طرز تهیه دلمه كلم برگ قالبی+ عکس


دلمه یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب است که بسیاری از مردم آن را دوست دارند. با اینکه وقتی نام این غذای سنتی به گوش ما می رسد، بیشتر دلمه برگ مو در ذهن‌مان تداعی می شود، اما باید بدانید انواع بسیار متنوع دارد.

مواد لازم:


كلم برگ 1 عدد
سركه 2/1 پیمانه
برنج 1 پیمانه
سبزی دلمه 250 گرم شامل جعفری، تره، شوید، گشنیز، مرزه و ترخون
گوشت چرخ كرده 250 گرم
پیاز داغ 2/1 پیمانه
نمك، ادویه و زعفران به دلخواه زرشك 4/1 پیمانه
لپه 2/1 پیمانه
خلال پوست پرتقال شیرین شده 2/1 پیمانه
خلال بادام 2/1 پیمانه
شكر 2/1 پیمانه (به دلخواه)
 

طرز تهیه:


كلم برگ را با آب، نمك و سركه حدود 10 دقیقه بجوشانید تا نرم شود و برگ های آن راحت از هم جدا شود. كف قالبی كه وسط آن سوراخ است را چرب كنید. كلم برگ را برگ برگ كنید و دور تا دور قالب، دولایه از آن بچینید.برنج را آبكش كنید. سبزی را پاك كرده و خرد كنید. گوشت چرخ كرده را همراه پیاز داغ و ادویه تفت دهید. زردچوبه، فلفل و دارچین را اضافه كنید.


زرشك و سبزی را نیز جداگانه تفت دهید. همینطور لپه را جداگانه بپزید و تمام مواد را به هم اضافه كنید. تلخی خلال پوست پرتقال را با جوشاندن و آبكش كردن بگیرید و آن را شیرین كنید.


خلال بادام و برنج را نیز به مخلوط اضافه كنید. سپس زعفران آبكرده را بیفزایید و در نهایت، شكر، و در آخر روغن را اضافه كرده و مواد را مخلوط كنید. مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و قالب را داخل فر بگذارید. برای این كار ابتدا ظرف پیركسی را از آب پر كنید و آن را داخل فر بگذارید و سپس قالب را در آن بگذارید به این صورت حرارت غیرمستقیم به قالب می رسد.


حرارت فر را روی دمای 170 درجه سانتیگراد تنظیم كنید و دلمه را یك ساعت در فر بپزید. پس از گذشت این مدت، نیم ساعت نیز بدون ظرف پیركس دلمه را بپزید تا برنج داخل آن دم بكشد.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :هنر آشپزی

کد: 6805 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت بازدید: 5737 ساعت: 10:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
2 پیازقرمز ۳۰ هزار تومانی شد/ افزایش قیمت فلفل دلمه‌ای ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
3 ادعای معدوم سازی فلفل های ایرانی درست است؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ دي
4 چگونه «دلمه» به نام آذربایجان ثبت شد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
5 مواد غذایی کلاژن‌ساز را بشناسید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر
6 طرز تهیه محشی کوسا (دلمه کدو) ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت
7 روش تهیه مرحله به مرحله دلمه برنج+ عکس ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
8 چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۸ فروردين
9 دستور پخت دلمه ماکارونی ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
10 روش تهیه سس سالسا ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور
11 روش تهیه دلمه کلم ۱۳۹۳ چهارشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آدامس بجویم یا نجویم؟! آدامس به شکل ها و رنگ های مختلف به عنوان پرعرضه تر...

  راز خواب آرام در تغذیه سالم است متخصصان دریافتند نه تنها قهوه و مواد حاوی کافئین ب...

  بهترین‌ها برای مقابله با خستگی گاهی برای مقابله با خستگی لازم است از مکمل ها استف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
تأثیر تکان‌دهنده سیگنالهای WiFi روی رشد گیاهان پنج دانش آموزان دبیرستانی در دانمارک با انجام یک آزمایش ثابت کردند که سیگنالهای WiFi رشد گیاهان را متوقف می کند.
واکنش مغز به روش های لاغری چیست محققان متوجه شدند که مغز واکنش های مختلفی را نسبت به تصاویر غذا نشان می دهد.
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ پایگاه خبری لقمه: پس از افزایش قیمت گوجه به کیلویی 50 هزار تومان، در چند هفته گذشته، امروز مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران از «کاهش قیمت» خبر داد اما آیا امکان تکرار نشدن افزایش قیمت ها در فصول سرد سال وجود دارد؟