شناسایی منشأ تمامی ژلاتین ها در کشور/ ژلاتین خوکی نداریم


پایگاه خبری لقمه: مدیر کل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: منشا همه ژلاتین‌ها در کشور قابل شناسایی است و ژلاتین خوکی نداریم.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بهروز جنت مدیر کل فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: منشآ تمامی ژلاتین ها را در مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو و با همکاری دانشگاه ها مشخص کرده و می دانیم.

 
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به این‌که یکی از مهم‌ترین موارد در انسان سالم، باور داشتن است، بیان کرد: در ادیان الهی بحث حلال و حرام در مواد غذایی وجود دارد. باید توجه کرد که انسان سالم، انسانی است که به حلال و حرام در مواد غذایی نیز اعتقاد و التزام دارد.
 
جنت ادامه داد: ما به عنوان مسئولین سلامت باید توجه کنیم که حلال و حرام مواد غذایی در سلامت جامعه تاثیر دارد. دین اسلام، جزو معدود ادیانی است که در خط مشی حلال و حرام، سلامتی را ذکر کرده است. در اسلام گفته شده که هر چه برای سلامتی انسان مضر است هم حرام محسوب می‌شود. در نتیجه مسئولان فنی و ناظراین که در روند تولید مواد غذایی حضور دارند و نظارت می‌کنند، مسئولیت سنگینی بر عهده دارند.
 
وی با اشاره به اهمیت نقش مسئولان فنی و ناظران در تولید و بسته‌بندی مواد غذایی گفت: در حال حاضر مواد غذایی بسته‌بندی و فرموله می‌شود لذا به مردم گفته می‌شود که هر چه در بازار اسلامی عرضه می‌شود، جای شک ندارد و می‌توانند از آن استفاده کنند و بدانند که حلال است.
 
جنت در پایان در خصوص منشا ژلاتین وارداتی به کشور نیز بیان کرد: هیچ مشکلی در شناسایی منشا ژلاتین در کشور وجود ندارد و منشا همه ژلاتین‌ها در کشور قابل شناسایی است وژلاتین خوکی نداریم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13770 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر بازدید: 2492 ساعت: 1:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حفظ سلامت استخوان‌ها با خواص شگفت انگیز ژلاتین ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ شهريور
2 وقتی افسردگی را می خورید! ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
3 استخوان و پوست گاو و پاستیل های خوشمزه ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۴ مرداد
4 توقیف 20 تن ژلاتین وارداتی در یزد ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۳ بهمن
5 آیا پاستیل‌خورها قدبلند‌ترند؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
6 روش تهیه ژله سالاد ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۶ آبان
7 طرز تهیه پودینگ زعفرانی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ آبان
8 راهی برای مانع شدن از دورریزی مواد غذایی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۶ مهر
9 طرز تهیه ژله چند رنگ نعنایی برای مهمانی‌های عید ۱۳۹۲ شنبه ۲۴ اسفند
10 اجباری شدن ثبت منبع برای واردات ژلاتین، شیرخشک وکره ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بارداری زمان مناسبی برای رژیم لاغری نیست بسیاری از خانم‌ها به ویژه آنهایی که چند قلو باردار...

  مواد غذایی ضد پیری را بشناسید فرآیند پیر شدن سلول ها، اتفاقی است که هر انسانی را...

  این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است پایگاه خبری لقمه: گزارش‌ها حاکی از آن است که به زو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.
خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.
کتاب کلید را بزن برای مدیران کسب و کار مفید است یا کم کردن وزن؟ پایگاه خبری لقمه: علاقمندان به تغییرات فردی یا سازمانی می توانند از کتاب کلید را بزن الگوی ارائه شده در آن به نحو مقتضی بهره مند شوند.
کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.