همایش روز جهانی غذا برگزار می‌شود


پایگاه خبری لقمه: همایش روز جهانی غذا با شعار «اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت» برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد هاشمی در نشست خبری همایش روز جهانی غذا، گفت: این روز بهانه‌ای برای بیان اولویت‌های غذا در کشور است. در سال‌های اخیر به جای استفاده از قوه قهریه در این حوزه بحث تشویق را پیش بردیم که یکی از اقدامات‌مان اعطای نشان ایمنی و سلامت به تولید کنندگان فراورده‌های غذایی بوده که از حدود ۱۱ سال قبل و در ۱۶ دوره برگزار شده است.

 
وی با اشاره به تولیدکنندگانی که توانستند با روش‌های ابتکاری محصولات‌شان را به سمت سلامت بیشتر ارتقاء دهند، گفت: در این سال‌ها نزدیک به ۱۵۰ نشان ایمنی سلامت ارائه شده و شرکت‌هایی که بتوانند این نشان را دریافت کنند، از امتیاز ویژه‌ای برخوردار می‌شوند.
 
دبیر اجرایی همایش ملی روز غذا با بیان اینکه یکی دیگر از اقدامات سازمان غذا و دارو بحث نصب نشانگرهای تغذیه بر روی فرآورده‌های غذایی بود، گفت: در هیچ کجای دنیا اجباری برای عدم مصرف یک محصول وجود ندارد، بلکه سعی می‌شود با المان‌های فرهنگی‌ مردم را ترغیب به استفاده از محصولات سلامت کنند. بر این اساس چراغ راهنمای تغذیه‌ای باعث می‌شود که مردم بدانند از چه محصولی استفاده کنند. خوشبختانه این نشانگرها در کشور مورد استقبال صنایع غذایی قرار گرفته و به صورت ۱۰۰ درصد اجرا شده است، البته هنوز در بازار به صورت ۱۰۰ درصد وجود ندارد و به تدریج در حال جایگزین شدن است.
 
هاشمی شعار جهانی روز غذا را تغییر آینده مهاجرت، سرمایه گذاری در امنیت غذا و توسعه روستایی عنوان کرد و گفت: شعار کشور ما برای این روز متناسب با اقدامات‌مان «اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت» انتخاب شده است.
 
در ادامه این نشست کاوه زرگران - دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران نیز گفت: ما ضوابط برچسب‌گذاری را در بازه زمانی سه تا شش ماهه بررسی کردیم و به یک قانون جامع رسیدیم و آن را به سازمان غذا و دارو فرستادیم. بعد از آن دستورالعمل چراغ راهنمای تغذیه نیز به آن اضافه شد و در فاز اول ۲۰۰ شرکت مواد غذایی به صورت داوطلبانه آن را اجرا کردند.
 
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۹۹ درصد از شرکت‌های غذایی اقدام به اجرای چراغ راهنمای تغذیه کرده‌اند، گفت: طبیعتا اجرای آن هزینه‌هایی را برای بخش خصوصی به دنبال داشته، اما ما تلاش کردیم که در کنار دولت این طرح را اجرایی کنیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12126 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر بازدید: 2962 ساعت: 1:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
3 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
7 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
8 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
9 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
11 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه می‌شود لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاو...

  تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتر...

  دانه‌ها و مغزها بهترین میان وعده برای دانش آموزان هستند نوع چربی موجود در این گروه از نوع چربی‌های مفید بو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
چگونه اشتهای خود را کاهش دهیم با این روش ها می توانید اشتهای خود را کاهش دهید. تقریبا همه آنهایی که قصد لاغر شدن دارند، به دنبال یافتن بهترین و کارآمدترین راهکارها هستند. اما با اضافه کردن مواد غیرمشخص به غذای خود نمی توانید به طور معجزه آسایی باعث آب شدن چربی های اضافه بشوید.
غذاهای ایرانی سالم ترند/لزوم تهیه لیستی از غذاهای سنتی هر استان/غذاهای صنعتی را جایگزین غذاهای سنتی نکنید رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران گفت:«روند رو به گسترش بیماری های ناواگیر متولیان سلامت را نگران کرده است ومتاسفانه سن ابتلا به بیماری هایی که در این دسته جا می گیرند نیز در حال کاهش اس تا جایی که بعضی از متخصصان قلب شاهد جراحی های عروق قلب در سنین پایین تر از 40 سال هستند.»
باکتری‌های روده و ارتباط با چاقی و دیابت پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد بین دیابت و باکتری های روده ارتباط وجود دارد.