به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در این مطلب یک نوع دسر جدید و خوشمزه و خوش آب و رنگ را به شما آموزش میدهیم.
طرز تهیه رنگینک با طعم شكلات شیرینی عید نوروز
مواد لازم:
پودر قند ۱ و ۲/۳ پیمانه
آرد گندم ۳.۵ پیمانه
کره ۱ و ۱/۳ پیمانه
پودر هل ۱ قاشق مربا خوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری
مواد میانی:
گردو خرد شده ۱ پیمانه
خرما ۳۵۰ گرم
پودر دارچین ۱ قاشق سوپ خوری
روغن مایع ۱ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای تزیینپودر قند ۱/۲ پیمانه
شکلات سفید ۱۵۰ گرم
پودر پسته ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه:
1. آرد را در تابهای ریخته، روی حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود و به اصطلاح آرد بو داده شود. وقتی كه رنگ آن شروع به تغییر كرد، كره را اضافه كرده و باز خوب هم بزنید تا خمیر یكدستی حاصل شود؛ سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
2. پودرقند، پودر هل و پودر زنجبیل را با یكدیگر مخلوط كرده و الك كنید. بعد آنها را با آرد و كره مخلوط كنید و خوب هم بزنید تا همه جای آرد و كره شیرین و مزهدار شود.
3. خرما ها را شسته و هستههایشان را بیرون آورید و چرخ كنید یا در دستگاه غذاساز بریزید تا به شكل یك پوره یكدست درآید گردوی خرد شده، دارچین و روغن مایع را هم اضافه كرده و خوب مخلوط كنید.
4. آرد بو داده را به دو قسمت تقسیم كنید. بعد یك كاغذ روغنی روی سطح كارتان پهن كنید و یک قسمت آرد و كره را با وردنه روی كاغذ باز كنید. قطر مناسب برای این لایه نیم سانتیمتر است. حالا مخلوط خرمای چرخ كرده را روی آن پهن كنید و با پشت دست یا قاشق فشرده كنید. لایه سوم هم آرد بو داده و كره است. حال با پشت قاشق لایه ها را فشار دهید تا سطح صافی به دست آید و هر سه لایه خوب به هم بچسبند.
5. پودر قند را روی مواد الك كنید تا روی آرد را بپوشاند.شكلات سفید را به روش بن ماری آب كنید و روی سطح مواد بریزید تا یكدست شود و روی مواد زیرین را بپوشاند. بعد با پودر قند و پودر پسته تزئین كنید. با چاقوی تیزی شیرینیتان را به شكل دلخواه برش زده و در ظرف مورد نظرتان بچینید.
نقل از :من آشپزم