دلالان شکر را ارزان بخرند، به بازار ورود می‌کنیم


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: مدتی است که دلالان شکر را زیر قیمت مصوب تنظیم بازار از کارخانجات خریداری می‌کنند که در صورت ادامه این روند، ورود کرده و ذخایر استراتژیک خود را از محل داخل بازار تأمین می‌کنیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یزدان سیف در گفت‌وگویی، به وضعیت بازار شکر اشاره کرد و گفت: با برنامه‌ریزی‌ انجام شده، افزایش تولید چغندر قند به عنوان محصول پایه تولید شکر در کشور و همچنین فعال شدن کارخانجات قند، شکر به اندازه کافی در کشور تولید می‌شود، اما این بدان مفهوم نیست که به دلیل عرضه فراوان، برخی بخواهند شکر را زیر قیمت مصوب بازار خریداری کنند. 

 
وی تصریح کرد: اخیراً برخی دلالان با آنکه قیمت مصوب شکر هر کیلو 2722 تومان است، شکر را کیلویی بین 2600 تا 2620 تومان از کارخانجات می‌خرند که اگر این روند ادامه یابد، شرکت بازرگانی دولتی ورود خواهد کرد. 
 
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با اشاره به اینکه به دنبال حمایت از تولید چغندر قند و صنایع قند و شکر در کشور هستیم، خاطر نشان کرد: اگر این روند ادامه یابد، ذخایر استراتژیک خود را که معمولاً از طریق واردات تأمین می‌کردیم، را از بازار داخلی تأمین می‌کنیم تا تعادل در قیمت شکر ایجاد شود. 
 
به گزارش خبرنگار فارس، قیمت شکر طی دو سال اخیر با افت و خیزهای زیادی همراه بود، تا جایی که به دلیل واردات دیرهنگام شکر در خردادماه سال 96، قیمت آن در بازار مصرف تا کیلویی 4 هزار تومان هم رسید، اما پس از آن دولت با فعال کردن کارخانجات قند و شکر و افزایش تولید داخل که قاعدتاً وابستگی به واردات را کاهش می‌دهد، در قیمت شکر تعادل ایجاد کرد تا جایی که این محصول در بازار مصرف به قیمت هر کیلو 3 هزار تومان رسیده و ثابت مانده است، اما ظاهراً این روزها دلالان سعی در ارزان خری شکر از کارخانه‌های قند و شکر دارند. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 13750 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر بازدید: 2974 ساعت: 12:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
2 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
3 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
4 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
5 شکر دولتی هر کیلوگرم ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 قیمت جهانی شکر به بالاترین میزان در 12 سال گذشته رسید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
7 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
8 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
9 نرخ جدید قیمت شکر اعلام شد/ چرا افزایش قیمت اعلام رسمی نمی‌شود؟ ۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
10 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
11 کشاورزی در یک هفته/ از قیمت مرغ تا انتظارت از وزیر جدید کشاورزی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف نابجای ویتامین C و d نارسایی کلیه را به همراه دارد مصرف مداوم و بیش از حد ویتامینهای C و d سبب بروز ا...

  داروهای روانپزشکی باید با تجویز پزشک مصرف شوند رئیس انجمن روانپزشکان ایران در مورد مصرف داروهای ر...

  بهترین روغن چه روغنی است؟ از کره اصلا نمی‌توان برای سرخ کردن استفاده کرد و د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.