جشن پنج‌سالگی مسابقات سفره‌های ایرانی اسلامی برگزار می‌شود


با فرارسیدن ماه مبارک رمضان مسابقات عکاسی از سفره های ایرانی اسلامی وارد پنجمین سال برگزاری خود شد.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی، مراسم جشن 5 سالگی مسابقات سفره های ایرانی اسلامی با حضور اساتید و کارشناسان عکاسی و جمع کثیری از عکاسان، شامگاه یکشنبه 15 مرداد ماه از ساعت 19، در گالری شماره 2 خانه عکاسان ایران برپا می شود.

اساتید پیشکسوت عرصه عکاسی از جمله دکتر محمد ستاری، فرزاد هاشمی، محمدمهدی رحیمیان، افشین شاهرودی، رسول اولیا زاده، مژگان طریقی، حسن غفاری و ... هستند که در این مراسم حضور خواهند یافت.

همزمان با پربایی این مراسم، نمایشگاهی از آثار برگزیده و منتخب چهار دوره گذشته مسابقات عکاسی از سفره های افطاری، که در جشنواره رمضان شهرداری "کچی اورن" آنکارا برپا شده بود برگزار می شود که در این جشن، به تمامی عکاسان حاضر در این نمایشگاه، گواهی شرکت ارائه می شود.

این نمایشگاه عکس هایی از احمد آقاسیانی، میثم امانی، مهتاب بحریانی، مرجان تایی، محمد توکلی، مهدی حاجیوند، رضا رادپور، گلرخ راوش، سارا رجب دوست، حمیده سلیم نژاد، سیدمدیار شجاعی فر، فرامرز عامل بردبار، مهدی عباسی، مهدی عقیقی، امیر عنایتی، محمد قدرتی وایقان، داوود کهن ترابی، امیر مافی بردبار، احمد مرادی، حسین مسلمی نایینی، منصوره معتمدی، پیمان ملک محمدی را با موضوع سفره های افطاری ایرانی و آثاری از اباصلت بیات، بهزاد فیروزی، علیرضا جلیلیفر و سیداحسان باقری با عکس هایی از کشورهای اسلامی پاکستان،لبنان، عربستان و قطر را در خود جای داده است.

بر این اساس، دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی در نظر دارد تا در این مراسم، از برگزیدگان و عکاسان راه یافته به نمایشگاه سفره های هفت سین سال 91، با ارائه جایزه، لوح تقدیر و گواهی شرکت در نمایشگاه، تقدیر به عمل آورد.

"حسن غفاری" که سال گذشته در مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین3، جایزه خود را به دبیرخانه برای برگزاری بخش ویژه‌ی "سبزه" در مسابقه هفت سین سال 91، اهدا کرده بود، از برگزیدگان این بخش با ارائه جایزه و لوح تقدیر مسابقات، تجلیل می کند.




کد: 1277 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۳ مرداد بازدید: 3752 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
8 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
10 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
11 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین دستورالعملِ پخت ماهی/ رابطه نوع طبخ ماهی و سلامت قلب مطالعات جدیدی که در مورد تأثیر مصرف ماهی صورت گرفت...

  باز هم بشنوید از خطرات اضافه وزن! تحقیقات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد نوجوانانی ک...

  کله پاچه خورها بخوانند لقمه: کله پاچه غذایی سنتی و ایرانی است که طرفداران...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رازیانه، تازیانه‌ای بر بیماری‌ها گیاه «رازیانه» با فوائد درمانی متنوع در درمان کم‌خونی، سوء‌هاضمه، یبوست،‌ اختلالات تنفسی و اختلالات قاعدگی مفید است و علاوه بر اینها به عنوان یک خوشبوکننده موثر برای رفع بوی بد دهان استفاده می‌شود.
بفرمایید دسر​ خانگی همه خانم‌ها دوست دارند برای مهمانی‌هایشان بهترین غذا و دسر را آماده کنند و البته تزئین آن هم برایشان اهمیت زیادی دارد اما شاید خیلی هم با این کار آشنا نباشند و به همین دلیل ترجیح بدهند اصلا به این کار فکر نکنند. در حالی که درست کردن بعضی از این غذاها و دسرها و تزئین آنها کار خیلی سختی هم نیست و براحتی می‌توان آن را انجام داد و به پایان رساند.
انواع آرد برای تهیه غذاها+ دستور پخت غذا وقتی می‌گوییم آرد، شاید فکر کنید آرد، آرد است دیگر؛ چه فرقی می‌کند! اما باید بدانید آردها با وجود ظاهر مشابه هم، بسیار متفاوت‌تر از آن هستند که شاید باورتان نشود.
8 خطایی که موقع مسواک زدن انجام می‌دهیم مسواک را برمی‌داریم، کمی خمیردندان روی آن می‌گذاریم و مسواک زدن را شروع می‌کنیم و بسته به حال و حوصله‌مان، یک یا چند دقیقه‌ای هم مسواک می‌زنیم. اما متاسفانه در مورد این کار هم مانند هر عادت دیگری ممکن است دچار روزمرگی و در نتیجه اشتباهاتی شویم که نتیجه‌اش پوسیدگی دندان‌ها و بیماری‌های لثه است.