مصرف زیاد قند و شکر برابر با بیمارهای قلبی


پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهش‌های جدید نشان می‌دهد، مصرف رژیم غذایی قندی به میزان بالا خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را در همه افراد، حتی آنهایی که قندشان بالا نیست، افزایش می‌دهد و آنها را در معرض سکته قلبی قرار می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نتیجه تازه‌‌‌ترین تحقیقات نشان می‌دهد، حتی افراد سالمی که سطح بالایی از قند و شکر را در برنامه غذایی روزانه خود جای داده‌اند، در معرض بیماری‌های قلبی ـ عروقی قرار دارند. 

 
بر اساس یک تحقیق جامع از دانشگاه "Surrey" در انگلیس، افراد سالمی که میزان زیادی از قند و شکر را در برنامه غذایی خود جای داده‌اند، با افزایش سطح چربی خون، خود را در معرض بیماری‌های قلبی ـ عروقی قرار می‌دهند. 
 
پروفسور بروس گریفین، می‌گوید: «یافته‌های ما شواهد جدیدی را نشان می‌دهد که مصرف زیاد مقادیر قند، می‌تواند متابولیسم چربی شما را به گونه‌ای تغییر دهد که خطر ابتلا به بیماری قلبی ـ عروقی افزایش یابد».
 
متابولیسم چربی فرایند بیوشیمیایی است که از طریق آن چربی‌ها حمل می‌شوند، در خون تجزیه می‌شوند و توسط سلول های بدن مورد استفاده قرار می گیرند.
 
بیماری‌های قلبی و عروقی با سخت شدن و گرفتگی عروق ارتباط مستقیم دارند که انسداد جریان خون را به دنبال دارند و منجر به ایجاد لخته‌های خونی می‌شوند که عروق را مسدود و حملات و سکته‌های قلبی را ایجاد می‌کنند.
 
92 میلیون آمریکایی بزرگسال با نوعی از بیماری‌های قلبی ـ عروقی دست به گریبانند و با اثرات بعدی سکته‌های قلبی زندگی می‌کنند.  

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 12134 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر بازدید: 2496 ساعت: 3:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دیابت تلخ‌ترین ببماری قرن! ۱۴۰۴ شنبه ۱۸ آبان
2 دانه ای که برای لاغری معجزه می کند ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
3 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
4 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
5 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
6 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
7 علی جعفریان جانشین وزیر بهداشت شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۸ شهريور
8 ظفرقندی: کار سیاسی در وزارت بهداشت را خیانت به مردم می‌دانم ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
9 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
10 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11 چه کسانی نباید رژیم کتوژنیک بگیرند؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟ کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی می‌شود و خطرا...

  مراقبت از لبها در زمستان دهانی زیبا، با لب هایی لطیف و مرطوب شروع می‌شوند. ...

  تاثیر پروبیوتیک ها در بهبود آلرژی کودکان پایگاه خبری لقمه: ۸۰درصد سیستم ایمنی بدن در دستگاه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.
باورهای غلط درباره رژیم های غذایی امروزه اطلاعات فراوان و حتی اشتباه در مورد تغذیه‌، تشخیص یک الگوی صحیح تغذیه‌ای را دشوار کرده است.
توزیع آب معدنی ۳۰ تا ۶۰ هزار تومانی در بازار پایگاه خبری لقمه: از فرودین ماه امسال توزیع دو برند آب معدنی فرانسوی به نام های آب معدنی "پرییر" و "اویان" با قیمت های ۷ تا ۴۰ هزار تومانی در بازار آغاز شده است.
چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.