رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی منصوب شد


پایگاه خبری لقمه: رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با حکم وزیر جهاد کشاورزی منصوب شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، نیر اعظم خوش خلق سیما با حکم محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی به عنوان رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی منصوب شد.

 
در این حکم محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی خطاب به نیراعظم خوش خلق سیما آمده است: با توجه به مصوبه مورخ ۲۵-۴-۹۶ شورای آموزش عالی و ایجاد پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، به موجب این حکم سرکارعالی به سمت «رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی» منصوب می شوید.
 
امید است با هماهنگی و همکاری سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی،معاونت‌های تخصصی وزارتخانه و سایر موسسات و مراکز تحقیقاتی نسبت به تدوین اساسنامه پژوهشگاه و راه‌اندازی پژوهشکده‌ها، در رشد و توسعه فناوری نوین کشاورزی در کشور و ترویج آن گام های موثری بردارید.
 
خانم دکتر خوش خلق سیما، عضو هیات علمی (دانشیار پایه ۲۲) پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی که دوره کارشناسی مهندسی کشاورزی را از دانشگاه ارومیه (سال۱۳۵۹)، کارشناسی ارشد تغذیه گیاهی را از دانشگاه هیروشیما، ژاپن (سال۱۳۷۱) و دکترای فیزیولوژی ملکولی گیاهان را از دانشگاه هیروشیما، ژاپن (سال۱۳۷۷) اخذ کرده است.
 
وی پیش از این، رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی بوده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 12248 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان بازدید: 1511 ساعت: 3:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
6 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
8 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
9 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
10 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
11 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سرکه سیب و تسکین سرفه‌های خشک نتایج برخی از پژوهش‌ها نشان داده است سرکه سیب برای...

  شما هم چای را داغ داغ می نوشید؟ نوشیدن چای داغی که بخار از آن بلند می شود، خطر ابت...

  معجون قد بلندی داشتن قدبلند و هیکل متناسب آرزوی هر انسانی است. اگ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطان‌ها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.
مهمترین عامل خطرزای سرطان پروستات دبیر علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی گفت: اثر حفاظتی مصرف گوجه فرنگی (به‌ویژه به‌صورت پخته و رب گوجه فرنگی) در جلوگیری از سرطان پروستات به اثبات رسیده است.
مونسان: نوروز آغازی برای بازیابی هویت سیاسی و اتحاد مردم منطقه علی اصغر مونسان گفت: نوروز یکی از کهن ترین آیین های بشری است که هیچ آیینی و هیچ اهریمنی نتوانسته آن را نابود یا کم رنگ سازد. آیینی که دین مبین اسلام هم از در همزیستی و همدلی با آن برآمد و گره ای مبنایی و مستحکم میان آنها زده شد.
فشار خون خود را بدون دارو کنترل کنید فشار خون بالا برای هر فردی یک عامل نگران کننده و تهدیدآمیز به شمار می آید که حتی می تواند باعث مرگ شود.در این مقاله قصد داریم راه های کاهش فشار خون بدون استفاده از دارو را به شما معرفی کنیم.