خرید توافقی ۴۵ هزار تن گوجه فرنگی از کشاورزان


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی گفت: وضعیت گوجه در کشور مطلوب است و قیمت آن هر کیلو حدود ۶۵۰ تا ۷۰۰ تومان است که با حمل، سبد، حاشیه سود کشاورز و بازاررسانی به حدود ۱۱۰۰ تومان می رسد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، حسین شیرزاد در مورد خرید توافقی گوجه فرنگی از کشاورزان اظهار کرد: از اردیبهشت برای اولین بار در کشور خرید گوجه فرنگی را به روش توافقی شروع کردیم و تا کنون حدود ۴۵ هزار تن گوجه خریداری و به کارخانجات رب اتحادیه مرکزی  ارسال شده است.

 
وی افزود: ما یک  کارخانه را به عنوان کارخانه فرآوری فعال کرده ایم. این کارخانه در ۳۰ سال فعالیت خود با ۳۲ درصد ظرفیت کار می کرد اما در حال حاضر با ۸۵ درصد ظرفیت تولید مشغول به کار است و وضعیت تولید این کارخانه با بریکس(این شاخص بیانگر میزان غلظت رب گوجه فرنگی است) بالا بسیار خوب است.
 
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با اشاره به حضور کارخانجات دیگر در این زمینه خاطرنشان کرد: با دو کارخانه دیگر  در استان فارس هم برای تهیه رب گوجه فرنگی با بریکس مناسب قراردادهای خوبی بسته ایم. این دو کارخانه از معدود کارخانجاتی هستند که امکانات اَسِپتیک دارند.
 
وی افزود: البته کارخانجات خرد هم هستند که اَسِپتیک بوده و ما با آنها قرادادهایی داریم اما ظرفیت تولید آنها بالا نیست و در مواقع بحرانی از آنها استفاده می کنیم.
 
شیرزاد تاکید کرد: وضعیت گوجه در کشور بسیار مطلوب است و قیمت آن هر کیلو حدود ۶۵۰ تا ۷۰۰ تومان است که با حمل، سبد، حاشیه سود کشاورز و بازاررسانی به حدود ۱۱۰۰ تومان می رسد. پس از رساندن به کارخانه هم بسته به اینکه میزان بریکس گوجه صنعتی چقدر است قیمت رب تعیین می شود.
 
وی افزود: ما خواستار تامین مالی برای ۲۰ هزار تن گوجه فرنگی دیگر از ستاد تنظیم بازار شدیم که حدود ۳۰ میلیارد تومان برآورد شده تا بتوانیم گوجه را به روش خرید توافقی از کشاورزان خریداری کرده و روانه بازارهای داخلی و صادراتی کنیم.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14043 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد بازدید: 3008 ساعت: 8:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
2 با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
3 چرا عزاق واردات گوجه‌فرنگی ایرانی را آزاد کرد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
4 سطح کشت گوجه فرنگی در فضای آزاد در آذربایجان شرقی نصف می شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
5 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
6 عوارض صادراتی برخی محصولات جالیزی ابلاغ شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
7 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
8 بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید ۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
9 اعلام جزئیات قیمت کالاهای اساسی در روزهای پایانی خرداد/ گرانی برنج و مرغ ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
10 عرضه رب گوجه فرنگی کم شد/ اعلام قیمت مصوب قند و شکر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۳ خرداد
11 جزییاتی از صحت و سقم گوجه سبز میلیونی ۱۴۰۱ دوشنبه ۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اثرات سوء استرس بر ارگانهای مختلف (2) پایگاه خبری لقمه: در مقاله ی قبل اثر استرس بر سیست...

  آدامس ترک سیگار برای جنین خطر دارد متاسفانه تعداد خانم‌های سیگاری کم نیست و البته جای...

  بهترین داروهای جهان در آشپزخانه شماست خیلی از داروهای شیمیایی را تاحدودی می‌شناسیم و می‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاهای چرب و سنگین خودداری کنید.
انواع سرکه و خواص آنها سرکه به عنوان یک ضدعفونی‌کننده از زمان بقراط که در سال‌های 377 تا 460 قبل از میلاد می‌زیست، به کار می‌رفت.
آیا کودکان چاق بزرگسالان چاقی می‌شوند؟ یک عضو هیات علمی اولین جشنواره و همایش تناسب اندام و بدنسازی با اشاره به اهمیت تعادل وزن از دوره کودکی تاکید کرد:« وقتی کودک شروع به وزن گیری زیاد کند و از منحنی های رشد خارج شود به احتمال زیاد، انتظار چاقی در بزرگسالی را خواهیم داشت.»
آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد می‌شود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌كه می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌شود، صحت دارد؟ اصلا چرا كارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآورده‌های جانبی طیور را زیاد توصیه نمی‌كنند؟