خرید توافقی ۴۵ هزار تن گوجه فرنگی از کشاورزان


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی گفت: وضعیت گوجه در کشور مطلوب است و قیمت آن هر کیلو حدود ۶۵۰ تا ۷۰۰ تومان است که با حمل، سبد، حاشیه سود کشاورز و بازاررسانی به حدود ۱۱۰۰ تومان می رسد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، حسین شیرزاد در مورد خرید توافقی گوجه فرنگی از کشاورزان اظهار کرد: از اردیبهشت برای اولین بار در کشور خرید گوجه فرنگی را به روش توافقی شروع کردیم و تا کنون حدود ۴۵ هزار تن گوجه خریداری و به کارخانجات رب اتحادیه مرکزی  ارسال شده است.

 
وی افزود: ما یک  کارخانه را به عنوان کارخانه فرآوری فعال کرده ایم. این کارخانه در ۳۰ سال فعالیت خود با ۳۲ درصد ظرفیت کار می کرد اما در حال حاضر با ۸۵ درصد ظرفیت تولید مشغول به کار است و وضعیت تولید این کارخانه با بریکس(این شاخص بیانگر میزان غلظت رب گوجه فرنگی است) بالا بسیار خوب است.
 
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با اشاره به حضور کارخانجات دیگر در این زمینه خاطرنشان کرد: با دو کارخانه دیگر  در استان فارس هم برای تهیه رب گوجه فرنگی با بریکس مناسب قراردادهای خوبی بسته ایم. این دو کارخانه از معدود کارخانجاتی هستند که امکانات اَسِپتیک دارند.
 
وی افزود: البته کارخانجات خرد هم هستند که اَسِپتیک بوده و ما با آنها قرادادهایی داریم اما ظرفیت تولید آنها بالا نیست و در مواقع بحرانی از آنها استفاده می کنیم.
 
شیرزاد تاکید کرد: وضعیت گوجه در کشور بسیار مطلوب است و قیمت آن هر کیلو حدود ۶۵۰ تا ۷۰۰ تومان است که با حمل، سبد، حاشیه سود کشاورز و بازاررسانی به حدود ۱۱۰۰ تومان می رسد. پس از رساندن به کارخانه هم بسته به اینکه میزان بریکس گوجه صنعتی چقدر است قیمت رب تعیین می شود.
 
وی افزود: ما خواستار تامین مالی برای ۲۰ هزار تن گوجه فرنگی دیگر از ستاد تنظیم بازار شدیم که حدود ۳۰ میلیارد تومان برآورد شده تا بتوانیم گوجه را به روش خرید توافقی از کشاورزان خریداری کرده و روانه بازارهای داخلی و صادراتی کنیم.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14043 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد بازدید: 617 ساعت: 8:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلیل افزایش قیمت رب گوجه چیست؟ ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۸ مهر
2 گرانی محصولات کشاورزی در بهار امسال ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
3 پیش‌بینی کاهش قیمت سیب زمینی در روزهای آینده ۱۳۹۸ جمعه ۲۸ تير
4 صادرات سیب زمینی و پیاز از ۱۵ فروردین ممنوع است ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۴ فروردين
5 امکان جلوگیری از سرطان کبد با مصرف گوجه فرنگی ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
6 کاهش قیمت موز و گوجه و سیب زمینی ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
7 صادرات گوجه‌ فرنگی گلخانه‌ای با دریافت تاییدیه ۱۳۹۷ يکشنبه ۸ مهر
8 تحریم سرطان با تغذیه سالم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
9 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
10 آسیب ریوی ناشی از سیگارکشیدن با چه مواد غذایی بازیابی می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خواص سرکه بالزامیک سرکه بالزامیک چند سالی است در کشور ما محبوبیت یافت...

  میوه های مفید برای پوست و بدن کدامند؟ یک متخصص پوست و مو با بیان اینکه از میان مواد غذای...

  تغذیه بهاری از دیدگاه طب سنتی سبک‌ترین رژیم غذایی در طی سال را باید در فصل بهار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
با ضدچروک و لک طبیعی آشنا شوید پودر جوانه گندم سرشار از ویتامین C و E است. از همین‌رو یک ضد‌لک قوی به شمار می‌رود و مصرف آن به صورت خوراکی یا ماسک، از ایجاد لکه‌های ناشی از آفتاب جلوگیری می‌کند.
با خوردن به جنگ چربی ها بروید اگر قصد دارید چند كیلویی لاغر شوید و در عین حال نمی‌خواهید تن به رژیم‌های سخت غذایی بدهید، این مقاله را مطالعه كنید. محققان و متخصصان تغذیه برای پاسخگویی به افرادی كه قصد لاغر شدن دارند مواد غذایی را معرفی كرده‌اند كه می تواند چربی‌های بدن را بسوزاند.
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.