افزایش 105 درصدی قیمت مرغ طی یک سال


پایگاه خبری لقمه: بررسی قیمت کالاهای اساسی مانند برنج، گوشت قرمز و مرغ نشان می دهد که قیمت این قبیل کالاهای اساسی در فاصله یک سال بین 39 تا 105 درصد افزایش یافته است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، بررسی قیمت برخی کالاهای اساسی و مهم نشان می دهد که قیمت کالاهای اساسی مانند برنج، شکر، گوشت قرمز و گوشت مرغ در خرداد ماه 1400 نسبت به خرداد ماه سال گذشته بین 39 تا 105 درصدی افزایش داشته است. 

 
براین اساس قیمت برنج پاکستانی در خرداد 1400 نسبت به خرداد 1399 به میزان 51 درصد و قیمت برنج طارم اعلا در خرداد 1400 نسبت به خرداد 1399 به میزان 40 درصد افزایش داشته است. 
 
گوشت مرغ تازه، گوشت گوسفندی و گوشت گوساله نیز به ترتیب 105، 37 و 51 درصد در خرداد 1400 نسبت به خرداد سال گذشته افزایش داشته است. 
 
براساس این گزارش قیمت برنج پاکستانی در خردادماه سال گذشته هر کیلوگرم 162182 ریال بوده که با افزایش 51 درصدی به 245559 ریال رسیده است. 
 
قیمت هر کیلوگرم برنج تایلندی نیز با افزایش 90 درصدی از هر کیلوگرم 77432 ریال در خرداد 99 به هر کیلوگرم 147807 ریال در خرداد 1400 افزایش یافته است. 
 
قیمت هر کیلوگرم شکر سفید با افزایش 84 درصدی از 69484 ریال در خرداد 1399 به هر کیلوگرم 128299 ریال در خرداد 1400 افزایش یافته است. 
 
همچنین قیمت گوشت مرغ تازه با 105 درصد افزایش از 125491 ریال در خرداد 1400 به 258024 ریال در خرداد 1400 افزایش یافته است. 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 14389 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ مرداد بازدید: 1208 ساعت: 3:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
2 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
3 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
4 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
5 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
6 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
7 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
8 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
9 قیمت امروز گوشت مرغ هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
10 پیشنهاد برخورد با مرغدارانی که ۹۰ درصد مرغ خود را کشتار نکنند + سند ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
11 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با مضرات جوش ‌شیرین آشنا شوید یک متخصص تغذیه گفت: جوش شیرینی که برای تهیه خمیر ن...

  نسخه طب سنتی برای دیابتی‌ها یک محقق طب سنتی گفت: «رزماری و پونه کوهی حاوی ترکی...

  پوست کیوی و باید و نبایدهای مصرف آن بهتر است پوست میوه به دلیل استفاده از حشره‌کش‌ها د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

6 علت اضافه وزن در مردان اگر از خودتان می‌پرسید چرا زمانی که اکثر مردها روی ترازو می‌روند عقربه‌ی آن به سرعت شروع به چرخش می‌کند مطالعه‌ی این مطلب را از دست ندهید.
فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون پایگاه خبری لقمه: پس از انتخاب مقصد سفر، در کنار خرید بلیط، اولین کاری که باید انجام دهید، رزرو هتل است. البته انتخاب هتل نیاز به دقت و زمان کافی دارد؛ چراکه محل اقامت در کیفیت سفر تاثیر زیادی می‌گذارد.
استاتین‌ها با گریپ فروت تداخل دارند یک دکترای داروسازی با اشاره به اینکه گاه عوارض جانبی استاتین‌ها بسیار ناراحت کننده است، گفت: برای کاهش بروز عوارض جانبی دستگاه گوارش، باید استاتین‌ را عصرها با یک وعده غذا مصرف کرد.
غذا های سیرکننده برای افراد رژیمی اگر قرار باشد ویژگی های یک غذای عالی را برشمرید حتما خواهید گفت: سالم، خوشمزه مقوی و سیرکننده باشد. به گفته متخصصان تغذیه،غذا می تواند هم مقوی،هم سالم و هم سیرکننده باشد.