کاهش 10 درصد قیمت سه محصول لبنی ابلاغ شد


پایگاه خبری لقمه: جزئیات تخفیف 10 درصدی سه قلم محصول لبنی که دو روز پیش وزیر جهاد کشاورزی برای اجرا از هفته جاری خبر داده بود، اعلام شد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، دبیر انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی ‌ایران در نامه ای به اعضای محترم انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی‌، جزئیات تخفیف 10 درصدی سه قلم محصول لبنی را که دو روز پیش وزیر جهاد کشاورزی برای اجرا از هفته جاری را خبر داده بود، اعلام کرد.

 
در این نامه به قیمت های جدید سه محصول شیر، ماست و پنیر و قیمت های جدید به تخفیف 10 درصد تاکید شده است.
 
متن نامه به این شرح است:
 
احتراما حسب مذاکرات ‌این انجمن با مسئولین محترم وزارت جهاد کشاورزی در راستای حمایت از تامین شیر و لبنیات سبد معیشت خانوارهای درآمد ثابت، فقط سه قلم فرآورده شیر نایلونی 900 گرمی 1/5% چربی و ماست دبه‌ای 2/5 کیلویی 5/1% چربی و پنیر لیوانی 400‌UF گرمی نسبتا چرب در شبکه صنفی بازار و فروشگاه‌های زنجیره‌ای با تعدیل قیمت 10 درصدی توزیع گردد که البته 5٪ آن را شبکه فروشگاهی از سهم هزینه 15 درصدی فروش خود تخفیف داده و 5 درصد نیز از سهم 10 درصدی توزیع شرکت‌های لبنی اعمال تخفیف نمایند. لذا فقط سه قلم مذکور با اوزان و چربی اعلان شده به شرح ذیل از تاریخ شنبه 1400/7/17 عرضه خواهد شد.
 
ردیف نام محصول وزن (گرم) درصد چربی قیمت درب مغازه قیمت مصرف کننده (ریال)
1 شیر نایلونی 900 1/5 70،000 74،000
2 ماست دبه‌ای 2500 1/5 291،500 306،000
3 پنیر لیوانی UF 400 نسبتا چرب 190،000 200،000
1- لازم به ذکر است که قیمت‌های فوق بر اساس قیمت شیر خام مصوبه شماره 020/8603 مورخ 1400/4/17 شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی درب گاوداری 6400 تومان و هر یک دهم درصد چربی 800 ریال و نرخ روز مواد بسته بندی و نرخ ارز روز دوشنبه 1400/7/12 توافق گردیده است.
 
2- سایر کالاهای تولیدی شرکت‌های لبنی مشمول ‌این توافق نبوده و از دستورالعمل قیمت‌گذاری کالاهای تولیدی داخل به شماره 427311/1 مورخ 1389/5/25 وزارت بازرگانی وقت و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان تبعیت می‌نماید.
 
3 -ابلاغ قیمت‌های فوق دستوری نبوده و ارشادی است.
 
 
 
امید گیلانپور، معاون توسعه صنایع تبدیلی و کسب و کارهای کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در نامه‌ای به رئیس هیأت مدیره اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای قیمت جدید سه فرآورده لبنی را با استناد به نامه انجمن صنایع لبنی ابلاغ کرد که متن نامه به این شرح است:
 
عطف به نامه شماره ۱۲۸۸۱ – ۱۴۰۰ مورخ ۱۴۰۰/۷/۱۴ دبیر محترم انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی ایران و با عنایت به مصوبات جلسه روز دوشنبه ۱۴۰۰/۷/۱۲ در دفتر معاونت برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت متبوع با حضور نمایندگان محترم فروشگاه‌های زنجیره‌ای و انجمن صنایع لبنی و تصمیم متخذه در تخفیف ۱۰ درصدی قیمت مصرف‌کننده سه قلم کالای لبنی، مقتضی است دستور فرمائید از روز شنبه ۱۴۰۰/۰۷/۱۷ برای سه قلم کالای مندرج در جدول زیر قیمت‌های جدید عملیاتی شود.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 14459 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۸ مهر بازدید: 1809 ساعت: 7:13 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
5 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
6 الزام توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
7 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
8 تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی/ هزینه درمان ۱۰ برابر یارانه شیر ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
9 دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 بستنی دومینو برای دومین بار به فرابورس آمد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
11 مقابله با عفونت های تنفسی با لبنیات ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی پایگاه خبری لقمه: راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید...

  اثرات سوء استرس بر ارگانهای مختلف (2) پایگاه خبری لقمه: در مقاله ی قبل اثر استرس بر سیست...

  سیگار بدتر است یا قلیان؟/ آیا قلیان به اندازه سیگار مضر است؟ تحقیقات جدید محققان ایرانی نشان داد که استفاده از ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.
آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» پایگاه خبری لقمه: قارچ سمی که این روزها بسیاری از هموطنان مان را راهی بیمارستان کرده و جان 15 نفر را گرفته است، «فرشته نابودگر» نام دارد که شباهت بسیاری به قارچ خوراکی سفید رنگ دارد.
ارتباط صبحانه کامل و باردار شدن بررسی های جدید حاکی از آن است که، مصرف یک صبحانه کامل به زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک (شایع ترین اختلالات غدد درون ریز در زنان و شایع ترین علت نازایی که ناشی از نبود تخمک گذاری است) کمک می کند تا باردار شوند.دریافت کالری صبحانه انسولین ،تستسترون و هورمون هایی را که اختلال در عملکردشان می تواند تاثیر نامطلوبی روی احتمال باردار شدن بگذارد منظم می کند.
در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟ محققان فهرست رایج‌ترین اشتباهات را در رژیم‌های لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیم‌های لاغری و رایج‌ترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب می‌شوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بد‌ترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن می‌باشد.