت گاو تا عسل و چربی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی ضد پیری را بشناسید فرآیند پیر شدن سلول ها، اتفاقی است که هر انسانی را...

  درباره سوپ های آماده چه می دانید؟ آیا تا به حال سوپ‌های آماده یا نیمه آماده‌ای را که...

  شیر را با شیره خرما میل كنید اگر این روزها به یكی از شهرها یا استان‌های جنوبی ك...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
چرا خانم ها نباید آب پرتقال بخورند؟ بی اختیاری ادراری یعنی این که ناخودآگاه از بدن فرد ادرار خارج می شود. این مسئله به خصوص در زمان خنده، سرفه، تشنج یا ورزش کردن اتفاق می افتد. در اکثر موارد فرد قبل از این که به دستشویی برسد خود را خیس کرده است.
اشتباهات جیمز باند در رژیم غذایی! یکی از پرطرفدارترین قهرمانان فیلم‌های سینمایی از 50 سال پیش تا کنون مامور ارشد اطلاعاتی یعنی «جیمز باند» است. باند برای انجام هر کدام از عملیات‌های خود نیاز به انرژی زیادی داشت، به همین دلیل رژیم غذایی او بسیار پرانرژی و سرشار از پروتئین و کربوهیدرات بود. در حقیقت شخصی مانند باند تقریبا به اندازه یک افسر نیروی زمینی ارتش انرژی مصرف می‌کرد که میزان آن در حدود 6 هزار کالری در روزمحاسبه شده است.