معاون غذای سازمان غذا و دارو:
توزیع كالاهای بهداشتی، آرایشی و غذایی نظام مند می شود


معاون غذای سازمان غذا و دارو از تدوین آیین نامه نظام مند شدن توزیع فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی خبر داد.

به گزارش لقمه، دكتر بهروز جنت با اعلام این خبر اظهار داشت: راهكارهای اجرایی این آیین نامه درحال بررسی است و به زودی در دستور كار قرار می‌گیرد.

وی افزود: با اجرایی شدن این آئین نامه اختلالی در روند توزیع این فرآورده‌ها به وجود نمی آید بلكه هدف از راه‌اندازی این سامانه، نظام‌مند كردن فرآیند توزیع كالاهای بهداشتی، آرایشی و غذایی است.

معاون سازمان غذا و دارو تصریح كرد: قبل از تدوین و تایید این دستورالعمل، شركت های توزیع و پخش فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی، هیچ گونه مجوزی از سوی وزارت بهداشت دریافت نمی‌كردند که این خود از نظر بهداشتی باعث به وجود آمدن مشكلاتی در حین انتقال و حمل مواد غذایی می‌شد و سلامت آن‌ها را به خطر می‌انداخت كه با تكمیل شبكه توزیع فرآورده‌های سلامت‌ محور تا حدود زیادی جلوی قاچاق و ورود كالاهای غیرمجاز به بازار گرفته می‌شود.

دكتر جنت در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص برچسب های اصالت گفت: فاز دوم نصب برچسب اصالت سلامت بر روی فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی به شركت‌های واردكننده مربوط است و در این راستا اقدامات لازم جهت نصب برچسب اصالت بر روی محصولاتی كه پیش از این وارد كشور شده و در انبارها نگه‌داری می‌شوند، انجام خواهد شد.

وی افزود: فاز سوم اجرای این طرح نظارت بر سطح عرضه است که امور اجرایی آن به طور جدی درحال پیگیری می باشد.

دكتر جنت با بیان اینکه مسئولیت نصب برچسب اصالت بر روی محصولات غذایی ، آرایشی و بهداشتی برعهده سازمان غذا و دارو است، عنوان كرد: پس از تشكیل تیم های مشترك و تكمیل طرح برچسب اصالت، آموزش به مردم را در برنامه کار خود قرار خواهیم داد تا دیگر هیچ محصولی را بدون برچسب اصالت خریداری نكنند.


نقل از :پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت

کد: 1246 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱ مرداد بازدید: 2368 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
4 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
6 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
7 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
8 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
9 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
10 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
11 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای لاغری تنها با تجویز پزشک مصرف شود رئیس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهش...

  با حساب و کتاب غذا بخورید تا چاق نشوید پرخوری نکردن مهارتی می خواهد که به خودفردبرمی گردد...

  بهترین گوشت برای مصرف کدام است؟ گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر که عنوان می شود سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده و به حدود ۶ تا ۷ کیلو گرم به ازای هر نفر در سال رسیده با براورد جمعیتی ۸۵ میلیون نفر نیاز کشور حدود ۵۱۰ هزار تن خواهد بود.
اصول کلی در استفاده از داروهای گیاهی اندازه ها و مقادیر و طرز تهیه و آماده کردن داروهای گیاهی و گیاهان دارویی برای استفاده اصول کلی در استفاده از داروهای گیاهی را شامل می شود.
با رژیم غذایی شادی‌آور آشنا شوید دلایل زیادی برای خندیدن و راه‌های زیادی برای بشاش بودن وجود دارد. اگرچه هجوم استرس‌های روزانه سعی دارد بر این احساس غلبه کرده و ما را به فردی خشن و ناامید تبدیل کند.
چرا به لوله ای كه آب از آن خارج می شود می گوییم شیر؟! در سال های دور ایران تنها دوشهر بیرجند و تبریز آب لوله كشی داشتند كه آن صنعت را از روسیه به امانت برده بودند و در كلان شهری مثل تهران مردم از آب چاه كه تمیز و سالم نبوداستفاده می كردند... ...