شرکت ایزی هتل انگلیس با شرکت‌های سازنده ایرانی به توافق رسیدند


پایگاه خبری لقمه: شرکت «ایزی هتل» انگلیس برای گشایش ۵۰۰ اتاق در ایران به توافق رسیدند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، شرکت ایزی هتل انگلیس با شرکت‌های سازنده و طراح ایرانی بر سر گشایش 500 اتاق در ایران به توافق رسیدند

 
این هتل‌های زنجیره‌ای توسط استلیوس هوجی یانو، موسس شرکت هواپیمایی ایزی‌جت در سال 2004 تاسیس شده است و اکنون در انگلیس و 6 کشور اروپایی و امارات فعالیت می‌کند.
 
گای پارسونز، مدیر ارشد اجرایی ایزی هتل گفت: «تعدادی از شرکت‌های هتلداری در تلاش برای ورود و توسعه فعالیت در ایران هستند. ما تلاش می کنیم که بازار خود را در غرب آسیا گسترش دهیم و استفاده از این فرصت برای ما معنا دارد.»
 
از دیگر شرکت‌های هتلداری که  وارد ایران شده‌اند، می‌توان به آکور فرانسه، ملیا هتل اینترنشنال اسپانیا و چندین شرکت هتلداری مستقر در خلیج فارس اشاره کرد.
 
پارسونز گفت ایزی هتل با ایران به صورت فرانشیزی همکاری می‌کند و این بدان معناست که برای بیشتر فعالیت این هتل‌ها با کارکنان ایرانی قرارداد بسته خواهد شد و این مدل به این شرکت اجازه می‌دهد که فعالیت خود را بدون ریسک سرمایه‌گذاری مستقیم در ایران توسعه دهد.
 
وی توضیح داد بیشتر مشتریان این شرکت احتمالا ایرانی‌ها خواهند بود و این شرکت لزوما یک رشد بزرگ در سفر به اروپا یا انگلیس هدفگذاری نمی‌کند.
 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :رویترز

کد: 12180 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر بازدید: 2396 ساعت: 2:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هتل ارک تبریز اخطار ایمنی بنا گرفت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
3 جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد
4 فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۶ خرداد
5 هتل ها و رستوران های تهران 100 درصد گرانتر شدند+نمودار ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۷ مهر
6 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
7 قیمت هتل‌ها در تابستان تغییری ندارد/اتحادیه تخفیف نمی‌دهد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
8 خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران به‌زودی منتشر می‌شود ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
9 جایزه ویژه شهردار رشت برای برندگان دومین جشنواره گردشگری خوراک ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت
10 اقامت در هتل های لوکس جهان ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا خانم‌ها دوغ نخورند؟! مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد لبنیاتی مانند م...

  درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌...

  5 غذایی که جلوی طول عمر ایرانی‌ها را می‌گیرد در اثر سوءتغذیه‌ای كه ما در ایران داریم هورمون‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
وقتی مسواک زدن مضر است دندانپزشکان هشدار دادند مسواک زدن دندانها ظرف نیم ساعت بعد از مصرف یک وعده غذایی یا نوشیدن یک فنجان قهوه می‌تواند آسیب جدی به دندان ها وارد کند.
فلفل سیاه تند اما درمانگر بدون شک فلفل سیاه ادویه مورد علاقه همه نیست؛ اما افرادی از این ادویه استفاده می‌کنند و به آن علاقه دارند معتقدند که این ادویه بسیار دوست داشتنی است.