میت لوف قارچ و فلفل؛ بمب پروتیین


پایگاه خبری لقمه: راز این غذا تازگی آن است که ترکیبی از گوشت با سبزیجات است که رطوبت و طعم لازم را به گوشت می دهند. این غذای سالم یکی از بهترین وعده های غذایی در دنیاست که با سیب زمینی و قارچ سوخاری سرو می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، راز این غذا تازگی آن است که ترکیبی از گوشت با سبزیجات است که رطوبت و طعم لازم را به گوشت می دهند. این غذای سالم یکی از بهترین وعده های غذایی در دنیاست که با سیب زمینی و قارچ سوخاری سرو می شود.

طرز تهیه  میت لوف قارچ و فلفل؛ بمب پروتیین
 
میزان سرو: 6 نفر
 
مواد لازم:
 
گوشت چرخ کرده: یک کیلوگرم
زرده تخم مرغ: یک عدد
نان خشک (پودر شده): یک پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
زیره (پودر شده): به مقدار لازم
سفیده تخم مرغ: یک عدد
 
مواد لازم میانی:
 
قارچ (خردشده): 10 الی 15 عدد
فلفل سبز (نگینی خردشده): 2 عدد
فلفل قرمز (نگینی خردشده): 2 عدد
فلفل دلمه ای (نگینی خردشده): یک عدد
پنیر چدار (رنده شده): 100 گرم
روغن زیتون: 3 ق س
نخود فرنگی (پخته): یک پیمانه
سیر (ریز خردشده): 3 حبه
گردو (خردشده): یک دوم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
 
مواد لازم سس:
 
گوجه فرنگی: 3 عدد
روغن زیتون: 2 ق س
نمک: به مقدار لازم
شکر: یک ق س
برگ آویشن (ریز خردشده): 4 عدد
 
 
طرز تهیه:
 
برای تهیه مواد میانی، روغن زیتون را در ظرف  مناسبی روی حرارت گرم کنید. قارچ و فلفل های خردشده را در روغن تفت دهید. نخود فرنگی، سیر، گردو، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و تفت دهید.
 
ظرف را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن مواد، پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید. برای تهیه سس، پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و نگینی خرد کنید. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوجه فرنگی را در آن تفت دهید. نمک، شکر و برگ آویشن ریز خرد شده را اضافه کنید. اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم غلظت یابند.
 
گوشت چرخ کرده، زرده تخم مرغ، نان خشک پودرشده، نمک، فلفل سیاه و زیره پودر شده را با هم به خوبی مخلوط کنید. مواد را حدود 10 دقیقه ورز دهید.
 
سپس آن را میان دو ورقه کاغذ روغنی قرار داده و به شکل مستطیل به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید. کاغذ روغنی رویی را بردارید و مواد میانی را روی آن پخش کنید. مخلوط گوشت را به کمک کاغذ روغنی زیر آن رول کنید.
 
سفیده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی رول گوشت بمالید. رول گوشت را به سینی فر انتقال داده و با کاغذ روغنی و سپس با فویل آلومینیومی آن را بپوشانید و حدود 35 الی 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
 
پس از گذشت این زمان، کاغذ روغنی و فویل را بردارید و به پخت ادامه دهید تا گوشت برشته شود. رول گوشت را به ظرف سرو انتقال داده و روی آن سس بریزید و سرو کنید.
 
نکته:
 
به جای برگ آویشن می توانید از پودر آویشن نیز استفاده کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سفره ایرانی

کد: 13617 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر بازدید: 3259 ساعت: 3:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه ۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
2 امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
3 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
6 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
7 آیا تراکتورهای موجود پاسخگوی بهره‌وری محصولات کشاورزی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
8 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
9 توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
10 نکات تغذیه‌ای زائران اربعین/ مراقب مسمومیت غذایی باشید ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
11 اهمیت میزان خواب برای زائران سفر اربعین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزیجات، ژن‌های سرطانی را نابود می‌کنند لقمه: متخصصان در آزمایشات جدیدی مشخص کردند که چگون...

  سحری بخوریم یا نه؟ سحری یک وعده غذایی مهم و ضروری در ماه رمضان است. ب...

  چای جای آب را نمی گیرد کاهش آب بدن علاوه بر چروکیدگی سلول ها، مایع سینووی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون پایگاه خبری لقمه:حامد توسلی گفت: من مطمئنم یک درصد قشر متوسط رو به بالا و 99 درصد قشر ضعیف بیننده برنامه ما هستند. من برای رضایت و خوش آمد آن یک درصد نمی توانم استیک بپزم.
بهترین روش لاغری کدام است؟ بعضی از محصولات و خدماتی كه این كسب و كارها ارائه می‌كنند برای كاهش وزن مفید هستند و بعضی دیگر تاثیر چندانی بر لاغری و ثابت ماندن وزن ندارند.
بهترین زمان برای لاغر شدن در روز بررسی ها نشان می دهند از جمله اقدامات دیگر مصرف و نوشیدن آب تازه و سالم قبل از خوردن صبحانه است تا به این طریق وزن فرد کاهش بیابد.