رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی منصوب شد


پایگاه خبری لقمه: رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با حکم وزیر جهاد کشاورزی منصوب شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، نیر اعظم خوش خلق سیما با حکم محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی به عنوان رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی منصوب شد.

 
در این حکم محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی خطاب به نیراعظم خوش خلق سیما آمده است: با توجه به مصوبه مورخ ۲۵-۴-۹۶ شورای آموزش عالی و ایجاد پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، به موجب این حکم سرکارعالی به سمت «رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی» منصوب می شوید.
 
امید است با هماهنگی و همکاری سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی،معاونت‌های تخصصی وزارتخانه و سایر موسسات و مراکز تحقیقاتی نسبت به تدوین اساسنامه پژوهشگاه و راه‌اندازی پژوهشکده‌ها، در رشد و توسعه فناوری نوین کشاورزی در کشور و ترویج آن گام های موثری بردارید.
 
خانم دکتر خوش خلق سیما، عضو هیات علمی (دانشیار پایه ۲۲) پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی که دوره کارشناسی مهندسی کشاورزی را از دانشگاه ارومیه (سال۱۳۵۹)، کارشناسی ارشد تغذیه گیاهی را از دانشگاه هیروشیما، ژاپن (سال۱۳۷۱) و دکترای فیزیولوژی ملکولی گیاهان را از دانشگاه هیروشیما، ژاپن (سال۱۳۷۷) اخذ کرده است.
 
وی پیش از این، رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی بوده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 12248 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان بازدید: 1454 ساعت: 3:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
5 تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی ۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۹ آذر
6 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
7 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
8 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
9 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
11 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد محققان می گویند مادرانی که شش هفته قبل از لقاح از ...

  شکست این قاتل مرموز با راهکارهای تغذیه ای مناسب پایگاه خبری لقمه: دیابت بر حسب علت به وجو آورنده ی...

  اهمیت تغذیه در دوران بارداری تغذیه باید حاوی تمام مواد مورد نیاز برای رشد و نم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره‌های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می‌شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می‌کرد، یک سبد پر از انواع سبزی‌های تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.
عامل اصلی ابتلا به فشار خون چیست؟ یک مطالعه که به تازگی انجام شده است نشان می دهد که عامل ابتلا به فشار خون بالا، قند است نه نمک.
حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است پایگاه خبری لقمه: حجت الله ایوبی گفت: جشن نوروز جشن نیکی هاست و جشنواره رنگ، ما از دیار رنگیم و گرمی و آفتاب، چه زیبا گفت مختومقلی که نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است و رنگ کجا و دشنه و جنگ کجا؟