صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
دلایل واردات بیرویه انبه/ فروش مجوز واردات میوههای گرمسیری
سیدرضا نورانی تشریح کرد:
دلایل واردات بیرویه انبه/ فروش مجوز واردات میوههای گرمسیری
رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی با بیان دلایل واردات بیرویه میوه های گرمسیری به ویژه انبه؛ خواستار حمایت دولت از تولیدکنندگان محصولات کشاورزی شد.
سیدرضا نورانی در گفتگویی، در مورد واردات بی رویه برخی از میوه ها مانند انبه به کشور، اظهار داشت: طبق قانون هر یک از اعضای تعاونی های مرزنشین مجاز هستند سالانه 10 کیلوگرم میوه گرمسیری با عوارض واردات صفر درصد وارد کشور کنند و به این دلیل شاهد حضور این نوع میوه ها در بازار هستیم.
وی درعین حال تصریح کرد: البته این نوع میوهها بر اساس قانون مذکور باید بعد از واردات در استان های مرزنشین به مصرف برسد نه اینکه به بازار شهرهای دیگر به ویژه به بازار پایتخت راه یابد.
رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی افزود: متاسفانه به دلیل شرایط نامساعد اقتصادی مرزنشینان ترجیح می دهند مجوزهای واردات میوه های گرمسیری خود را به واردکنندگان بفروشند تا سود بیشتری عایدشان شود و واردکنندگان هم اقدام به واردات بی رویه این نوع میوه ها می کنند.
نورانی ابراز امیدواری کرد دولت در سال حمایت از تولید ملی از واردات بی رویه انواع محصولات کشاورزی جلوگیری به عمل آورد تا به تولیدکنندگان کشور در بخش کشاورزی بیش از این آسیب وارد نشود.
نقل از :مهر
کد:
1388
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ سه شنبه ۳۱ مرداد
بازدید:
3614
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
ثبت سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است
۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
2
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
3
کاهش 50 درصدی واردات دارو تا پایان سال
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
4
تعیین سبد معیشت خانوار کارگری/ برگزاری جلسه کمیته دستمزد
۱۴۰۰ شنبه ۲۵ دي
5
صابر پرنیان: نهضت صنعت داخلی در واکنش به تحریم ها/گلایه صنایع از بروکراسیهای اداری و تحریمهای داخلی نه تحریمهای خارجی
۱۳۹۹ دوشنبه ۶ بهمن
6
اختلاف قابل توجه قیمت میوه در بازار و مغازهها
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
7
تفاهم نامه سه جانبه برای ترویج محصول سالم زنان روستایی و عشایری امضا شد
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
8
جلوگیری از پیری زودرس با مصرف این میوه
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
9
علیاصغر مونسان «رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری» منصوب شد
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
10
ارتباط انبه با بیماری التهاب روده !
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد
11
کدام میوه ها خواص درمانی و سلامتی بیشتری دارند؟
۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تخمه هندوانه برای کاهش سطح کلسترول بد خون مفید است
متخصصان تغذیه میگویند تخمه هندوانه که بیشتر مردم ...
مصرف زیاد پروتئین حیوانی به اندازه سیگار کشنده است
پزشکان آمریکایی هشدار دادند که مصرف مقادیر زیاد پر...
دسرهای چاقکننده را بشناسید
متخصصان تغذیه و سلامت در مطالعه جدیدی هشدار دادند:...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟
یکی از نکتههای مهمی که میتواند نشاندهنده کهنه بودن مرغ باشد، بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر میخواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بالهای آن شروع میشود.
گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟
اصولا ما ایرانیها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جاافتاده بیشتر خوشمان میآید!
چرا عسل معجزه می کند؟
چند محصول در طبیعت وجود دارد که به اندازه ی عسل خواص درمانی داشته باشند؟ کدام محصول مانند عسل از چنین قدرت اعجاب انگیزی برخوردار است؟ بدیهی است می توان نام چند محصول را آورد، اما تعدادشان انگشت شمار است.
تفاوتهای روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانیها و غذا خوردن روی میز
پایگاه خبری لقمه: تفاوتهای فرهنگی و سبک زندگی باعث تمایز جوامع می شود. در حوزه غذا جوامع مختلف تفاوت های زیادی با هم دارند که یکی از نمونه های آن در سفره انداختن ایرانیها و غذا خوردن روی میز سایر فرهنگ ها است که تاثیرات روانی و اجتماعی خاص خود را در پی دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است