دبیر جشنواره طعم سلامت:
غذای سالم ارزان‌تر از درمان بیماری است


دبیر دومین جشنواره طعم سلامت گفت: می توان با اصلاح سبک تغذیه، سلامت خود را پس انداز نمود. یعنی به جای اینکه در انتظار بیماری باشیم، می توانیم با اصلاح سبک تغذیه این نگرانی را از مردم بگیریم.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، مجید میرزایی با اشاره به برگزاری دومین جشنواره طعم سلامت همزمان با ماه مبارک رمضان در برج میلاد تهران، افزود: رویکرد این جشنواره بر تغذیه سالم استوار است.

وی با عنوان این مطلب که ایده آل ما در سلامت غذا «از مزرعه تا سفره» است، گفت: نگاه ما به غذای سالم این است که در تهیه فرآورده های غذایی از سموم و کود شیمیایی استفاده نشود. و در زمان فرآوری و نگهداری محصول، افزودنی های مضر یا حتی کم ضرر اضافه نشود.

میرزایی تاکید کرد: در مرحله مصرف غذا به صورت طبخ یا خام، نمی بایست از هیچ روش غیر طبیعی استفاده شود بدین ترتیب ما می توانیم به مردم این اطمینان را بدهیم که غذای مصرفی آنها کاملا طبیعی یا ارگانیک است.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو بر این باور است که با توجه به کثرت جمعیت و کمبود امکانات، امکان دسترسی به مواد غذایی ارگانیک و طبیعی برای همه میسر نیست. تمامی محصولات غرفه های مختلف این نمایشگاه طبیعی و ارگانیک هستند ضمن اینکه نشان استاندارد سیب سلامت و نشان مخصوص سازمان غذا و دارو را هم دارند که تاکید ما بر روی ارگانیک بودن آنها است.

دبیر دومین جشنواره طعم سلامت، گفت: تغذیه ناسالم، هزینه های زیادی را سر بار جامعه ساخته است که از جمله می توان به بروز بیماری های غیرواگیر اشاره کرد.

میرزایی یادآور شد: ما با شعار «تغذیه سالم پس انداز سلامتی است»، معتقدیم می توان با اصلاح سبک تغذیه، سلامت خود را پس انداز نمود. یعنی به جای اینکه در انتظار بیماری باشیم می توانیم با اصلاح سبک تغذیه این نگرانی را از مردم بگیریم.

وی ادامه داد: برخلاف آنچه مردم فکر می کنند که موادغذایی سالم گران است اما وقتی همین هزینه را با هزینه هایی که برای درمان بیماری های ناشی از مصرف غذاهای ناسالم مقایسه کنیم، متوجه می شویم که غذای سالم ارزان است.

میرزایی، به ارائه مشاوره مزاج شناسی، طب سنتی، تغذیه، عنبیه شناسی و...، در محل برپایی جشنواره طعم سلامت اشاره کرد و افزود: هموطنان می توانند به صورت رایگان از مشاوره پزشکان حاضر در این جشنواره بهره مند شوند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13898 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد بازدید: 3292 ساعت: 10:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
9 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
10 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
11 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب سیب، مسهل یا یبوست زا؟ ارزش غذایی:۲۵۰ گرم آب سیب شیرین نشده حدود ۱۱۴ کالر...

  رژیم غذایی دیابتی ها چیست؟ افراد مبتلا به دیابت نوع اول باید انسولین مورد نیا...

  در مصرف کشک به این نکات توجه کنید كشك یكی از محصولات لبنی با ارزش است كه به 2شكل صنع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت