مصرف زیاد قند و شکر برابر با بیمارهای قلبی


پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهش‌های جدید نشان می‌دهد، مصرف رژیم غذایی قندی به میزان بالا خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را در همه افراد، حتی آنهایی که قندشان بالا نیست، افزایش می‌دهد و آنها را در معرض سکته قلبی قرار می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نتیجه تازه‌‌‌ترین تحقیقات نشان می‌دهد، حتی افراد سالمی که سطح بالایی از قند و شکر را در برنامه غذایی روزانه خود جای داده‌اند، در معرض بیماری‌های قلبی ـ عروقی قرار دارند. 

 
بر اساس یک تحقیق جامع از دانشگاه "Surrey" در انگلیس، افراد سالمی که میزان زیادی از قند و شکر را در برنامه غذایی خود جای داده‌اند، با افزایش سطح چربی خون، خود را در معرض بیماری‌های قلبی ـ عروقی قرار می‌دهند. 
 
پروفسور بروس گریفین، می‌گوید: «یافته‌های ما شواهد جدیدی را نشان می‌دهد که مصرف زیاد مقادیر قند، می‌تواند متابولیسم چربی شما را به گونه‌ای تغییر دهد که خطر ابتلا به بیماری قلبی ـ عروقی افزایش یابد».
 
متابولیسم چربی فرایند بیوشیمیایی است که از طریق آن چربی‌ها حمل می‌شوند، در خون تجزیه می‌شوند و توسط سلول های بدن مورد استفاده قرار می گیرند.
 
بیماری‌های قلبی و عروقی با سخت شدن و گرفتگی عروق ارتباط مستقیم دارند که انسداد جریان خون را به دنبال دارند و منجر به ایجاد لخته‌های خونی می‌شوند که عروق را مسدود و حملات و سکته‌های قلبی را ایجاد می‌کنند.
 
92 میلیون آمریکایی بزرگسال با نوعی از بیماری‌های قلبی ـ عروقی دست به گریبانند و با اثرات بعدی سکته‌های قلبی زندگی می‌کنند.  

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 12134 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر بازدید: 2304 ساعت: 3:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 علی جعفریان جانشین وزیر بهداشت شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۸ شهريور
2 ظفرقندی: کار سیاسی در وزارت بهداشت را خیانت به مردم می‌دانم ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
3 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
4 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
5 چه کسانی نباید رژیم کتوژنیک بگیرند؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
6 رژیم غذایی گیاهی و بهبود کلسترول و قندخون ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
7 نرخ جدید قیمت شکر اعلام شد/ چرا افزایش قیمت اعلام رسمی نمی‌شود؟ ۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
8 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
9 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
10 خرما بهترین ماده غذایی برای تأمین قندخون است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ فروردين
11 واگذاری تنظیم بازار قند و شکر به بخش خصوصی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف بی ح...

  رژیم غذایی سالم چقدر هزینه دارد؟ صرفه‌جویی یکی از آن عادت‌های پسندیده‌ای است که حتی...

  بهار نارنج، برای رفع تپش قلب مفید است بهارنارنج همان گل های درخت نارنج است که دارای بوی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت