مواد اولیه: فیله ماهی (شیر، قباد...) - 300 گرم كنجدخام - دو قاشق غذاخوری سس خردل - دو قاشق غذاخوری شیر - دو قاشق غذاخوری طرز تهیه: شیر و سس خردل را مخلوط كنید و فیلههای پاك و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در كنجد خام قرار دهید (كمی فیله را دركنجدها فشار داده و سپس با تكان كوچك كنجدهای اضافی را بگیرید.) فر را از قبل 220درجه سانتیگراد داغ كنید. ماهیها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید. سیبزمینی آبپز یا سالاد سیبزمینی یا هر نوع سالاد تازه فصل میتواند با این ماهی سرو شود. بازگشت به صفحه نخست