غول صنایع غذایی جهان در ایران سرمایه‌گذاری جدید می کند


پایگاه خبری لقمه: شرکت نستله ایران با سرمایه‌گذاری ۱۵ میلیون دلاری بر روی خطوط تولید محصولات جدید خود، قهوه فوری و مواد کمکی آشپزی، در پی پاسخ به نیازهای بازار داخلی از طریق افزایش تولید ملی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، طی مراسمی که در کارخانه شرکت نستله واقع در استان قزوین برگزار شد، پروژه احداث خطوط تولید محصولات قهوه فوری و مواد کمکی آشپزی نستله در کشورمان کلید خورد. بزرگ‌ترین شرکت مواد غذایی و آشامیدنی دنیا در پی این سرمایه‌گذاری، ضمن ایجاد ۵۰ فرصت شغلی به‌طور مستقیم، با افزایش حجم تولیدات ملی، حضور مؤثر خود در کشورمان را ادامه خواهد داد. نستله با این اقدام، پایبندی به ۲۱ تعهد از پیش اعلام‌شده خود به جامعه ایرانی و حرکت مستمر در راستای «بهبود زندگی و سهیم شدن در ساخت آینده‌ای سالم‌تر» را نیز نشان داده است.

 

در این مراسم ایوز منگارت، مدیرعامل و رئیس هیات‌مدیره نستله خاورمیانه گفت: «این لحظه برای نستله ایران و همچنین مجموعه بزرگ شرکت نستله بسیار غرورآفرین است. اهداف همیشگی ما، بهبود زندگی و سهیم شدن در ساخت آینده‌ای سالم‌تر بوده و بی‌شک امروز، نقطه عطف دیگری در راستای پیشبرد این مهم در جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود.»
 
وی افزود: «در مقام یک شرکت بین‌المللی، ما با توسعه فعالیت‌های ۱۵ ساله نستله ایران، بار دیگر بر تعهد خود حول افزایش سرمایه‌گذاری در این کشور تأکید می‌کنیم. با توسعه این دو خط تولید، نشان داده شد که نستله برای افزایش بهره‌وری مصرف‌کنندگان خود، از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.»
 
جوزپه کارلا، مدیرعامل شرکت نستله ایران نیز اظهار داشت: «خوشحالیم که فعالیت‌های ما در صنعت مواد غذایی و آشامیدنی کشور، همچنان با سرعت بالایی رو به افزایش است. رویکرد ما ایجاد ارزش مشترک، بهبود زندگی و سهیم شدن در ساخت آینده‌ای سالم‌تر است و حال مفتخریم که این پروژه بسیار بزرگ نیز در کنار باقی فعالیت‌هایمان در جمهوری اسلامی ایران کلید خورد.»
 
نستله ایران با سرمایه‌گذاری‌های مختلف نظیر تولیدات خطوط ذکرشده، در عین توسعه مستمر تسهیلات کارخانه‌های خود، کیفیت محصولات و صنایع غذایی ملی کشور را نیز افزایش می‌دهد. ضمناً رویکرد این شرکت انطباق با معیارها، قوانین رایج و اقدامات ایمنی در سطوح ملی و بین‌المللی بوده و این مهم همواره در کشورمان نیز رعایت شده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فود پرس

کد: 13680 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر بازدید: 362 ساعت: 1:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشپزی از هیات تا پروژه های سینمایی ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
2 جایزه ویژه شهردار رشت برای برندگان دومین جشنواره گردشگری خوراک ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت
3 اپلیکیشن هنر آشپزی پاسخی برای سوال همیشگی چی بپزم ۱۳۹۶ شنبه ۹ دي
4 بخور ، بنوش ، زن ، مرد 1994 ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
6 خانم داوت فایر ۱۹۹۳ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
7 ویژه امروز ۲۰۰۹ ( Today’s Special) ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8 4 اشتباه در آشپزی که چاقتان می‌کند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
9 مرغ تری-یاکی کم نمک ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
10 غذاهایی که با این روش ها خوش طعم می شوند ۱۳۹۶ شنبه ۱۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  توصیه‌های تغذیه‌ای برای مقابله با درد متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذای...

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

  راه‌های کالری سوزاندن در محل کار لقمه: ممکن است شما در محل کار خود تمام وقت را مشغو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت