آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست


دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز، خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می‌دهد.تحقیقات دانشمندان انگلیسی در توضیح سرطان‌زا بودن گوشت قرمز حاكی از آن است یكی از دلایلی كه مصرف گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان روده را بالا می‌برد، مقدار آهن موجود در آن است.

به گزارش لقمه، محقق ارشد این مطالعه و مدیر موسسه سرطان‌شناسی انگلیس، گفت: آهن موجود در گوشت قرمز همزمان با عدم عملكرد ژن «APC» كه ژن سركوبگر تومور است و در مقابل بروز این بیماری مقاومت می‌كند، منجر به بروز سرطان روده می‌شود.دانشمندان انگلیسی در بررسی‌های آزمایشگاهی خود بر روی موش‌ها دریافتند: موش‌هایی كه در وعده غذایی‌شان مقدار زیادی آهن دریافت كرده‌اند دو تا سه برابر بیش از موش‌های دیگر احتمال بروز سرطان روده در آن ها وجود دارد.

دانشمندان این مطالعه معتقدند این یافته به آنان كمك خواهد كرد تا به شیوه درمانی جدیدی برای بیماری سرطان روده دست پیدا كنند.هر سال بیش از 40 هزار نفر در انگلیس به بیماری سرطان روده مبتلا می‌شوند و 16 هزار تن از آنان بر اثر این بیماری فوت می‌كنند.



نقل از :ایسنا

کد: 1366 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۶ مرداد بازدید: 5451 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
2 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
3 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
4 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
5 بورس قرمز شد ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۶ ارديبهشت
6 هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا ۱۳۹۷ سه شنبه ۹ بهمن
7 نشست رسانه ای شربت فروتونیک تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا ۱۳۹۷ سه شنبه ۹ بهمن
8 گزارش تصویری اختصاصی از تور قطار گردشگری تهان_شمال (سوادکوه) ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ اسفند
9 با فواید جالب توجه بذر کتان آشنا شوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
10 گیاهخواران این ۷ آیتم ضروری را در لیست خود بگنجانید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
11 کمبود ویتامین c را جدی بگیرید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ آذر


نظرات


مسعود

با عرض سلام و خسته نباشیددو سوال دارم: 1-میزان مصرف گوشت قرمزدر یک شبانه روز(24ساعت)چقدر باشد؟ 2-ازبین گوشتهای قرمز کدام مناسبتراست گوسفند،گوساله یاشتر باتشکر

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  مصرف مایعات در زمستان چقدر مهم است؟ در فصل زمستان نیز مصرف مقادیر کافی آب و مایعات را ...

  بهترین ساندویچ کدام است؟ ساندویچ می تواند خانگی و از انواع تخم مرغ، الویه، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بفرمایید غذای محلی واقعا هیچ لذتی به پای خوردن نمی‌رسد، همه ما غذاخوردن را دوست داریم مخصوصا بر سر سفره غذاهای سنتی و محلی كشورمان بنشینیم.
راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره نقره یکی از فلزات گرانبها و محبوب پس از طلاست که اکثر ما زیور‌آلات، مجسمه و آینه شمعدان یا ظروفی از این جنس در خانه داریم.اشیا و ظروفی که امروزه بیش از سابق مخاطب و خواهان پیدا کرده است و به همین دلیل در هر نقره‌فروشی مدل‌های گوناگونی از ظرف و ظروف از نمکدان و کارد و چنگال گرفته یا سرویس‌های چایخوری و... پشت ویترین جلوه‌گری کرده و دل از تماشاچیان پشت ویترین می‌برند. در این نوشتار ضمن اشاره به برخی از مواردی که هنگام خرید ظروف و اشیا نقره باید مدنظر قرار داد، به ارائه برخی اطلاعات در مورد این کالا پرداخته‌ایم. اگر به این موضوع علاقه‌مندید، ادامه مطلب را بخوانید.
جوشاندن آب معدنی ممنوع! کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" می‌شود که سرطان‌زا است.
آشنایی با انواع گرسنگی گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز می‌کند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز می‌کند انواع گرسنگی‌های دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.