درخواست واردکنندگان نهاده‌های دامی برای رفع تبعیض


پایگاه خبری لقمه: واردکنندگان نهاده‌های دامی خواستار رفع تبعیض در اجرای قوانین میان شرکت پشتیبانی امور دام با بخش خصوصی شده و اعلام کردند تبعیض در اجرای قانون منجر به متروکه شدن نهاده‌های دامی می‌شود.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران در نامه‌ای به امید گیلانپور، معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی، خواستار رفع تبعیض در اجرای قوانین میان شرکت پشتیبانی امور دام با شرکت‌های بخش خصوصی شدند و اعلام کردند که تبعیض در اجرای قانون منجر به متروکه شدن نهاده‌های دامی بخش خصوصی می‌شود. در متن این نامه آمده است؛

 
احتراماً همانگونه که مستحضرید فرآیند واردات نهاده‌های دام و طیور و تخصیص ارز و ترخیص و عرضه آن از طریق سامانه بازارگاه جهت خرید توسط مشتریان مجاز کاملاً تعریف شده و خارج از اختیار واردکننده می‌باشد و تحت شرایط مختلف از جمله عدم تخصیص ارز و عدم مراجعه مشتریان معرفی شده برای خرید، نهاده پس از ترخیص در گمرکات باقی می‌ماند و از انبار خارج نمی‌گردد. باقی ماندن نهاده در انبارها پس از ترخیص مدت زمان محدودی مهلت دارد و پس از آن سازمان اموال تملیکی اقدام به متروکه نمودن نهاده و عرضه نهاده مذبور در مسیر غیر مرتبط می‌نماید و در صورت مراجعه وارد کننده برای استرداد آن هزینه قابل توجهی باید به سازمان مربوطه پرداخت نماید.
 
این موضوع در سفر معاون اول محترم رئیس جمهور جناب آقای دکتر جهانگیری به بندر امام خمینی که وزیر محترم جهاد کشاورزی نیز حضور داشتند مطرح و صریحاً معاون اول محترم تاکید نمودند که از متروکه نمودن نهاده‌های دام و طیور جلوگیری و مقررات قانونی مرتبط مورد نیاز را نیز تدوین نمایند که این امر صدور مصوبه متأسفانه فقط برای نهاده‌های مربوط به شرکت پشتیبانی امور دام در صورت جلسات ۱۱۶و۱۲۱ کارگروه تنظیم بازار تصویب گردید و در حال اجرا می‌باشد ولی بخش خصوصی همچنان درگیر متروکه شدن نهاده‌های وارداتی است که این امر تبعیض و ظلم آشکار در حق بخش خصوصی برای فعالیت کاملاً مشابه است ضمن ایراد خسارت و زیان به وارد کننده موجب تنش در بازار نهاده‌ها و عدم رفع تعهد وارد کننده نیز می‌باشد.
 
استدعا دارد با عنایت به انتقال کلیه وظایف و مسولیت‌های نهاده‌ها به وزارت جهاد کشاورزی نسبت به عدم متروکه نمودن نهاده‌های مذبور تمهیدات لازم اندیشیده شود و مورد اجرا قرار گیرد.

 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14300 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ چهارشنبه ۸ ارديبهشت بازدید: 1286 ساعت: 9:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
2 راه‌اندازی سامانه «مردم‌دار» برای اعلام تخلفات کیفی کالاها ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
3 احتمال کاهش قیمت محصولات پروتئینی در صورت تداوم سیر نزولی قیمت نهاده‌های دامی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
4 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
5 قیمت‌ ارزی کالاهای اساسی و نهاده‌های بخش کشاورزی اعلام شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
6 حضور ۴۳۰ شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاه نهاده های کشاورزی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
7 دلالی در شبکه توزیع موجب افزایش قیمت گوشت شد ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي
8 فساد در بازار نهاده‌های دامی مشخص شد ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
9 ۹ تخلف وزارت جهاد کشاورزی در ماجرای «آریو تجارت سهیل» ۱۴۰۱ جمعه ۳ تير
10 ۷۰ هزار تن مرغ در سردخانه داریم و ۷۰ هزار تن ذخیره کردیم ۱۴۰۱ يکشنبه ۱ خرداد
11 اختلال جدی در توزیع نهاده های دامی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لزوم انتخاب یک الگوی تغذیه‌ای مناسب پس از چهل سالگی متخصصان تغذیه و سلامت می‌گویند، زمانی که به سن 40 ...

  رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...

  حفظ امنیت غذایی در کشور لازمه رسیدن به جامعه شاد است پایگاه خبری لقمه: نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فوت های کوزه گری در آشپزی برای خارج شدن حشرات از لای سبزیجات، جدا كردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگیری از پلاسیدگی سریع هویج، گرفتن مزه تلخ كاهو و... چه میكنید؟ با چند فوت‌وفن ساده برای انجام راحت‌تر این كارها آشنا شوید.
شیلا از چه زمانی متحول شد؟ لقمه: گروه مشاوران به تدریج به کار شیلا سامان دادند؛ از آرم و لوگوی جدید گرفته تا تغییرات در ساختار شیلا را شکل دادند و به بیانی دیگر، شیلا از همین زمان پوست‌اندازی کرد و به شکل کنونی رسید.
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
شما هم وقتی استرس دارید، زیاد می‌خورید؟ برخی از افراد برای فروکش کردن میزان استرس و اضطراب خود به خوردن رو می‌آورند.