معاون وزیر جهادکشاورزی:
وضعیت بسیار مطلوب کشور در تأمین کالاهای اساسی


پایگاه خبری لقمه: یزدان سیف معاون وزیر جهادکشاورزی از وضعیت بسیار مطلوب کشور در تأمین کالاهای اساسی علی رغم فشارهای آمریکا و برخی متحدانش، خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، یزدان سیف معاون وزیر جهادکشاورزی در نشستی خبری اظهار کرد: علی رغم فشارهای آمریکا و برخی متحدانش، کشور در تأمین کالاهای اساسی وضعیت بسیار مطلوبی دارد و تا امروز یک میلیون و ٢٠٠ هزارتن ورودی کالا به داخل کشور داشتیم.

 
 گفت: هفته گذشته که بنده در بندر امام (ره) بودم اسکله خالی برای تخلیه کشتی‌ها نداشتیم.
 

ذخایر کشور نسبت به ١٨ ماه گذشته بی نظیر است

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ذخایر کشور نسبت به ١٨ ماه گذشته بی نظیر است، افزود: در حوزه واردات کل کالاهای اساسی در دو ماه فروردین و اردیبهشت امسال ٢٨ درصد رشد داشتیم.
 

افزایش ۱۵ درصدی خرید تضمینی گندم

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بخش کشاورزی امسال از بلایای طبیعی دچار آسیب های زیادی شد، به طوری که دو استان اول تولیدکننده گندم کشور و همچنین استان لرستان که بخشی از گندم مورد نیاز ما را تامین می کند، از این بلایا آسیب دیدند؛ با این حال بارندگی های مطلوب باعث افزایش تولید در بسیاری از نقاط کشور شده است.
 
وی اضافه کرد: به همین دلیل میزان خرید تضمینی گندم از سال گذشته بیشتر بوده و ما تا ۴ خرداد ۹۸ حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری کرده ایم که حدود ۱۵ درصد از مدت مشابه سال گذشته بیشتر است.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: با همت دولت، سازمان برنامه و بودجه، وزارت جهاد کشاورزی و سایر دستگاه های مسئول تاکنون حدود ۲۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال (۹۰ درصد مطالبات گندم کاران) پرداخت شده و باقی آن نیز به زودی به حساب آنان واریز می شود.
 
وی اضافه کرد: در حوزه دانه های روغنی نیز تاکنون حدود ۱۳۰ هزار تن دانه روغنی کلزا خریداری شده که این رقم نسبت به سال گذشته نزدیک به ۳ درصد رشد دارد و حداکثر تا بعد از ظهر امروز یا صبح فردا مطالبات کلزاکاران به طور صددرصد پرداخت خواهد شد.
 
این مقام مسئول میزان مطالبات کلزاکاران را حدود ۳هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد.
 

شکر به وفور در بازار وجود دارد

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه در دو ماه پایانی سال گذشته به دلیل بارندگی برداشت نیشکر به تاخیر افتاد و ما ناچار شدیم با ورود ذخایر استراتژیک به بازار شرایط بازار را کنترل کنیم، اظهارداشت: با وقوع سیلی که در اوایل سال جاری رخ داد، علاوه بر اینکه برداشت نیشکر کاملاً متوقف شد، شکرهایی که تولید شده بود نیز در انبارها محبوس شد. ضمن اینکه برخی از مزارع نیشکر آسیب دیدند. با این حال تا به امروز برای جبران این مسئله واردات خوبی انجام شده و روند واردات امیدبخش بوده است.
 
وی اضافه کرد: از دوم اردیبهشت ماه تا ۳۱ اردیبهشت ماه امسال ۳۴۹ هزار تن پیش فاکتور به عنوان حواله دریافت شکر به مصرف کنندگان اعم از صنایع شیرینی و شکلات، ستاد های تنظیم بازار استانی و سایر متقاضیان داده شده که برای ۲۳۲ هزار تن آن پول پرداخت شده است.
 



کد: 13978 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ دوشنبه ۶ خرداد بازدید: 2499 ساعت: 6:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
3 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
4 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
6 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
7 اتاق اصناف: کمبود کالا نداریم، مردم ذخیره‌سازی نکنند ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
8 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
9 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
10 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دسرهای چاق‌کننده را بشناسید متخصصان تغذیه و سلامت در مطالعه جدیدی هشدار دادند:...

  مصرف فست فودها به كبد كودكان آسیب می رساند كارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  خطر ابتلا به سرطان مری با مصرف چای داغ یک فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه سرطان م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی های حرام در رستوران های تهران چه می کنند؟ تهران پر از رستوران های رنگارنگ است.رستوران هایی که با نام فرانسوی، ایتالیایی، مکزیکی، چینی و مغولی هر روز در جای جای تهران افتتاح می شوند و برای مطرح کردن خود علاوه بر دکوراسیون های عجیب و غریب گاه به سرو انواع غذا های عجیب و غریب نیز روی می آورند ، غافل از این که خوردن این غذاها در کشور اسلامی مجاز است یا خیر؟
گوجه های بنفش به چه کار می‌آیند؟ دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ پایگاه خبری لقمه: گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
چگونه یک شماره رند در موفقیت شما اثر می گذارد؟ پایگاه خبری لقمه: در عصر جدید با وجود پیشرفت‌هایی که در اپراتورهای تلفن همراه به وجود آمده، هنوز هم افراد علاقه‌مند به داشتن یک سیم کارت رند هستند! عدهه ای معتقدند این شماره های رند مزایای فراوانی به همراه خواهد داشت. در این مطلب کاربردها و فواید سیم کارت با شماره رند را بررسی خواهیم کرد.