جشن پنج‌سالگی مسابقات سفره‌های ایرانی اسلامی برگزار می‌شود


با فرارسیدن ماه مبارک رمضان مسابقات عکاسی از سفره های ایرانی اسلامی وارد پنجمین سال برگزاری خود شد.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی، مراسم جشن 5 سالگی مسابقات سفره های ایرانی اسلامی با حضور اساتید و کارشناسان عکاسی و جمع کثیری از عکاسان، شامگاه یکشنبه 15 مرداد ماه از ساعت 19، در گالری شماره 2 خانه عکاسان ایران برپا می شود.

اساتید پیشکسوت عرصه عکاسی از جمله دکتر محمد ستاری، فرزاد هاشمی، محمدمهدی رحیمیان، افشین شاهرودی، رسول اولیا زاده، مژگان طریقی، حسن غفاری و ... هستند که در این مراسم حضور خواهند یافت.

همزمان با پربایی این مراسم، نمایشگاهی از آثار برگزیده و منتخب چهار دوره گذشته مسابقات عکاسی از سفره های افطاری، که در جشنواره رمضان شهرداری "کچی اورن" آنکارا برپا شده بود برگزار می شود که در این جشن، به تمامی عکاسان حاضر در این نمایشگاه، گواهی شرکت ارائه می شود.

این نمایشگاه عکس هایی از احمد آقاسیانی، میثم امانی، مهتاب بحریانی، مرجان تایی، محمد توکلی، مهدی حاجیوند، رضا رادپور، گلرخ راوش، سارا رجب دوست، حمیده سلیم نژاد، سیدمدیار شجاعی فر، فرامرز عامل بردبار، مهدی عباسی، مهدی عقیقی، امیر عنایتی، محمد قدرتی وایقان، داوود کهن ترابی، امیر مافی بردبار، احمد مرادی، حسین مسلمی نایینی، منصوره معتمدی، پیمان ملک محمدی را با موضوع سفره های افطاری ایرانی و آثاری از اباصلت بیات، بهزاد فیروزی، علیرضا جلیلیفر و سیداحسان باقری با عکس هایی از کشورهای اسلامی پاکستان،لبنان، عربستان و قطر را در خود جای داده است.

بر این اساس، دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی در نظر دارد تا در این مراسم، از برگزیدگان و عکاسان راه یافته به نمایشگاه سفره های هفت سین سال 91، با ارائه جایزه، لوح تقدیر و گواهی شرکت در نمایشگاه، تقدیر به عمل آورد.

"حسن غفاری" که سال گذشته در مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین3، جایزه خود را به دبیرخانه برای برگزاری بخش ویژه‌ی "سبزه" در مسابقه هفت سین سال 91، اهدا کرده بود، از برگزیدگان این بخش با ارائه جایزه و لوح تقدیر مسابقات، تجلیل می کند.




کد: 1277 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۳ مرداد بازدید: 3453 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
3 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
4 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
5 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
6 روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
7 دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
8 «فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است ۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
9 نیمی از محصولات کشاورزی ایران به ضایعات تبدیل می شود! ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
10 دستاوردهای سفرهای استانی رئیسی به خوزستان چه بود؟ ۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
11 پیام تسلیت دبیر مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی به مناسبت درگذشت بابک برزویه ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی‌هایی که رشد مو را زیاد می‌کنند خوردن سبزیجاتی که به رنگ سبز تیره هستند، سرشار از ...

  آدامس بجویم یا نجویم؟ یک دندانپزشک گفت: آدامس همزمان می‌تواند آثار مثبت ...

  لیمو ترش مفیدترین دارو برای درمان گلو درد است لیمو ترش از جمله مواد بسیار مفید برای برطرف کردن ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فاتحه‌خوانی با آبمیوه مسموم بلای جان پیرزن‌ها رییس پلیس آگاهی فرماندهی غرب استان تهران از دستگیری سارقی خبرداد که در پوشش «مسافرکش» ضمن مسموم‌کردن زنان مسن، جواهرات آنان را سرقت می‌کرد.
نون با کچلیک و یک استراتژی غذایی پایگاه خبری لقمه: کلیپ کچلیک ثابت می کند که صنایع غذایی و رستوران های ما می توانند با بهره گیری خلاقانه و سالم از طریق ساخت کلیپ های سرگرم کننده به تبلیغ محصولات خود بپردازند
املت در وضعیت قرمز + عکس شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکان‌های خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن‌ زیر دندان آدم می‌ماند و با یادآوری خاطره‌اش لحظات شیرینی زنده می‌شود.
10 راهکار برای دوری از کبد چرب با گسترش زندگی صنعتی و کم تحرک، مصرف غذاهای فرآوری شده و پرکالری و به طور کلی تغییر سبک زندگی سنتی به زندگی مدرن، شیوع بیماری‌های مزمن نیز در حال افزایش است. بیماری‌هایی نظیر دیابت، فشار خون، سکته قلبی، سرطان‌ها و سایر بیماری‌های مزمن که در گذشته صدایی از آنها شنیده نمی‌شد این روزها علت اصلی مراجعه به مراکز درمانی هستند.