بهترین روش پخت ماهی


هدف از خوردن ماهی چیست و چرا مصرف حداقل 2 وعده گوشت ماهی در طول هفته توصیه می‌شود؟ این سوال، جواب ساده‌ای هم دارد...

عکاس:Stephen jack

گوشت ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا3 است که خواص فراوان این نوع چربی مانند پیشگیری از افسردگی یا تقویت مغز و پیشگیری از ابتلا به آلزایمر بر هیچ‌کس پوشیده نیست. ضمن اینکه امگا3 یکی از دوستداران قلب و افزایش‌دهنده چربی خوب خون یا همان HDL هم محسوب می‌شود. بد نیست بدانید تقریبا تمام ماهی‌ها حاوی امگا3 هستند؛ حتی همین ماهی‌های قزل‌آلای پرورشی که بیشتر ما مصرف می‌کنیم هم امگا3 دارند.
هرچند میزان امگا3 در ماهی‌های آزاد، خال‌مخالی و قباد بیشتر است. نوع پروتئین و چربی ماهی بسیار عالی و مرغوب است. به‌علاوه ماهی می‌تواند مقداری ید و کلسیم هم به بدن برساند. یعنی ماهی‌هایی که کمی ریزتر هستند یا تیغ‌های ریز و نازکی دارند، استخوان‌هایشان در فرآیند پخت کمی تحلیل می‌رود و ما با خوردن آنها مقداری کلسیم هم به بدنمان می‌رسانیم. به دلیل همین کیفیت بالای پروتئین و چربی کم ماهی است که مصرف مداوم آن به تمام خانواده‌ها توصیه می‌شود.
ناگفته نماند که متاسفانه بسیاری از خانواده‌های ایرانی با سرخ کردن ماهی ارزش تغذیه‌ای آن را پایین می‌آورند؛ در حالی که روش‌های آب‌پز و بخارپز نسبت به سرخ کردن برای طبخ ماهی مناسب‌تر هستند.


نقل از :هفته نامه سلامت

کد: 1410 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۴ شهريور بازدید: 6181 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چگونه نخوردن صبحانه چاقمان می‌کند ۱۳۹۳ جمعه ۱۹ ارديبهشت
2 تغذیه بهاری در طب سنتی ۱۳۹۳ شنبه ۱۶ فروردين
3 غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۵ اسفند
4 آیا گوشت کبابی خطرناک است؟ ۱۳۹۲ شنبه ۵ بهمن
5 دستور پخت ماهی کنجدی ۱۳۹۲ دوشنبه ۸ مهر
6 سیب‌زمینی؛ آب‌پز، تنوری یا سرخ‌شده؟ ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۱ شهريور
7 دستور پخت بورك پنیر و سیب‌زمینی با ارده ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۱ شهريور
8 با آب اضافی حاصل از پخت‌وپز چه کنیم ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ مرداد
9 تغذیه مناسب کودکان ونوجوانان روزه دار ۱۳۹۲ سه شنبه ۱ مرداد
10 غذاهای سرخ‌شده احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهند ۱۳۹۰ پنج شنبه ۱۳ بهمن


نظرات


مريم

قابل تحمل بود.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی نباید از شربت معده استفاده کنند؟ یک فوق تخصص گوارش و کبد تاکید کرد: افرادی که دچار ...

  هرم غذایی مناسب سالمندان یکی از نکات اساسی در حفظ سلامت سالمندان توجه به تغ...

  این میوه تابستانی شما را مقابل سرماخوردگی بیمه می کند همچنین میزان پتاسیم موجود در این میوه به میزان 240...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی این مقاله به محتوای تغذیه‌ای خیار، فواید سلامتی احتمالی آن، نکاتی برای خوردن یا استفاده از خیار، و هرگونه خطر بالقوه سلامتی می‌پردازد.
چرا غذاها سرطان‌زا می‌شوند؟ متخصصان سلامت در آمریکا معتقدند که افزایش مقدار ماده شیمیایی آکریلامید در محیط زندگی موجب بروز سرطان در حیوانات می‌شود و در انسان نیز می‌تواند اثرات منفی مشابه داشته باشد.
آشنایی با خواص میوه کاکتوس چند سالی است میوه‌های عجیب و غریبی به کشورمان راه یافته است. میوه‌هایی با اشکال و طعم‌های متفاوت که هر ذائقه‌ای را با طعم منحصر به فردش مجذوب می‌کند. یکی از این عجایب دنیای زمینی میوه کاکتوس است. در ایران به آن گلابی خاردار یا انجیر کاکتوس گفته می‌شود.
گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند دندانپزشک روس که به همراه قطار گردشگری در تور رفت و برگشت یک روزه تهران - شمال (سوادکوه) شرکت کرده بود، گفت: مسافرت به ایران و بویژه استان مازندران بسیار لذت بخش و خاطره انگیز است.