صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
برداشت زرشک در خراسان جنوبی
برداشت زرشک در خراسان جنوبی
پایگاه خبری لقمه: بیش از ۹۸ درصد زرشک کشور در خراسان جنوبی تولید میشود و با وجود اینکه ایران اولین تولیدکننده زرشک در جهان است اما اولین صادرکننده آن نیست. یکی از علتهای این امر معرفی نشدن توانایی ایران و همچنین خامفروشی و فرآوری نکردن این محصول است.
در استان خراسان جنوبی این محصول هنوز به صورت سنتی برداشت و خشک می شود و به صورت فلهای و غیراستاندارد به فروش میرسد.
شما هم می توانید
در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :مهر
کد:
12292
تاریخ نشر:
۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
بازدید:
2521
ساعت:
2:26 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
اطعام بیش از ۱۳ هزار زائر رضوی در مسیر مشهد
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ شهريور
2
برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران
۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
3
سازمان تعاون روستایی مانع دلالی در بازار آلو را می شود
۱۴۰۱ جمعه ۱۲ فروردين
4
برداشت زعفران در تربت حیدریه خراسان+ عکس
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ آبان
5
نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
6
سمنان و خراسان رضوی دو استان بدون آنفولانزای مرغی/ 60 تن تخم مرغ وارد شد
۱۳۹۶ شنبه ۹ دي
7
برداشت بیش از 8 تن زعفران در خراسان شمالی
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
8
خوراکی هایی که هر چقدر بخورید چاق نمی شوید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
9
آغاز خرید حمایتی زعفران از کشاورزان
۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
10
دمنوش زرشک،نوشیدنی سرشار از ویتامین C
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
توصیه های تغذیه ای طب اسلامی برای فصل پاییز
با آغاز ۶ ماه دوم سال و سرد شدن تدریجی هوا، باید د...
این مواد غذایی مرگ را به تعویق می اندازد
مغزها از بهترین منابع پروتئین، فیبر، مواد معدنی و ...
زمان بندی و تعداد وعده های غذایی می تواند به سلامت قلب کمک کند
پایگاه خبری لقمه: اینکه شما در چه زمان هایی و چند ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چند دلیل خوب برای مصرف بیشتر سیر
سیر برای پیشگیری از دیابت نوع 2 نیز موثر است. به خاطر این که ترکیبات آن به کبد کمک میکند تا مازاد قند خون را دفع کند.
توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین
مواظب خلال دندان باشید
یک دندانپزشک گفت: خلال دندان جایگزین مسواک، نخ دندان و دیگر ابزارهای مناسبی مثل نخ دندان نیست و استفاده نادرست از آن به آسیب لثه منجر میشود.
طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم)
سفرههای ایرانی همچون تابلویی زیبا و رنگین است که هر شهر و استانی بخشی از آن را رقم زده است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است