قیمت برخی اقلام اساسی افزایش یافت/«وقتی همه خواب بودند»!


پایگاه خبری لقمه: سخنگوی دولت عنوان کرده دولت تحت هیچ شرایطی آماده نیست کالایی را گران کند؛اما طی هفته های اخیر قیمت برخی کالاهای اساسی گران شده و نرخ بعضی از آنها همچنان روبه افزایش است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت چهارشنبه گذشته در حاشیه جلسه هیئت دولت عنوان کرد که دولت تحت هیچ شرایطی آماده نیست که کالایی را گران کند و یا اجازه گرانفروشی به کسی بدهد؛ این سخنان در حالی مطرح شد که مدتی است قیمت برخی کالاهای اساسی در بازار افزایش پیدا کرده و روند رشد قیمت این اقلام همچنان ادامه دارد؛ کالاهایی که در سبد هزینه خانوار نقش مهمی دارند.  

 

لبنیات بی سر و صدا گران شد

 

اکثر برندهای لبنی، قیمت  فرآورده های خود را حدود ١٠ درصد افزایش داده اند؛ در همین زمینه یکی از مغازه داران به خبرنگار مهر گفت: کمتر از دو هفته است که سه شرکت لبنی حدود ١٠ درصد به قیمت محصولات خود افزوده اند.

 

مغازه دار دیگری هم گفت: یکی از برندهای لبنی حدود یک هفته است ١٠٠ تومان به نرخ محصولات تولیدی خود افزوده است.

 

یک مغازه دار دیگر هم گفت: قیمت بطری شیر یک لیتری یکی از برندها دو هفته است ٢٠٠ تومان گران شده و  حدود ٥٠٠ تومان به نرخ پنیر ٤٠٠ گرمی یکی دیگر از برندهای مشهور افزوده شده است؛ ضمن اینکه حدود سه هفته قبل برند دیگری قیمت شیر خود را ٢٠٠ تومان گران کرده بود و نرخ آن را از ٢٥٠٠ تومان به ٢٧٠٠ تومان افزایش داده بود.

 

یکی از مغازه داران هم در این زمینه به خبرنگار مهر گفت: قیمت ماست سنتی یکی از برندهای مشهور طی هفته های اخیر ٥٠٠ تومان گران شده و از ٥٥٠٠ به ٦٠٠٠ تومان رسیده است.

 

برنج خارجی گران  شد

 

علاوه بر این طی هفته های اخیر قیمت برنج خارجی در بازار روند افزایشی به خود گرفته است؛ گزارش میدانی خبرنگار مهر نشان می دهد قیمت برنج هندی طی ۲۰ روز اخیر در بازار رشد چشمگیری داشته است؛ طبق گفته برخی مغازه داران قیمت هرکیسه ۱۰ کیلویی برنج هندی طی این مدت بین ۷ تا ۸ هزار تومان افزایش یافته است؛ همچنین برخی دیگر از مغازه داران عنوان کردند که نرخ هر کیسه ۱۰ کیلویی برنج هندی طی ۱۰ روز اخیر حدود ۵ هزار تومان گران شده است؛ به گفته برخی دیگر از مغازه داران، هر کیسه برنج ۱۰ کیلوگرمی هندی خاطره  در این مدت بین ۳ تا ۴ هزار تومان افزایش قیمت داشته است.

 

در فروشگاه های زنجیره ای اوضاع قیمت ها از مغازه های خرده فروشی بهتر است؛ در یکی از فروشگاه ها که در مرکز شهر تهران قرار دارد قیمت  هر کیسه ۱۰ کیلویی برنج هندی حدود  ٢٠٠ تا ٥٠٠ تومان افزایش یافته و در یکی دیگر از این فروشگاه ها که در جنوب شهر تهران قرار دارد فعلا از تغییر قیمت خبری نیست.

 

در همین زمینه محمد آقاطاهر رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه طی روزهای اخیر برنج هندی ۱۱۲۱ حدود ۱۰ درصد افزایش قیمت داشته است، اظهارداشت: از نرخ باقی برنج های خارجی فعلا اطلاعی ندارم، قاعدتا قیمت برنج های دیگر نیز باید تغییراتی کرده باشد.

 

گفته می شود ممنوعیت ثبت سفارش برنج دلیل تنش ایجاد شده در بازار این کالاست در حالی که مسئولان وزارت جهاد کشاورزی معتقد هستند میزان واردات این کالا در ۷ ماهه امسال ۴۰ درصد رشد داشته و بیش از نیاز کشور بوده و میزان تولید نیز به اندازه کافی بوده است.  

 

قیمت هر عدد تخم مرغ به ٦٥٠ تومان رسید

 

یکی دیگر از کالاهایی که طی هفته های اخیر، قیمت آن دستخوش تغییرات زیادی بوده تخم مرغ است؛ به طوری  در حال حاضر قیمت هر شانه تخم مرغ به حدود ۱۵ تا ١٨هزارتومان و قیمت هر عدد تخم مرغ تا حدود ٦٥٠ تومان رسیده است؛ این در حالی است که تا دو، سه هفته قبل قیمت هر عدد تخم مرغ حدود ٤٠٠ تومان و نرخ هر شانه از این محصول نزدیک به ١١ هزار تومان بود.

 

به نظر می رسد مسئولان دولتی برنج، لبنیات و تخم مرغ را جزو کالاهای اساسی به شمار نمی آورند یا اینکه از افزایش چشمگیر قیمت آنها در بازار بی اطلاع هستند و خبر ندارند که روند افزایش قیمت این اقلام همچنان ادامه دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13805 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي بازدید: 3114 ساعت: 3:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
5 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
6 الزام توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
7 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
8 تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی/ هزینه درمان ۱۰ برابر یارانه شیر ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
9 دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 بستنی دومینو برای دومین بار به فرابورس آمد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
11 مقابله با عفونت های تنفسی با لبنیات ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تندخویی با مصرف غذای سرخ شده یک متخصص تغذیه گفت: یکی از روش‌های تأمین آرامش روا...

  تب کریمه کنگو را چطور ریشه‌کن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری...

  تخم مرغ عسلی نخورید تخم مرغ را به صورت آب پز کاملا سفت شده استفاده کنی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

باشگاه توسعه کسب و کار یونسکو ادعای سرطان زا بودن کلوچه نادری را رد کرد به دنبال انتشار خبری در رسانه‌های فارسی زبان بیگانه مبنی بر سرطان زا بودن محصولات کلوچه نادری به نقل از یک نشریه آلمانی، پس از بررسی‌ها و آزمایشات لازم، سلامت این محصول، بار دیگر تایید شد.
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون پایگاه خبری لقمه:حامد توسلی گفت: من مطمئنم یک درصد قشر متوسط رو به بالا و 99 درصد قشر ضعیف بیننده برنامه ما هستند. من برای رضایت و خوش آمد آن یک درصد نمی توانم استیک بپزم.
این هندی‌های عجیب‌خور! پایگاه خبری لقمه: هندوستان سرزمین فرهنگ‌های عجیب و متفاوت است، اما این‌بار نگاهی داریم به غذاهای آن‌ها، غذاهایی که ممکن است حتی سلامتی انسان را به خطر بیندازد.