زیان ۲۳ هزار تومانی مرغداران در هر کیلوگرم تولید تخم‌مرغ


پایگاه خبری لقمه: رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار استان تهران با اشاره به اینکه مرغداران در هر کیلو تولید تخم مرغ ۲۳ هزار تومان ضرر می‌کنند، گفت: با این وضعیت مرغ‌ها کشتار می‌شوند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، ناصر نبی پور رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار استان تهران با اشاره به حذف تعرفه صادرات تخم مرغ گفت: کشور عراق واردات تخم مرغ از ایران را ممنوع کرده و در حال حاضر صادرات این محصول فقط به افغانستان انجام می‌شود.

 
وی درباره اینکه چرا عراق چنین تصمیمی گرفته است؟ گفت: نقل قول‌های زیادی در این زمینه وجود دارد اما دلیل اصلی فشار ترکیه بر عراق بوده است و با توجه به اینکه کشور ترکیه می‌تواند به طور مستمر تخم مرغ عراق را تأمین کند، بنابراین طبیعی است که عراق نیز این درخواست ترک‌ها را بپذیرد.
 
این فعال صنفی با بیان اینکه مازاد تخم مرغ در کشور وحشتناک است، تصریح کرد: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم تخم مرغ درب مرغداری بین ۲۵ تا ۲۶ هزار تومان است در حالی که قیمت تمام شده آن برای تولید کنندگان ۴۸ هزار تومان است. به عبارتی مرغ دار در هر کیلو تولید ۲۳ هزار تومان ضرر می‌کند.
 
نبی پور با بیان اینکه شرکت پشتیبانی امور دام خرید حمایتی تخم مازاد را با قیمت کیلویی ۳۱ هزار تومان آغاز کرده است، تأکید کرد: تعدادی از مرغداران، تخم مرغ‌های مازاد را به شرکت پشتیبانی تحویل می‌دهند. اگرچه قیمت پشتیبانی نیز زیر قیمت تمام شده است اما تولید کنندگان چاره‌ای ندارند. علاوه بر این شرکت پشتیبانی امور دام نیز پول ندارد که با قیمت بالاتر تخم مرغ تولید کنندگان را خریداری کند.
 
رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار استان تهران درباره آینده وضعیت صنعت مرغ تخم گذار پیش بینی کرد که با این شرایط چون مرغداران در زیان سنگینی هستند، مرغ‌ها را به کشتارگاه می‌فرستند.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14880 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱ تير بازدید: 1194 ساعت: 12:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
2 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
3 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
4 پیشنهاد برخورد با مرغدارانی که ۹۰ درصد مرغ خود را کشتار نکنند + سند ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
5 معدوم‌سازی ۱۵ میلیون جوجه یکروزه تکذیب شد ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي
6 ایران حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ را دارد ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
7 افزایش پنج درصدی تولید تخم مرغ نسبت به برنامه جهاد کشاورزی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
8 دردسرهای مرغ منجمد برای تولیدکنندگان ۱۴۰۱ شنبه ۵ آذر
9 تفاوت در قیمت پیشنهادی تخم مرغ با قیمت دو برابری عرضه آن! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
10 اعطای تسهیلات وزارت جهاد به مرغداران تحقق می‌یابد؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان سرماخوردگی به روش طب سنتی استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ...

  بهترین روغن چه روغنی است؟ از کره اصلا نمی‌توان برای سرخ کردن استفاده کرد و د...

  مصرف فست فودها به كبد كودكان آسیب می رساند كارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط حذف ارز ترجیحی با افزایش قیمت کالاها/ چند درصد گرانی داریم؟ پایگاه خبری لقمه: بررسی ها نشان می دهد حتی با فرض اینکه تعرفه ها و عوارض گمرکی کاهش نیابد ولی ارز ترجیحی حذف شود، حداکثر تأثیر افزایش قیمت کالاها، ۱۷ درصداست نه ۷۰۰ درصد.
مونسان: نوروز آغازی برای بازیابی هویت سیاسی و اتحاد مردم منطقه علی اصغر مونسان گفت: نوروز یکی از کهن ترین آیین های بشری است که هیچ آیینی و هیچ اهریمنی نتوانسته آن را نابود یا کم رنگ سازد. آیینی که دین مبین اسلام هم از در همزیستی و همدلی با آن برآمد و گره ای مبنایی و مستحکم میان آنها زده شد.
آشنایی با مواد خوراکی تقویت‌ کننده تمرکز با یک رژیم غذایی ساده می‌توانید حالتان را بهتر کرده و با افزایش تمرکز خود فعالیت و عملکرد بهتری در کارهای روزمره داشته باشید.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.