صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
برداشت زرشک در خراسان جنوبی
برداشت زرشک در خراسان جنوبی
پایگاه خبری لقمه: بیش از ۹۸ درصد زرشک کشور در خراسان جنوبی تولید میشود و با وجود اینکه ایران اولین تولیدکننده زرشک در جهان است اما اولین صادرکننده آن نیست. یکی از علتهای این امر معرفی نشدن توانایی ایران و همچنین خامفروشی و فرآوری نکردن این محصول است.
در استان خراسان جنوبی این محصول هنوز به صورت سنتی برداشت و خشک می شود و به صورت فلهای و غیراستاندارد به فروش میرسد.
شما هم می توانید
در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :مهر
کد:
12292
تاریخ نشر:
۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
بازدید:
2607
ساعت:
2:26 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
اطعام بیش از ۱۳ هزار زائر رضوی در مسیر مشهد
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ شهريور
2
برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران
۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
3
سازمان تعاون روستایی مانع دلالی در بازار آلو را می شود
۱۴۰۱ جمعه ۱۲ فروردين
4
برداشت زعفران در تربت حیدریه خراسان+ عکس
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ آبان
5
نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
6
سمنان و خراسان رضوی دو استان بدون آنفولانزای مرغی/ 60 تن تخم مرغ وارد شد
۱۳۹۶ شنبه ۹ دي
7
برداشت بیش از 8 تن زعفران در خراسان شمالی
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
8
خوراکی هایی که هر چقدر بخورید چاق نمی شوید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
9
آغاز خرید حمایتی زعفران از کشاورزان
۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
10
دمنوش زرشک،نوشیدنی سرشار از ویتامین C
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
غذاهایی که خاصیت ضد سرطانی دارند را بشناسید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: سبزی ها و ...
تضمین سلامت زمستانی با این ۵ سبزی
پایگاه خبری لقمه: برای این که با سرد شدن هوا هر وی...
رابطه وزوز گوش با تغذیه
یکی از مشکلات شایع شنوایی، وجود صداهای زائد و اذیت...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
کمخوابها چاق میشوند
بیخوابی خطر ابتلا به چاقی مفرط و دیابت نوع دوم را افزایش میدهد؛ به نوشته روزنامه لوفیگارو، مطالعات نشان میدهد خواب کوتاه مدت احتمال ابتلا به چاقی مفرط و دیابت را افزایش میدهد.
آیا شما هم به متخصص تغذیه مراجعه خواهید کرد؟
صرف نظر از وزن و ویژگی های جسمانی، عوامل چندی امکان مراجعه افراد به متخصصان تغذیه یا استفاده از رژیم های غذایی خاص را افزایش می دهد که از جمله آنها می توان به عوامل اجتماعی، روانشناختی و بیولوژیک اشاره کرد.
نشانه های بیماری وبا چیست؟
وبا، یکی از بیماریهای اسهالی است. بیماری ناشی از سمی است که توسط میکروب در روده افراد بیمار ترشح میشود. وبا در دو تا پنج درصد بیماران، اسهال شدید ایجاد میکند که شبیه آب برنج بوده و بیبو است یا گاهی بوی ماهی میدهد. اسهال شدید آبکی، استفراغ بدون احساس تهوع قبلی و عطش فراوان از علائم بیماری وبا هستند. نکته قابل توجه در بیماری وبا این است که در این بیماری، دل درد یا دل پیچه وجود ندارد.کارشناسان بهداشتی توصیه میکنند در صورت وجود علائم فوق، فورا باید به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه شود.
بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید
کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیههای تغذیهای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است