سرانه مصرف تخم مرغ باید دو برابر شود


مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران تخم گذار ایران گفت: هم اکنون سرانه مصرف تخم مرغ در کشور بین 10 تا 11 کیلوگرم است که باید این میزان به 20 تا 22 کیلوگرم افزایش یابد.

به گزارش لقمه، هدایت اصغری در گفت و گویی افزود: هم اکنون به طور میانگین ماهانه بیش از 75 هزار تن تخم مرغ در کشور تولید می شود و به طور میانگین حدود 60 تا 65 هزارتن آن به مصرف می رسد که کاهش مصرف داخلی را نشان می دهد.

وی با بیان اینکه توصیه می شود برای کاهش بروز برخی بیماری ها، هر فرد باید روزانه یک عدد تخم مرغ مصرف کند، افزود: تخم مرغ یک ماده پروتئینی سرشار از مواد معدنی و ویتامین های E،D، A،B،B12 ، اسیدفولیک، ریبوفلاوین و به ویژه کولین مورد نیاز بدن است.

به گفته ی اصغری ، قیمت این محصول نسبت به سایر محصولات پروتئینی پایین بوده و می تواند جایگزین مناسبی برای برخی مواد پروتئینی گران قیمت باشد.

وی اضافه کرد: برای رشد مصرف تخم مرغ در کشور باید خواص و مصرف روزانه آن در بین مردم ترویج و فرهنگ سازی شود تا سرانه مصرف این ماده پروتئینی افزایش یابد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران تخم گذار، به مدت زمان ماندگاری این محصول اشاره کرد و افزود: این محصول به مدت سه ماه در یخچال و مدت یک ماه در خارج یخچال و سردخانه قابل نگهداری است.

اصغری برای شناسایی تخم مرغ سالم گفت: تخم مرغ سالم باید دارای پوسته شفاف و زرده و سفیده مطبوع باشد.


نقل از :ایرنا

کد: 1260 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲ مرداد بازدید: 2142 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
3 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
4 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
5 اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
6 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
7 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
8 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
9 قیمت کالاهای اساسی در هفته اول بهمن ۱۴۰۱/ تخم مرغ ارزان شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
10 ایران حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ را دارد ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
11 افزایش پنج درصدی تولید تخم مرغ نسبت به برنامه جهاد کشاورزی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیر موز یا شیر نارگیل ؟ شیرموز و شیرنارگیل نوشیدنی‌های دلچسب و گوارایی است...

  خواص بهترین رژیم غذایی دوستدار قلب را بشناسید پایگاه خبری لقمه: امروزه بیماری های قلب و عروق به ...

  بهداشت و تغذیه در سفر رعایت نكات بهداشتی در همه حال لازم است؛ اما دلیل ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت قصد داریم وارد روش‌های نوین اصالت‌سنجی شویم و دستگاه‌های مربوط به آن را پیدا کرده‌ایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمی‌شود.
همه چیز درباره فلفل سیاه و سفید و خواص آنها پایگاه خبری لقمه: فلفل سیاه و سفید دو میوه Piper Nigrum یا گیاه فلفل هستند که در جنوب آسیا یافت می شود.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .