تحریم‌ها می‌تازند/ واردات دارو نداریم


پایگاه خبری لقمه: تحریم ها نباید مسائل بشر دوستانه از جمله دارو، درمان و موارد وابسته به آن را تحت تأثیر قرار دهد اما متأسفانه برخلاف کنوانسیون بین‌المللی، به علت بسته بودن حساب های ارزی کشور و عدم انتقال پول در بحث واردات دارو و تجهیزات پزشکی دچار مشکل هستیم.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از مهر، علی اصغر پیوندی رییس هلال احمر در مورد اینکه با وجود کمتر بودن محدودیت های هلال احمر در ایام تحریم، برای واردات دارو چه اقداماتی انجام شده است؟ گفت: تحریم ها نباید مسائل بشر دوستانه از جمله دارو، درمان و موارد وابسته به آن را تحت تأثیر قرار دهد اما متأسفانه بر خلاف کنوانسیون بین المللی، به علت بسته بودن حساب های ارزی کشور و عدم انتقال پول در بحث واردات دارو و تجهیزات پزشکی دچار مشکل هستیم.

 
وی افزود: ما اعتراض خود را به کمیته بین المللی، فدراسیون صلیب سرخ و مراجع ذیصلاح از جمله معاون بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرده ایم و امیدواریم با فشارها و توضیحات منطقی، راه حلی برای رفع نیازمندی مردم کشور ایجاد شود تا بتوانیم دارو و تجهیزات پزشکی را به کشور وارد کنیم.
 
پیوندی با بیان اینکه بیشتر مواد تحریمی شامل مواد اولیه برای تولید دارو است، تصریح کرد: تعداد این اقلام زیاد نیست اما شامل مواد اولیه لازم برای تولید داروهای ضدسرطان، بیماری های صعب العلاج، مزمن و خاص است که مصرف آنها برای ادامه حیات این بیماران ضروری است.
 
رئیس جمعیت هلال احمر تأکید کرد: در حال حاضر سازمان هلال احمر و وزارت بهداشت در حال تلاش و مکاتبه با سازمان های بین المللی است تا برای بازکردن مسیر قانونی انتقال داروها به ایران راه حلی ایجاد کند اما تاکنون هیچ پاسخ قابل قبولی برای این امر دریافت نکرده ایم.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14035 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ يکشنبه ۶ مرداد بازدید: 2467 ساعت: 12:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
9 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
10 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
11 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چیزهایی که در مورد شکر نمی دانید اینجا بخوانید مضرات شکر که به آن سم سفید هم می گویند، زیاد است ک...

  ادویه‌ای برای سوزاندن چربی ادویه‌های بسیاری وجود دارند که توانایی بدن را در س...

  شایع ترین علل روانی کاهش میل جنسی کاهش میل جنسی به عنوان یک اختلال جنسی در برخی از ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
بهترین راه لاغری چیست؟ چاقی معضلی است که امروز گریبان خیلی ها را گرفته است زندگی ماشینی و نحوه نا درست تغذیه مهمترین عوامل چاقی است اما برای داشتن یک بدن متناسب چه باید کرد ؟ چطور بخوریم که چاق نشویم ؟ بهترین راه های لاغری چیست ؟
بهترین و بدترین مواد غذایی برای مفاصل شما بیماری آرتروز انواع مختلفی دارد؛ اما برخی از نشانه‌ها و علائم در همه انواع این بیماری مشترک هستند؛ از جمله علائم مشترک انواع آرتروز می‌توان التهاب، سفتی، خشكی و درد در مفاصل نام برد.