تحریم‌ها می‌تازند/ واردات دارو نداریم


پایگاه خبری لقمه: تحریم ها نباید مسائل بشر دوستانه از جمله دارو، درمان و موارد وابسته به آن را تحت تأثیر قرار دهد اما متأسفانه برخلاف کنوانسیون بین‌المللی، به علت بسته بودن حساب های ارزی کشور و عدم انتقال پول در بحث واردات دارو و تجهیزات پزشکی دچار مشکل هستیم.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از مهر، علی اصغر پیوندی رییس هلال احمر در مورد اینکه با وجود کمتر بودن محدودیت های هلال احمر در ایام تحریم، برای واردات دارو چه اقداماتی انجام شده است؟ گفت: تحریم ها نباید مسائل بشر دوستانه از جمله دارو، درمان و موارد وابسته به آن را تحت تأثیر قرار دهد اما متأسفانه بر خلاف کنوانسیون بین المللی، به علت بسته بودن حساب های ارزی کشور و عدم انتقال پول در بحث واردات دارو و تجهیزات پزشکی دچار مشکل هستیم.

 
وی افزود: ما اعتراض خود را به کمیته بین المللی، فدراسیون صلیب سرخ و مراجع ذیصلاح از جمله معاون بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرده ایم و امیدواریم با فشارها و توضیحات منطقی، راه حلی برای رفع نیازمندی مردم کشور ایجاد شود تا بتوانیم دارو و تجهیزات پزشکی را به کشور وارد کنیم.
 
پیوندی با بیان اینکه بیشتر مواد تحریمی شامل مواد اولیه برای تولید دارو است، تصریح کرد: تعداد این اقلام زیاد نیست اما شامل مواد اولیه لازم برای تولید داروهای ضدسرطان، بیماری های صعب العلاج، مزمن و خاص است که مصرف آنها برای ادامه حیات این بیماران ضروری است.
 
رئیس جمعیت هلال احمر تأکید کرد: در حال حاضر سازمان هلال احمر و وزارت بهداشت در حال تلاش و مکاتبه با سازمان های بین المللی است تا برای بازکردن مسیر قانونی انتقال داروها به ایران راه حلی ایجاد کند اما تاکنون هیچ پاسخ قابل قبولی برای این امر دریافت نکرده ایم.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14035 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ يکشنبه ۶ مرداد بازدید: 2258 ساعت: 12:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
5 موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ بهمن
6 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
8 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
9 ۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
10 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
11 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رهایی از مشکلات و اختلالات خوردن چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: اختلالات مربوط به خوردن نوعی اخت...

  حساسیت های غذایی در کودکان پایگاه خبری لقمه: هنگامی که سیستم ایمنی بدن به چیز...

  در مسافرت از خوردن غذاهای کنسروی اجتناب کنید وقتی با وفور سبزیجات و میوه های تازه روبرو هستیم چ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گیاهان خطرناک برای زنان باردار یکی از زمان‌هایی که به هیچ وجه نباید دارویی گیاهی را بدون مشاوره با پزشک مصرف کرد، دوران بارداری است.
بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم پایگاه خبری لقمه: زنان به رغم چالش‌های مختلف، پیشرفت‌های چشمگیری در علم داشته‌اند. زنان کشورمان نیز به طور فعالی در تحقیقات علمی مشارکت دارند و در زمینه‌هایی مانند پزشکی، مهندسی، فیزیک و... دستاوردهای قابل تحسینی داشته‌اند. عزم و انعطاف پذیری آنها منجر به پیشرفت های ارزشمندی شده که می‌تواند الهام‌بخش زنان در بسیاری از کشورهای دیگر باشد.
حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!