آیا شیر مادر ریسک مرگ نوزاد را کاهش می دهد؟


پایگاه خبری لقمه: تحقیق جدید نشان می دهد شیردادن به نوزاد برای دو یا چهار ماه اول زندگی اش می تواند تاثیر قابل توجهی بر کاهش بروز ریسک "سندروم مرگ ناگهانی نوزاد" (SIDS) داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، جان تامسون، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اوکلند نیوزیلند، در این باره می گوید: «نکته جالب توجه اینجاست که ظاهرا مدت زمان زیاد شیردادن نسبت به شیردادن جزئی هیچ فایده ای در رابطه با SIDS ندارد اگرچه شیر دادن برای مدت زمان طولانی فواید متعددی دیگری دارد.»

 
این مطالعه شامل بررسی ۸ مطالعه بین المللی اصلی بود. محققان بالغ بر ۲۲۰۰ مورد ابتلا به SIDS و بالغ بر ۶۸۰۰ نوزاد در قالب گروه کنترل را بررسی کردند. یافته ها نشان داد تغییرپذیری قابل توجهی در هرگونه مدت زمان شیردهی و شیردهی زیاد وجود داشت.
 
درحالیکه تحقیق نشان داد شیردهی به مدت حداقل دو ماه با نصف ریسک بروز SIDS مرتبط بود، اما شیردهی به مدت چهار ماه با میزان حفاظت بیشتری همراه بود و ادامه این مدت زمان با افزایش میزان حفاظتی بسیار کمی در رابطه با بروز این سندروم همراه بود.
 
تامسون در این باره می گوید: «اوج وقوع SIDS از دو تا چهار ماهگی است، از اینرو این مدت زمان بسیار در پیشگیری از بروز این سندروم حائز اهمیت است.»
 
تحقیقات نشان می دهد شیردهی با تامین فواید ایمنی به پیشگیری از عفونت های ویروسی کمک می کند. این نوع عفونت ها با افزایش ریسک SIDS مرتبط هستند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13332 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۳ آبان بازدید: 2981 ساعت: 9:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ آبان
2 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
3 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
4 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
5 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
7 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
8 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
9 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
10 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
11 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم پایگاه خبری لقمه: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیق...

  چای تقلبی چه رنگی است ؟ سولماز چوبکی، کارشناس تخصصی چای سازمان غذا و دارو ...

  تغذیه‌ی مناسب برای پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها تغذیه‌ی مناسب و فعالیت‌های بدنی مناسب راهی برای پی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.
شما هم وقتی استرس دارید، زیاد می‌خورید؟ برخی از افراد برای فروکش کردن میزان استرس و اضطراب خود به خوردن رو می‌آورند.
پرورش میوه روی دیوارهای خانه شما روی دیوارهای این خانه می توانید میوه های مورد علاقه خود را پرورش دهید!
چلغوز، نا سزا نیست! شاید نام چلغوز از نظر برخی افراد جامعه معنی و مفهوم خوبی نداشته باشد و عده‌ای آن را ناسزا بدانند، اما اشتباه نكنید. چلغوز فحش نیست! بلكه دانه‌ای آجیلی و سودمند است كه مغزآن شبیه به تخمه آفتابگردان بوده و طعمی مشابه بادام و پسته دارد.