آموزش نانوایان در زمینه آماده سازی خمیر امری مهم است


پایگاه خبری لقمه: ترتریس گفت: آموزش نانوایان در زمینه آماده سازی خمیر و نوع پخت امری مهم به شمار می‌رود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، امانوئل ترتریس رییس آکادمی باگت فرانسه در همایش بین المللی صنعت آرد و نان کشور با اشاره به ضرورت آموزش نانوایان در راستای حمایت از این صنعت اظهار کرد: طی بازدید از نانوایی‌های سنگگ، بربری و لواش متوجه پخت موروثی نان‌های سنتی در ایران شدم که این سبک همچنان باسیر تکامل تکنیک پخت باید حفظ شود.

 
وی با اشاره به اینکه دور ریز نان در فرانسه رقم قابل ملاحظه‌ای نیست، افزود: استفاده از تکنیک پخت جدید، تولید نان در حد نیاز مردم، آماده سازی خمیر و نگه داری آن در دمای ۴ درجه سانتی گراد دو روز قبل از پخت و نوع فروش نان از جمله دلایل کاهش ضایعات آن در فرانسه محسوب می‌شود.‌
 
ترتریس با اشاره به اهمیت آموزش نانوایان ایرانی در کاهش ضایعات بیان کرد: آموزش نانوایان ها در نگه داری آرد در انبارها، آماده سازی خمیر قبل از پخت و همچنبن آموزش افراد در بازیافت نان تاثیر بسزایی در کاهش ضایعات دارد.
 
این مقام مسوول، از امضا تفاهم نامه مشترک با یکی از هولدینگ‌های نمونه صنعت آرد به منظور آموزش نانوایان در زمینه نحوه تولید، توزیع و شناساندن ارزش واقعی نان در کشور خبر داد.
 
رییس آکادمی باگت فرانسه در ادامه تصریح کرد:تعدادی از نانوایان منتخب برای آموزش به فرانسه اعزام می‌شوند تا با یاد گیری روش تکنیکی خمیر جدید بتوانند نان سالم و خوبی را پخت کنند.
 
وی با اشاره به اینکه میزان مصرف نان در چند سال اخیر در فرانسه تغییر پیدا کرده است، یادآورشد: این موضوع علاوه بر کاهش ضایعات به سبب چالش برانگیزی در امر قیمت گذاری، بازار را رقابتی کرده است.
 
ترتریس با بیان اینکه دولت فرانسه در امر قیمت گذاری نان دخالتی ندارد، اضافه کرد:نانوایان در فضای رقابتی به امر تولید مشغولند و همواره ارتباط خوبی با اتحادیه‌ها دارند که این همکاری در ایران باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
 
ترتریس با بیان اینکه ارث پخت نان سنتی در ایران توسط به کارگیری تجهیزات جدید همچنان باید حفظ شود، گفت: نکته اساسی در پخت نان تنها آماده سازی خمیر و نوع آموزش به نانوایان در پخت نان است که براین اساس آموزش‌های لازم به نانوایان برحسب تجهیزات نانوایی داده می‌شود.
 
وی با اشاره به اینکه ۳۰ هزار نانوایی سنتی در فرانسه مشغول فعالیت هستند، بیان کرد: با توجه به آنکه سنتی پز‌ها ۵۵ درصد بازار را تشکیل می دهند در صددند که همچنان در بازار بمانند از این رو کارخانه‌های آرد سازی، نقش کلیدی در حمایت از نانوایان سنتی دارند.
 
ضرورت به کارگیری روش پخت جدید نان در نانوایی‌ها
 
 حاجی آقازاده، کارشناس آرد و نان با انتقاد از این مسئله که نانوایان دلیل اصلی بی کیفیتی نان را استفاده از آرد‌های نامرغوب می‌دانند، اظهار کرد: این در حالی است که نانوایان حهت کاهش ضایعات باید از سبک‌های جدیدی برای پخت نان استفاده کنند.
 
وی با اشاره به اینکه سنگگ و بربری از نان هاس سنتی با ارزش کشور به شمار می‌روند، افزود: هدف اصلی از اعزام نانوایان به فرانسه را بدست آوردن روش تکنیکی خمیر و نوع پخت در راستای کاهش ضایعات نان اعلام کرد.
 
حاجی آقازاده در پایان دباره سخنان اخیر وزیر بهداشت مبنی بر استفاده نمک در نانوایی‌ها تصریح کرد:علی رغم پروتئین و نشاسته بالای نان‌های سنتی، اما نانوایان به دلیل عدم رعایت تکنیک بدست آوردن خمیر مجبور به استفاده نمک، جوش شیرین و جوهر قند هستند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13540 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر بازدید: 1970 ساعت: 12:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
3 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
4 اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
5 آزادی نامحدود واردات دام برای مرزنشینان+تصویر بخشنامه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
6 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
7 صادرات نان صنعتی ممنوع است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
8 چگ.نه 1.5 میلیون تن‌ آرد یارانه‌ای در کشور صرفه‌جویی شد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
9 آرد کامل نداریم/ سوءاستفاده و دروغ تجاری! ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
10 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 یک ماه از تشنگی و گرسنگی مردم غزه گذشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم لاغری با عسل عسل، مناسب ترین شیرینی برای افراد چاق، دارای اضافه...

  خوراکی های موثر در درمان ناباروری مردان لقمه: یک متخصص تغذیه ناباروری مصرف استروژن‌های گیا...

  غذای گلادیاتورها را دوباره به سفره‌ها بیاوریم یک کارشناس تغذیه معتقد است، نان جو یکی از بهترین ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا مولتی‌‌ویتامین‌ها چاق می‌کنند؟ مولتی‌ویتامین‌ها باعث افزایش وزن نمی‌شوند. در حقیقت مصرف مولتی‌ویتامین در افراد دچار اضافه‌وزن باعث کاهش وزن هم می‌شود.
بهترین زمان مصرف بعضی از داروها مصرف دارو در زمان مناسب، میزان تأثیرگذاری آن بر بدن را افزایش می دهد.
وزن ایده آل برای خانم ها چقدر است؟ اکثر مردم گمان می کنند که برای محاسبه وزن ایده آل خود ، فقط باید به قدشان توجه کنند اما حقیقت این است که برای محاسبه دقیق وزن ایده آل ، به غیر از قد ، فاکتورهای دیگری هم وجود دارد.
نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج می‌برند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار‌ و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا می‌کند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع می‌شود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز می‌شوند.