همایش روز جهانی غذا برگزار می‌شود


پایگاه خبری لقمه: همایش روز جهانی غذا با شعار «اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت» برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد هاشمی در نشست خبری همایش روز جهانی غذا، گفت: این روز بهانه‌ای برای بیان اولویت‌های غذا در کشور است. در سال‌های اخیر به جای استفاده از قوه قهریه در این حوزه بحث تشویق را پیش بردیم که یکی از اقدامات‌مان اعطای نشان ایمنی و سلامت به تولید کنندگان فراورده‌های غذایی بوده که از حدود ۱۱ سال قبل و در ۱۶ دوره برگزار شده است.

 
وی با اشاره به تولیدکنندگانی که توانستند با روش‌های ابتکاری محصولات‌شان را به سمت سلامت بیشتر ارتقاء دهند، گفت: در این سال‌ها نزدیک به ۱۵۰ نشان ایمنی سلامت ارائه شده و شرکت‌هایی که بتوانند این نشان را دریافت کنند، از امتیاز ویژه‌ای برخوردار می‌شوند.
 
دبیر اجرایی همایش ملی روز غذا با بیان اینکه یکی دیگر از اقدامات سازمان غذا و دارو بحث نصب نشانگرهای تغذیه بر روی فرآورده‌های غذایی بود، گفت: در هیچ کجای دنیا اجباری برای عدم مصرف یک محصول وجود ندارد، بلکه سعی می‌شود با المان‌های فرهنگی‌ مردم را ترغیب به استفاده از محصولات سلامت کنند. بر این اساس چراغ راهنمای تغذیه‌ای باعث می‌شود که مردم بدانند از چه محصولی استفاده کنند. خوشبختانه این نشانگرها در کشور مورد استقبال صنایع غذایی قرار گرفته و به صورت ۱۰۰ درصد اجرا شده است، البته هنوز در بازار به صورت ۱۰۰ درصد وجود ندارد و به تدریج در حال جایگزین شدن است.
 
هاشمی شعار جهانی روز غذا را تغییر آینده مهاجرت، سرمایه گذاری در امنیت غذا و توسعه روستایی عنوان کرد و گفت: شعار کشور ما برای این روز متناسب با اقدامات‌مان «اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت» انتخاب شده است.
 
در ادامه این نشست کاوه زرگران - دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران نیز گفت: ما ضوابط برچسب‌گذاری را در بازه زمانی سه تا شش ماهه بررسی کردیم و به یک قانون جامع رسیدیم و آن را به سازمان غذا و دارو فرستادیم. بعد از آن دستورالعمل چراغ راهنمای تغذیه نیز به آن اضافه شد و در فاز اول ۲۰۰ شرکت مواد غذایی به صورت داوطلبانه آن را اجرا کردند.
 
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۹۹ درصد از شرکت‌های غذایی اقدام به اجرای چراغ راهنمای تغذیه کرده‌اند، گفت: طبیعتا اجرای آن هزینه‌هایی را برای بخش خصوصی به دنبال داشته، اما ما تلاش کردیم که در کنار دولت این طرح را اجرایی کنیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12126 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر بازدید: 2984 ساعت: 1:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
3 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
7 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
8 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
9 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
11 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کودکان به نوشیدن چای عادت نکنند کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: ع...

  تأثیر داروها بر بهداشت دهان و دندان به طور کل، از داروها برای رفع بیماری استفاده می شو...

  نوشیدن شیر و آب فراوان راز تغذیه سالم در هوای آلوده دانشیار گروه تغذیه جامعه در دانشگاه علوم پزشکی شهی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

6 پیشنهاد سالم برای زنگ تفریح براساس اعلام مسوولان اداره سلامت وزارت آموزش و پرورش، قرار شده از امسال طرح توزیع غذای گرم در بوفه مدرسه‌ها، به‌خصوص مدارس تهران،‌ اجرا شود...
سرخ كردن غذا،چگونه؟ یكی از مهم‌ترین كارهای روزمره خانم‌ها، پختن و آماده كردن غذایی خوشمزه و مقوی برای خانواده است؛ غذایی كه هم باید افراد خانه را سیر كند و هم نیازهای غذایی‌شان را تامین نماید.
خوشمزه‌ترین‌ افطاری‌های ماه رمضان در پایتخت مشهور است که در تهران قدیم، روشنایی معابر تنها تا2 ساعت پس از غروب آفتاب ادامه داشت اما به میمنت از راه رسیدن ماه رمضان نه تنها عبور و مرور بعد از غروب آفتاب قطع نمی‌شد بلكه تا طلوع آفتاب ادامه داشت.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.