کمبود کلسیم عاملی برای اختلال های انعقادی


فاکتورهای انعقادی با کلسیم فعال می شود و کمبود کلسیم باعث اختلال های انعقادی خواهد شد.

به گزارش لقمه، میترا زراتی کارشناس ارشد تغذیه در گفتگویی گفت: امروزه کلسیم یکی از مهمترین عناصر در بدن است کلسیم برای سلامت استخوان ها موثر است امروزه کلسیم عنصری ضد سرطان شناخته شده است به خصوص سرطان های دستگاه گوارش و سرطان روده بزرگ از آن جمله است.

زراتی بیان کرد: افرادی که رژیم پر چرب مصرف می کنند به ویژه چربی های حیوانی و اسیدهای چرب اشباع خطر سرطان روده را افزایش می دهد.

وی افزود: منابع دارای کلسیم مثل ماست و شیر و خانواده کلم است که باعث می شود چربی مصرف شده جذب نشده و دفع شود.

کمبود کلسیم باعث اختلال های انعقادی شده فاکتورهای انعقادی در حضور کلسیم فعال می شود اگر کلسیم به مقدار کافی نباشد انعقاد خون به خوبی صورت نمی گیرد.

زراتی تصریح کرد: نقش دیگر کلسیم در انقباض و انبساط عضلات نقش دارد اگر کلسیم به مقدار کافی وجود نداشته باشد باعث گرفتگی عضلات خواهد شد.

زراتی توصیه کرد: افراد باید در رژیم غذایی خود به مقدار کافی کلسیم مصرف کنند و از سرطان ها پیشگیری شود.


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 1413 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۴ شهريور بازدید: 2518 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرهزینه‌ترین داروهای بیمه سلامت در ۶ ماهه امسال اعلام شد ۱۳۹۷ دوشنبه ۱ بهمن
2 شناسایی فاکتورهای پرخطر «بی اشتهایی عصبی» ۱۳۹۶ جمعه ۳ آذر
3 چه کسانی باید مولتی ویتامین مصرف کنند؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
4 عصاره انار مانع رشد سرطان پروستات ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۶ آذر
5 نیمی از موارد دیابت با جلوگیری از چاقی قابل پیشگیری است ۱۳۹۳ شنبه ۱۰ آبان
6 سه خطای رایج در وعده‌ غذایی صبحانه ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۸ اسفند
7 9 ماده غذایی برای پدر شدن ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن
8 وزن ایده آل برای خانم ها چقدر است؟ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۳۱ مرداد
9 کمبود آهن و ویتامین B12 عامل مستعد‌کننده آفت دهان ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روغن‌های مفید را بشناسید افراد زمانی که نامی از چربی به میان می‌آید، چاقی و...

  آنچه درباره چای کیسه ای نمی دانید چای‌های کیسه‌ای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان ...

  غذاهای سرخ‌شده احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهند یک متخصص تغذیه گفت: غذاهای سرخ‌شده و روغن‌هایی که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»
در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟ محققان فهرست رایج‌ترین اشتباهات را در رژیم‌های لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیم‌های لاغری و رایج‌ترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب می‌شوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بد‌ترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن می‌باشد.
اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد پایگاه خبری لقمه: شهرداری تهران می‌تواند در حمایت از رستوران‌داران اقدامات متنوعی را انجام دهد. البته، برنامه‌ها و اقدامات وابسته به سیاست‌ها و اولویت‌های هر شهرداری خاصی هستند و ممکن است در هر شهر و شرایط متفاوت باشند.
چرا غذاها سرطان‌زا می‌شوند؟ متخصصان سلامت در آمریکا معتقدند که افزایش مقدار ماده شیمیایی آکریلامید در محیط زندگی موجب بروز سرطان در حیوانات می‌شود و در انسان نیز می‌تواند اثرات منفی مشابه داشته باشد.