چگونه به روش طبیعی چربی های شکمی را جذف کنیم


پایگاه خبری لقمه: چربی‌های شکمی تنها عامل نگران کننده ظاهری نیست بلکه فاکتور خطرزای مهمی در بروز مشکلات جسمی همچون دیابت و بیماری‌های قلبی-عروقی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، تمامی چربی‌ها به یک شکل نیستند. چربی‌های شکمی زیر پوستی مشهودترین نوع چربی به حساب می‌آیند که زیر سطح پوست قرار دارند. در تمامی افراد میزانی از این چربی شکمی مشاهده می‌شود اما مقدار زیادی از آن می‌تواند نشان دهنده مشکل وزن باشد.

 
مصرف قرص، انجام عمل جراحی و داروهای گیاهی از جمله روش‌هایی هستند که برای کاهش چربی شکمی به کار گرفته می‌شوند و در تمامی موارد ایمن نیستند. هرچند این امکان وجود دارد به طور طبیعی و با ترکیبی از رژیم غذایی و ورزش کردن این چربی‌ها را از بین برد.
 
بالاتر بودن شاخص توده بدنی به معنی افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی-عروقی و سندرم‌های متابولیک از قبیل دیابت است. برای افرادی که سبک زندگی پر جنب و جوشی دارند چربی زیر پوستی خطرناک نیست. همچنین برخی مطالعات حاکی از آن است انجام عمل جراحی برای از بین بردن این چربی‌های زیر پوستی موجب بهبود سلامتی نمی‌شود و حتی ممکن است فاکتور خطرزایی برای چربی احشایی باشد.
 
چربی احشایی بسیار خطرناک هستند و هورمون‌هایی را ترشح کرده که عامل بروز دیابت و التهاب به حساب می‌آیند. در زنان چربی احشایی احتمال نیاز به انجام جراحی کیسه صفرا را افزایش می‌دهد. همچنین چربی احشایی با سرطان پستان مرتبط است.
 
مصرف میزان کالری کمتر می‌تواند به سوختن چربی احشایی و چربی مازاد زیر پوستی کمک کند.
 
از دیگر نکات تغذیه‌ای که می‌توان با کمک آن‌ها چربی احشایی را کاهش داد شامل موارد زیر می‌شود:
 
خودداری از مصرف نوشیدنی‌های حاوی مواد قندی
 
کاهش مصرف کربوهیدرات‌های ساده
 
افزایش مصرف میوه‌ها و سبزیجات
 
مصرف پروتئین‌های بدون چربی
 
کنترل چربی مصرفی
 
کاهش مصرف چربی‌های ناسالم

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13412 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان بازدید: 2649 ساعت: 1:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
4 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
7 آیا مصرف جلبک و بلوبری برای لاغری مجاز است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ مرداد
8 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
9 تاثیر ورزش بر حذف چربی های کبد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
10 هشدار درباره مصرف روغن حیوانی و باور اشتباه مردم ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن
11 بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 راه پنهانی برای افزایش كلسیم دریافت كافی كلسیم برای جلوگیری از ابتلا به پوكی اس...

  حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ پایگاه خبری لقمه: تحقیق جدید نشان می دهد افزودن ان...

  6 غذایی که کلسترول خون را افزایش می‌دهند آیا رژیم غذایی شما برای سلامت قلب مناسب است؟ حتی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.
آشنایی با میوه‌هایی که جوان‌كننده پوست و ضدپیری هستند با گذشت زمان، در اثر آلودگی‌های محیطی، نور آفتاب و استرس پوست به مرور شادابی و روشنی خود را از دست می‌دهد و پر از لك‌وچروک می‌شود. میوه‌ها و سبزی‌ها كه در هر فصل انواع مختلفی از آنها یافت می‌شود، ضدلك‌ها و ضدچروك‌های طبیعی‌اند كه خداوند خلق كرده است.
آویشن چاشنی معطر و ضدعفونی‌کننده گیاه آویشن کلکسیونی از خواص مفید برای سلامت بدن و حاوی انواعی از املاح معدنی و ویتامین‌ها است که برای تامین انرژی بدن و تقویت حس سلامتی سودمند هستند.
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه می‌شود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»