دبیر جشنواره طعم سلامت:
غذای سالم ارزان‌تر از درمان بیماری است


دبیر دومین جشنواره طعم سلامت گفت: می توان با اصلاح سبک تغذیه، سلامت خود را پس انداز نمود. یعنی به جای اینکه در انتظار بیماری باشیم، می توانیم با اصلاح سبک تغذیه این نگرانی را از مردم بگیریم.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، مجید میرزایی با اشاره به برگزاری دومین جشنواره طعم سلامت همزمان با ماه مبارک رمضان در برج میلاد تهران، افزود: رویکرد این جشنواره بر تغذیه سالم استوار است.

وی با عنوان این مطلب که ایده آل ما در سلامت غذا «از مزرعه تا سفره» است، گفت: نگاه ما به غذای سالم این است که در تهیه فرآورده های غذایی از سموم و کود شیمیایی استفاده نشود. و در زمان فرآوری و نگهداری محصول، افزودنی های مضر یا حتی کم ضرر اضافه نشود.

میرزایی تاکید کرد: در مرحله مصرف غذا به صورت طبخ یا خام، نمی بایست از هیچ روش غیر طبیعی استفاده شود بدین ترتیب ما می توانیم به مردم این اطمینان را بدهیم که غذای مصرفی آنها کاملا طبیعی یا ارگانیک است.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو بر این باور است که با توجه به کثرت جمعیت و کمبود امکانات، امکان دسترسی به مواد غذایی ارگانیک و طبیعی برای همه میسر نیست. تمامی محصولات غرفه های مختلف این نمایشگاه طبیعی و ارگانیک هستند ضمن اینکه نشان استاندارد سیب سلامت و نشان مخصوص سازمان غذا و دارو را هم دارند که تاکید ما بر روی ارگانیک بودن آنها است.

دبیر دومین جشنواره طعم سلامت، گفت: تغذیه ناسالم، هزینه های زیادی را سر بار جامعه ساخته است که از جمله می توان به بروز بیماری های غیرواگیر اشاره کرد.

میرزایی یادآور شد: ما با شعار «تغذیه سالم پس انداز سلامتی است»، معتقدیم می توان با اصلاح سبک تغذیه، سلامت خود را پس انداز نمود. یعنی به جای اینکه در انتظار بیماری باشیم می توانیم با اصلاح سبک تغذیه این نگرانی را از مردم بگیریم.

وی ادامه داد: برخلاف آنچه مردم فکر می کنند که موادغذایی سالم گران است اما وقتی همین هزینه را با هزینه هایی که برای درمان بیماری های ناشی از مصرف غذاهای ناسالم مقایسه کنیم، متوجه می شویم که غذای سالم ارزان است.

میرزایی، به ارائه مشاوره مزاج شناسی، طب سنتی، تغذیه، عنبیه شناسی و...، در محل برپایی جشنواره طعم سلامت اشاره کرد و افزود: هموطنان می توانند به صورت رایگان از مشاوره پزشکان حاضر در این جشنواره بهره مند شوند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13898 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد بازدید: 118 ساعت: 10:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
2 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
3 آیا پاستا به کاهش وزن کمک می کند؟ ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
4 میوه های با کمترین و بیشترین محتوای قند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 آغاز بازرسی‌های وزارت بهداشت از 15اسفند ۱۳۹۶ شنبه ۵ اسفند
6 زمان آلودگی هوا با این موادغذایی بدنتان را سم زدایی کنید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
7 تاثیر رژیم غذایی مدیترانه ای بر افزایش باروری زنان ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
8 افزایش و کاهش قیمت مواد غذایی طی یک سال گذشته ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
9 آیا اختلال در عملکرد کلیه منجر به دیابت می شود؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۶ دي
10 نقش کلیدی رژیم غذایی در سلامت و شادی کودکان ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تاثیر پروبیوتیک ها در بهبود آلرژی کودکان پایگاه خبری لقمه: ۸۰درصد سیستم ایمنی بدن در دستگاه...

  پیتزای سالم را در خانه تهیه کنید برلیانت بزرگمهر در گفت‌وگویی اظهار داشت: پیتزا به ...

  طب سنتی درباره ماهی چه می‌گوید؟ در طب سنتی توصیه می‌شود همراه ماهی برخی مواد غذایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت