بازار گوشت قرمز در رکود/ احتمال کاهش قیمت‌ در روزهای آینده


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه رکود شدیدی بازار گوشت را فراگرفته است، گفت: احتمال می دهیم طی روزهای آینده قیمت گوشت گوسفندی روند کاهشی یابد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی اصغر ملکی در گفتگویی با بیان اینکه قیمت گوشت گوسفندی بعد از اربعین تغییر چندانی نداشته است، گفت: رکود شدیدی بازار را فرا گرفته، مردم تمایلی به خرید گوشت نشان نمی دهد و حتی گوشت های وارداتی نیز به خوبی جذب بازار نمی شوند.  

 
وی با اشاره به اینکه امید دامداران و دام فروشان به ایام اربعین بود که دام خود را بفروشند و سود کنند، افزود: ایام اربعین نیز گذشت و امسال زوار خرید زیادی انجام ندادند ضمن اینکه در حال حاضر عرضه گوشت در بازار بیشتر از تقاضاست.  
 
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از دیگر دلایل رکود بازار را رسیدن به روزهای انتهایی ماه عنوان و اضافه کرد: معمولا در پایان هر ماه قدرت خرید کم و وضعیت بازار آرام می شود.
 
ملکی درباره اینکه چرا با وجود رکود شدید بازار قیمت گوشت گوسفندی کاهش نیافته است؟ گفت: چون قیمت علوفه، نهاده های دامی و ... برای دامداران بالا رفته و نرخ تمام شده تولید آنان افزایش یافته است بنابراین نمی توانند کالای خود را ارزان بفروشند.  
 
وی قیمت هر کیلوگرم شقه بدون دنبه را برای مصرف کنندگان بین ۴۲ تا ۴۳ تومان اعلام و اضافه کرد: قیمت گوشت وارداتی نیز ۳۳ تومان است و طی روزهای آینده احتمال کاهش نرخ وجود دارد.  

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13440 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان بازدید: 1773 ساعت: 12:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادامه کاهش قیمت گوشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ بهمن
2 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
3 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
4 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
5 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
6 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
9 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
10 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فست‌فود به سبک کدبانو اگر نگران سلامتی‌تان هستید باید کمی حواستان را جمع...

  متخصصین تغذیه هالیوودی ها چه می گویند؟ اگر عاشق نوشابه یا هر ماده‌غذایی ناسالم و پرکالری ...

  اثرات سوء استرس بر ارگانهای مختلف (1) پایگاه خبری لقمه: تا هنگامی که زنده هستید،ممکن است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.
خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید هشدار می دهد کتامین در حال تبدیل شدن به یک داروی محبوب افسردگی است، اما پزشکان خطری را که می تواند برای بارداری ایجاد کند، در نظر نمی گیرند.
پرده بدون سفره پایگاه خبری لقمه: چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر به روزهای پایانی خود نزدیک شده و با وجود تنوع ژانری و موضوعی، جای خالی سبک زندگی ایرانی و مؤلفه‌های آن هم در آثار فیلم‌سازان پیشکسوت و هم فیلم‌سازان جوان محسوس است. یکی از این موارد کمتر پرداخته شده «غذای ایرانی» است.
عصرانه‌ای برای لاغر شدن مصرف میان‌وعده‌های حاوی پروتئین و سویا به عنوان عصرانه، احساس گرسنگی را به تاخیر انداخته و به مقابله با چاقی کمک می‌کند.