مواد لازم:
کره................................۹۰ گرم
شکر..............................یک چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ.................۲ عدد
وانیل..............................کمی
شیر...............................یک چهارم پیمانه
آرد..................................یک و نیم پیمانه
خرما ..............................به میزان لازم
پودر پسته.......................به میزان دلخواه ( اختیاری)
طرز تهیه:۱- شکر + کره ( به دمای محیط رسیده ) را با همزن می زنیم.
۲- ۱ زرده + وانیل را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم.
۳- شیر + آرد را هم اضافه میکنیم و یا ذست ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست آید.
۴- خمیر را با وردنه پهن می کنیم و به شکل یک مستطیل در می آوریم و دور خرما می پیچیم.
۵- برای مدل شکلات پیچ هم به صورت مربع در می آوریم و خرما وسط قرار می دهیم و می پیچیم و دو سر خرما رو هم مثل شکلات می پیچیم.
۶- روی خرما های پیچیده شده زرده می مالیم و پودر پسته می ریزیم.
۷- خرماها را با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه تا 30 دقیقه در فر قرار می دهیم.