مصرف نوشابه گازدار ریسک ابتلا به دیابت را افزایش می دهد


پایگاه خبری لقمه: تحقیق جدید نشان می دهد تنها مصرف دو قوطی نوشابه گازدار در هفته برای افزایش ریسک بیماری قلبی، سکته، فشارخون بالا و دیابت کافی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، طبق گزارش محققان مصرف یک قوطی ۰.۳۴ لیتری نوشابه گازدار موجب افزایش فشارخون می شود. این مطالعه در ادامه تاکید می کند که مصرف میزان کمی از این نوشیدنی به صورت عادت هفتگی می تواند ریسک سندروم متابولیک را افزایش دهد.

 

در این مطالعه، داده های ۳۶ مطالعه در مورد افرادی که پنج نوشابه حاوی قند یا بیشتر در هفته مصرف می کردند و فاکتورهای پرخطر نوشابه گازدار توسط محققان بررسی شد.

 

کاهش ۱۷ درصدی حساسیت انسولین در افرادی که نوشابه های حاوی قند به مدت ۱۰ هفته می نوشیدند مشاهده شد. محققان همچنین به رابطه بین نوشابه گازدار، فشارخون بالا و بیماری قلبی پی بردند.

 

فدیال ایسوپ، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آفریقای جنوبی، در این باره می گوید: «افزایش شیوع اختلالات کاردیومتابولیک قویا با شهرنشینی و سبک زندگی مضر نظیر بی تحرکی، سیگار کشیدن و رژیم غذایی نامناسب مرتبط است.»

 

 

به گفته وی، مصرف بیش از اندازه مواد قندی یکی از تغییرات اساسی در رژیم غذایی جهانی در طول چند دهه اخیر بوده است که عامل اصلی شروع بیماری های قلبی-عروقی تلقی می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 13363 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان بازدید: 2532 ساعت: 11:42 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دیابت تلخ‌ترین ببماری قرن! ۱۴۰۴ شنبه ۱۸ آبان
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ بهمن
6 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
8 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
9 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
10 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
11 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بخوریم و چه نخوریم تا بهتر رشد کنیم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با اش...

  درمان‌های خانگی سرماخوردگی پاتوژن‌های مسبب عفونت مجاری تنفسی فوقانی شامل بیش ...

  تخمه هندوانه برای کاهش سطح کلسترول بد خون مفید است متخصصان تغذیه می‌گویند تخمه هندوانه که بیشتر مردم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دردسرهای مرغ منجمد برای تولیدکنندگان پایگاه خبری لقمه: مرغ منجمدی که با هدف تنظیم بازار عرضه می‌شد این روزها بنا به گفته تولیدکنندگان و برخی مسئولان مربوطه بلای جان مرغداران شده است.
آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟ نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!
زیتون بخورید تا سکته نکنید و سرطان نگیرید برای اینکه وزنتان کاهش یابد، سکته نکنید، سرطان نگیرید، دچار آسم نشوید و برای ده‌ها فایده دیگر؛ حتماً زیتون مصرف کنید.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!