سازمان حمایت اعلام کرد:
لیست ۵۳ کالای پرمصرف ارزان شده


مدیرکل سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت: در پی بررسی روند تغییرات قیمت ۱۰۰ قلم کالای ضروری و اساسی در ۲۴ مهرماه امسال، قیمت ۵۳ قلم کالای پرمصرف روند کاهشی داشته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، مهرداد ایزدی با اشاره به رصد روزانه و مستمر ۱۰۰ قلم کالای پرمصرف و اساسی بیان کرد: نتایج این رصد در بیست و چهارم مهرماه امسال نشان می‌دهد در ۶ گروه کالایی از جمله کالاهای اساسی و مواد غذایی، لوازم بهداشتی، لوازم خانگی، کاغذ، لوازم مصرفی خودرو، مصالح ساختمانی و ۵۳ قلم کالا نسبت به میانگین ماه گذشته روند کاهشی داشته که بیشترین کاهش قیمت به ترتیب به سیب زمینی با ۳۴.۳ درصد، گوجه فرنگی با ۱۰.۴ درصد و موز با ۸.۶ درصد اختصاص دارد.

او افزود: شواهد نشان می‌دهد که در این بازه زمانی کالاهایی همچون رب گوجه‌فرنگی، کاغذ چاپ، گوساله و گوسفند زنده، گوشت گوسفندی و گوشت گوساله مخلوط، دو نوع روغن، مرغ زنده و گوشت مرغ، کاغذ روزنامه وارداتی، لوازم خانگی از قبیل لباسشویی و تلویزیون از کاهش محسوس قیمت برخوردار بوده‌اند.
 
به گفته مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، از بین ۱۰۰ قلم کالا؛ ۱۸ قلم کالا شامل برنج داخلی، برخی حبوبات، سیمان و لاستیک پژویی افزایش بین صفر تا یک درصدی داشته‌اند.
 
ایزدی اضافه کرد: البته در مقابل نیز قیمت ۲۹ قلم کالا همچون خیار رسمی، تخم‌مرغ، جوجه یکروزه و انواع تیرآهن ۱۴، ۱۶ و ۱۸؛ افزایش بیش از یک درصد داشته‌اند که تنها ۶ قلم از آنها افزایش بیش از ۵ درصد داشته‌اند.
 
او تغییر فصل را عامل برخی از این افزایشها دانست و تصریح کرد: کماکان پیگیری‌ها و اقدامات لازم به منظور ثبات و حتی کاهش قیمت این کالاها در دستور کار قرار دارد و پیش‌بینی ما این است که با توجه به برنامه‌ریزی‌های که در این حوزه انجام داده‌ایم، در آینده شاهد نتایج این اقدامات و کاهش قیمت‌ها در بازار باشیم.



کد: 14061 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ يکشنبه ۵ آبان بازدید: 1121 ساعت: 11:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روز جهانی سراشپز در ایران با محوریت کودک سالم – تغذیه سالم برگزار شد ۱۳۹۸ جمعه ۳ آبان
2 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
3 میوه خشک منبع سالمی از مواد مغذی و کالری ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۸ تير
4 کاهش تورم مواد غذایی در عین افزایش قیمت‌ها! ۱۳۹۸ يکشنبه ۲ تير
5 بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ ۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت
6 قوای جنسی مردان چطور افزایش یابد ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
7 نامه‌نگاری محرمانه به وزیر در پی گرانی قیمت مواد اولیه بطری ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۷ تير
8 قند خون را با این 5 ماده غذایی کنترل کنید ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
9 میوه های با کمترین و بیشترین محتوای قند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ اسفند
10 آغاز بازرسی‌های وزارت بهداشت از 15اسفند ۱۳۹۶ شنبه ۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چه نوع روغن زیتونی بخریم؟ روغن زیتون به دلیل دارا بودن چربی‌های غیراشباع، سا...

  رابطه پیتزا و سکته های قلبی متخصص قلب و عروق به شهروندان توصیه كرد: از غذاهای ...

  برنامه غذایی کارگران چگونه باید باشد؟ در کارخانجات، شرکت های بزرگ و غیره، که یک جمعیت، ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را به بدن می‌رسانند. البته هر چند وقت یک‌بار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آب‌های آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح می‌شود و کارشناسان از مردم می‌خواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.
درمان بیماری شیزوفرنی با رژیم غذایی غنی از چربی پایگاه خبری لقمه: طبق یک تحقیق جدید، رژیم غذایی غنی از چربی و دارای مقادیر پایین کربوهیدرات که معمولاً مناسب ورزشکاران بدنسازی است، در درمان بیماری شیزوفرنی موثر است.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.