توسعه بارگاه‌های زرشک جزء اولویت های وزارت جهاد کشاورزی


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر صنایع تبدیلی و غذایی وزارت جهاد کشاورزی گفت: توسعه بارگاه‌های زرشک جزء اولویت های وزارت جهاد کشاورزی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، چنگیز اسفندیاری شب گذشته 15 آبان جاری در جمع خبرنگاران با اشاره به این‌که استان خراسان قطب تولید زرشک است، گفت: اولویت ما توسعه بارگاه‌ها است که با حمایت مسئولین استان، یک طرح ملی در این زمینه به وزارت کار ارائه کردیم.
 
وی با بیان این‌که برای اشتغال فراگیر در زمینه فرآورده‌های مختلف زرشک باید از اعتبارات وزارت کار و رفاه اجتماعی استفاده کنیم، افزود: 7 درصد یارانه با سود کم به زرشک و زعفران در استان خراسان جنوبی اختصاص داده شده است.
 
مدیر کل دفتر صنایع و غذایی وزارت جهاد کشاورزی با بیان این‌که بدون وجود سرمایه‌گذار و بخش خصوصی، دولت اجازه ندارد کارخانه بسازد، اظهار کرد: در زمینه بارگاه‌ها چون سرمایه‌گذار کمی نیاز دارند، ما اعتبارات توسعه روستایی که به زودی آیین نامه اجرایی آن ابلاغ خواهد شد و بهره بانکی آن زیر 10 درصد است را برای توسعه بارگاه‌ها به عنوان اولویت قرار می‌دهیم.
 
وی با بیان اینکه اعطای تسهیلات مناسب با بهره زیر ده درصد برای توسعه صنایع تبدیلی از دیگر اقدامات وزارت خانه است، عنوان کرد: هر واحد تولیدی که بخواهد ماشین آلات خارجی وارد کند می تواند بدون محدودیت از تسهیلات ارزی با بهره چهار درصد استفاده کند.
 
اسفندیاری با اشاره به اینکه در راستای برنامه اقتصاد مقاومتی باید حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن به ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی کشور افزوده شود، اظهار کرد: ارائه تسهیلات با بهره زیر ۱۰ درصد فرصتی طلایی برای استان است و باید سعی کنیم از این اعتبارات برای توسعه تمامی بارگاه های فرآوری استفاده کنیم.
 
وی با بیان اینکه در برنامه اقتصاد مقاومتی حدود ۱.۵ میلیون تن سردخانه‌های بالای صفر را به بهره‌ برداری خواهیم رساند، بازسازی و نوسازی واحدهای صنایع تبدیلی و توسعه فرآوری به طور ویژه در برنامه ششم توسعه نیز دیده شده است.
 
مدیرکل دفتر صنایع تبدیلی و غذایی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه در بحث سرمایه در گردش صنایع تبدیلی ۴۰ میلیارد تومان برای محصول زعفران دیده شده است، افزود: همچنین در حال پیگیری تخصیص ۴۰۰  میلیارد تومان تسهیلات با بهره ۱۴.۵ درصد از طریق منابع بانکی برای کمک به صادرات واحدهای تولیدی است.
 
وی با اشاره به کمبود سرمایه‌گذار در استان خراسان جنوبی، خاطرنشان کرد: آمادگی داریم که در زمینه شرکت‌های دانش بنیان سرمایه‌گذار معرفی کنیم و همچنین در بحث اقتصادی و طرح‌های خروجی می‌توانیم ظرفیت‌های اقتصادی، فنی و مالی را در اختیار متقاضیان قرار دهیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 13386 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان بازدید: 2121 ساعت: 2:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت زرشک در خراسان جنوبی ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
2 دمنوش زرشک،نوشیدنی سرشار از ویتامین C ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ شهريور
3 طرز تهیه ته چین قارچ ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
4 آب زرشک و آب آلبالوهایی که اسیدی هستند! ۱۳۹۳ پنج شنبه ۵ تير
5 طرز تهیه دلمه كلم برگ قالبی+ عکس ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت
6 طرز تهیه ته‌ چین انگشتی ۱۳۹۳ شنبه ۶ ارديبهشت
7 بهترین غذاهای شب عید ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۸ اسفند
8 طرز تهیه آش عاشوره؛ نذری محلی محرم در ترکیه ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ آبان
9 برای هر کاری چه چیزی بخوریم؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۶ مهر
10 ارزآوری 116 هزار دلاری صادرات زرشک و زعفران خراسان جنوبی در 6 ماهه امسال ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دلایل سردرد و روش‌های درمان آن از دیدگاه طب سنتی یک متخصص طب سنتی سردرد را یکی از بیماری‌های شایع د...

  روش پخت گل کلم

  دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی پایگاه خبری لقمه: چندین محرک برای گرسنگی وجود دارن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی می‌باشد که از دانه‌های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.
تخم کدو حلوایی و این همه خاصیت تخم کدو حلوایی از تقویت سیستم ایمنی بدن گرفته تا کمک به داشتن خوابی آرام و کافی برای بدن فوائد دارد.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.