پیش بینی صادرات یک میلیون تن لبنیات در سال جاری


پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی از برآورد صادرات بیش از یک میلیون تنی لبنیات تا پایان امسال خبر داد و گفت: صادرات این محصولات رکورد تاریخ کشاورزی ایران را زده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسن رکنی در گفت‌وگویی، اظهار کرد: تولید محصولات پروتئینی در شرایط کنونی در وضعیتی قرار دارد که نیاز بازار را تامین می‌کند و به دنبال رونق دادن و تقویت صادرات است تا ضمن ارزآوری بیشتر بازار داخلی را بتوانیم از این طریق به نفع تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان تنظیم کنیم.

 
وی با بیان این که پیش بینی و برآورد وزارت کشاورزی برای صادرات شیر و لبنیات حدود یک میلیون تن سال جاری است، افزود: حدود ۱۰۰ هزار تن شیر و انواع لبنیات در هر ماه به کشورهای مختلف صادر شده است که طی پنج ماهه امسال بیش از ۵۰۰ هزار تن صادرات داشتیم که در تاریخ کشاورزی ایران چنین اتفاقی سابقه نداشته است که البته در نیمه ابتدایی امسال این رقم بیشتر شده است، اما نتوانستیم آمار دقیق آن را از گمرک دریافت کنیم.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به این‌که سالانه ۱۰ درصد تولیدات مرتبط با صنعت شیر و لبنیات صادر می‌شود، ادامه داد: صادرات محصولات ۲۰ نوع فرآورده مختلف را شامل می‌شود و به کشورهای مختلفی از همسایگان ایرانی تا کشورهای اروپایی صادر شده است.
 
براساس آمارهای رسمی منتشر شده طی پنج ماهه نخست امسال حدود ۱۸۸ هزار و ۷۷۰ تن انواع محصولات لبنی شامل شیرخشک، انواع پنیر، آب پنیر، دوغ، ماست، خامه، کره و انواع روغن‌های مشتق از شیر به ارزش ۳۲۹ میلیون و ۲۰۰ دلار به کشورهای مختلف صادر شده که از نظر وزنی با ۴.۶ درصد و از نظر ارزشی با ۲۸.۳۵ درصد رشد نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته افزایش یافته است. البته این صادرات به غیر از صادرات کره، شیرخشک صنعتی، گوشت قرمز، دام زنده، گوشت مرغ و تخم مرغ است.
 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12151 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر بازدید: 1630 ساعت: 3:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
2 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
3 الزام توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
4 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
5 تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی/ هزینه درمان ۱۰ برابر یارانه شیر ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
6 دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
7 بستنی دومینو برای دومین بار به فرابورس آمد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
8 مقابله با عفونت های تنفسی با لبنیات ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
9 قیمت روغن‌ و لبنیات در جهان کاهش یافت ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 آشنایی با مکمل های غذایی کاهش وزن و لاغری ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نقش ویتامین D در سلامت بدن ویتامین D از جمله ویتامین‌هایی است که دریافت آن از...

  برگه‌ها؛ جایگزین خوب هله هوله‌ها میوه‌های خشک یا برگه‌ها همان میوه‌های تازه‌ای هستن...

  افزایش میل جنسی به روش های سنتی مهارت های زندگی یکی از کارهای مهمی است که هر فردی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

20 توصیه ناب تغذیه‌ای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی کسانی که به ضعف حافظه دچارند،‌ بهتر است همه روزه هفت مثقال کشمش سیاه، ناشتا بخورند و نیز سه تکه زنجبیل که در عسل خوابانده‌اند (زنجبیل پرورده) با کمی خردل ضمن غذای روزانه خود بخورند.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
کنترل اشتها با روشهای ساده خیلی وقت‌ها افراد از اینکه نمی‌توانند اشتهای خود را مهار کنند، کلافه می‌شوند.
چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.