سرانه مصرف تخم مرغ باید دو برابر شود


مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران تخم گذار ایران گفت: هم اکنون سرانه مصرف تخم مرغ در کشور بین 10 تا 11 کیلوگرم است که باید این میزان به 20 تا 22 کیلوگرم افزایش یابد.

به گزارش لقمه، هدایت اصغری در گفت و گویی افزود: هم اکنون به طور میانگین ماهانه بیش از 75 هزار تن تخم مرغ در کشور تولید می شود و به طور میانگین حدود 60 تا 65 هزارتن آن به مصرف می رسد که کاهش مصرف داخلی را نشان می دهد.

وی با بیان اینکه توصیه می شود برای کاهش بروز برخی بیماری ها، هر فرد باید روزانه یک عدد تخم مرغ مصرف کند، افزود: تخم مرغ یک ماده پروتئینی سرشار از مواد معدنی و ویتامین های E،D، A،B،B12 ، اسیدفولیک، ریبوفلاوین و به ویژه کولین مورد نیاز بدن است.

به گفته ی اصغری ، قیمت این محصول نسبت به سایر محصولات پروتئینی پایین بوده و می تواند جایگزین مناسبی برای برخی مواد پروتئینی گران قیمت باشد.

وی اضافه کرد: برای رشد مصرف تخم مرغ در کشور باید خواص و مصرف روزانه آن در بین مردم ترویج و فرهنگ سازی شود تا سرانه مصرف این ماده پروتئینی افزایش یابد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران تخم گذار، به مدت زمان ماندگاری این محصول اشاره کرد و افزود: این محصول به مدت سه ماه در یخچال و مدت یک ماه در خارج یخچال و سردخانه قابل نگهداری است.

اصغری برای شناسایی تخم مرغ سالم گفت: تخم مرغ سالم باید دارای پوسته شفاف و زرده و سفیده مطبوع باشد.


نقل از :ایرنا

کد: 1260 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲ مرداد بازدید: 2233 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
6 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
7 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
8 اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
9 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
11 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه پیاز بیشتری بخوریم؟ پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌هایی است که بشر استفاده می...

  ظروف یکبار مصرف مناسب با مواد غذایی گرم کدامند؟ در ایام ماه محرم و صفر که بازار نذری داغ است، ظروف...

  کنسروهای ممنوعه! خبر نگران‌کننده استفاده از گوشت دلفین‌های مرده و ف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

«آب» بلای جان خالق «چالش سطل آب یخ» شد خبر غرق شدن مبتکر «چالش سطل آب یخ» شوک بزرگی برای هواداران و مجریان سطل آب یخ بود. این در حالی است که این چالش به تازگی وارد بعضی کشورها از جمله ایران شده و همچنان در حال گسترش است.
آشنایی با پنیر پیتزا یا موزارلا به طور سنتی، پنیر موزارلا (پیتزا) از شیر کامل و پر چرب گاومیش‌های آبی به دست می‌آمد اما از چندین دهه قبل ایتالیایی‌ها پنیر موزارلای بسیار خوبی از شیر گاو تولید کردند.
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم پایگاه خبری لقمه: زنان به رغم چالش‌های مختلف، پیشرفت‌های چشمگیری در علم داشته‌اند. زنان کشورمان نیز به طور فعالی در تحقیقات علمی مشارکت دارند و در زمینه‌هایی مانند پزشکی، مهندسی، فیزیک و... دستاوردهای قابل تحسینی داشته‌اند. عزم و انعطاف پذیری آنها منجر به پیشرفت های ارزشمندی شده که می‌تواند الهام‌بخش زنان در بسیاری از کشورهای دیگر باشد.
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی پایگاه خبری لقمه: طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستورانی را می دانید؟ تهیه برنج مجلسی رستوران چه فوت و فن هایی دارد؟ بهترین برنج ایرانی برای رستوران کدام برنج است؟ این ها سوالاتی هستند که در این مقاله می خواهیم به آن پاسخ دهیم.