وعده ۲۰ روزه برای پرداخت باقی پول گندم‌کاران


پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی از باقی‌ماندن ۲۵ درصد از مطالبات گندم‌کاران خبر داد و گفت: تا دو سه هفته آینده باقی‌مانده این مطالبات تامین و پرداخت می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یزدان سیف در گفت‌وگویی، اظهار کرد: خرید تضمینی گندم به پایان رسیده و از ابتدای فصل برداشت تاکنون هشت میلیون و ۹۰۰ هزار تن از این محصول استراتژیک از گندم‌کاران خریداری شده که ارزشی بالغ بر ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان داشته و تاکنون ۸۸۰۰ میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شده و ۲۸۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز باقی مانده است.

 
وی افزود: طی هفته‌های آینده باقی‌مانده مطالبات گندم‌کاران تامین و پرداخت می‌شود و شرکت بازرگانی دولتی مانند سال گذشته از همه ابزارهای مالی خود برای تامین و پرداخت هرچه سریع‌تر دسترس گندم‌کاران استفاده می‌کند، چرا که دولت دغدغه بسیاری برای حل این مشکل کشاورزان دارد.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: همچنین از بورس کالا و اوراق مرابحه استفاده خواهیم کرد؛ به گونه‌ای که حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومان اوراق مرابحه و ۷۰۰ میلیارد تومان نیز اوراق اسناد خزانه آماده است و مابقی آن نیز تخصیص‌هایی است که در اختیار شرکت قرار می‌دهند تا هرچه زودتر باقی مانده بهای محصول گندم‌کاران تامین و پرداخت شود.
 
سیف گفت: بیشترین میزان برداشت گندم مربوط به استان‌های خوزستان با یک میلیون و ۳۵۳ هزار تن، گلستان با یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن و استان فارس با ۹۰۰ هزار تن بوده که خرید تضمینی آن توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران انجام شده است.
 
به گزارش ایسنا، خرید تضمینی گندم هر ساله بیشترین بار مالی را روی دوش دولت‌ها می‌گذارد و طی سال‌های دولت یازدهم نیز میزان تولید و خرید تضمینی گندم رو به افزایش بوده است؛ تا جایی که سال گذشته به بیشترین حد ممکن یعنی ۱۱.۵ میلیون تن معادل حدود  ۱۵ هزار میلیارد تومان رسید. اما امسال تولید و خرید تضمینی گندم کمتر شد و به حدود هشت میلیون و ۹۰۰ هزار تومان معادل  ۱۱.۶ میلیارد تومان رسید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :ایسنا

کد: 13361 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان بازدید: 2301 ساعت: 4:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 برداشت کلزا در فارس آغاز شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
5 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
7 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
8 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
9 صندوق سبز برای نخستین‌بار در کشور ایجاد می‌شود ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
10 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 چاه‌های مجاز دارای کنتور چقدر پول آب می‌دهند؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا بچه‌ها از سبزیجات سبز بدشان می‌آید قیافه‌ی این طفل معصوم را ببینید با دیدن بروکلی چه ...

  درمان و بهبود آفت دهان با تغذیه آفت‌های دهانی (canker sores) زخم‌های دردناکی هستند...

  بعد از صرف غذا "میوه" نخورید! مصرف متعادل میوه‌ها در طول روز بویژه در میان وعده‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا خانم ها نباید آب پرتقال بخورند؟ بی اختیاری ادراری یعنی این که ناخودآگاه از بدن فرد ادرار خارج می شود. این مسئله به خصوص در زمان خنده، سرفه، تشنج یا ورزش کردن اتفاق می افتد. در اکثر موارد فرد قبل از این که به دستشویی برسد خود را خیس کرده است.
طرز تهیه انواع جوانه‌‌ها در منزل تمیز‌ترین، مفیدترین و بی‌دردسرترین غذایی كه می‌توان در زمان ما پیدا كرد، آن‌هایی هستند كه به وسیله‌ی خود ما و در خانه درست می‌شوند(مثل انواع جوانه‌ها، ماست، پنیر، نان، سبزی خوردن).
نکاتی درباره‌ی عصاره های گوشت و مرغ در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
کمیسیون تخصصی پسته در اتاق اصناف شکل گرفت/پسته دامغان خوشه‌ای صادرمی‌شود پایگاه خبری لقمه: خوشه‌های صنعتی باوجود سه دهه قدمت در صنایع کشور، به‌تازگی راه خود را به دامغان و شاخص‌ترین محصول این شهرستان یعنی پسته، بازکرده است.