سوخت و ساز بدن با چه خوراکی هایی بالا می رود


پایگاه خبری لقمه: افزایش متابولیسم بدن یا بالا رفتن سوخت و ساز نه تنها به حفظ وزن متعادل کمک می کند بلکه برای سلامت نیز مفید است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، ضروری است بدانید که متابولیسم و سوخت و ساز بدن نه تنها بر وزن شما تاثیر می گذارد، بلکه نقش مهمی در حفظ سلامت عمومی شما ایفا می کند.حفظ رژیم غذایی سالم مبتنی بر گیاهان، نه تنها سرعت متابولیسم را افزایش می دهد، بلکه راهی است برای رسیدن به نتایج اهداف تناسب اندام و کنترل وزن در محدوده سالم. در ادامه به غذاهایی اشاره می کنیم که متابولیسم بدن را افزایش می دهند.

 

روغن نارگیل

روغن نارگیل سالمترین روغن برای پخت و پز است و سرعت متابولیسم را افزایش می دهد. اعتقاد بر این است که این نوع روغن، عملکرد سالم غده تیروئید را نیز تضمین می کند.

 

چای سبز

چای سبز حاوی کافئین و کاتچین است که هر دو متابولیسم بدن را افزایش مید هند. چای سبز یک جایگزین سالم برای قهوه است و می توانید 3 تا 5 لیوان از آن را روزانه مصرف کنید.

 

اسفناج

اسفناج یک منبع غذایی فوق العاده برای تقویت متابولیسم است و آنهم به سبب وجود فیبرهای غذایی و آهن.

 

حبوبات

حبوبات منبع اصلی پروتئین های گیاهی هستند و گزینه های مطلوب غذایی برای کسانی به شمار می روند که قصد خوردن گوشت را ندارند. مصرف حبوبات به کنترل سطح قند خون و افزایش متابولیسم کمک می کند. فیبر موجود در حبوبات نیز به کاهش خطر ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی کمک می کند.

 

بادام

بادام یکی از بهترین غذاهای گیاهی برای تقویت انرژی است. اسیدهای چرب موجود در بادام متابولیسم را افزایش می دهد. شما می توانید از مزایای بادام از طریق مصرف شیر بادام یا مصرف کره بادام زمینی نیز بهره ببرید.

 

کرفس

کرفس کم کالری است و یکی از بهترین غذاها برای افرادی محسوب می شود که نیاز به افزایش سوخت و ساز بدن برای کاهش وزن دارند.خوردن کرفس تازه فیبر زیادی به بدن می رساند و فرایند هضم را نیز تسریع می کند.

 

شکلات تلخ

شکلات تلخ باعث افزایش توانایی بدن در سوخت چربی می شود.پودر کاکائوی خام نیز یکی دیگر از گزینه های غذایی مناسب برای افزایش متابولیسم است و آنهم به سبب وجود ماده معدنی منیزیم در آن. توجه داشته باشید که شکلات تلخ منبع غنی از آنتی اکسیدان ها برای مبارزه با بیماری های قلبی نیز محسوب می شود.

 

دانه های چیا

دانه چیا یک گزینه غذایی فوق العاده برای افزایش متابولیسم است و ریزمغذیهای فراوانی را به بدن می رساند. محتوای فیبر محلول و نامحلول دانه های چیا، مجموعه ای کامل برای حفظ سلامت روده ها است.

* چیا  Salvia hispanica :گیاهی است یک‌ساله از سرده مریم‌گلی و خانواده نعناعیان. این گیاه بومی آمریکای مرکزی است. این گیاه را برای مصرف دانه آن می‌کارند، گرچه خود گیاه کاربرد تزئینی هم دارد. چیا از نظر تجاری بیشتر به علت دانه‌های آن کاشته می‌شود. دانه‌های چیا سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است.

دارچین

دارچین نه تنها یک ادویه خوشمزه است بلکه بدن را گرم تر کرده و متابولیسم را افزایش میدهد.تاثیر این ادویه روی متابولیسم گلوکز نیز مشهور است و اکنون بسیاری از افراد از آن برای حفظ سطح قند در محدوده سالم استفاده می کنند.

 

سرکه سیب

سرکه سیب یکی از بهترین گزینه های غذایی در آشپزخانه شماست و باعث تحریک معده می شود تا آنزیم های بیشتری تولید کند. این روند باعث افزایش هضم کارآمدتر و جذب مواد مغذی می شود.

 

گریپ فروت

تمام میوه های خانواده مرکبات به دلیل حجم فیبر بالا و ویتامین سی موجود در آنها شناخته شده هستند. اما گریپ فروت یک ابرقهرمان ها برای کنترل سطح انسولین است. این میوه غنی از آنتی اکسیدان ها و بسیار کم کالری است. توجه داشته باشید که گریپ فروت به حفظ سلامت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سیمرغ

کد: 13872 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين بازدید: 4330 ساعت: 10:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
2 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
4 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
5 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
6 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
7 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
8 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
9 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
10 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
11 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت