تولید ماكارونی غنی شده با امگا 3 توسط محققان كشور


محققان یكی از واحدهای صنایع غذایی كشورمان موفق به تولید ماكارونی غنی شده با اسید چرب امگا 3 شدند.

به گزارش لقمه، امگا 3 اسید چربی است كه بدن نمی‌تواند آن را بسازد. این اسید چرب برای بدن ضروری است و می‌تواند از طریق مكمل‌های غذایی یا غذاهای فراسودمند كه با این اسید چرب غنی شده‌اند وارد بدن شود.

دكتر اشرف جام حسینی بابایی، مجری این طرح كه با همكاری مهناز عبدالحسینی اجرا شده در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایسنا خاطرنشان كرد: از جمله مزایا و خواص امگا سه، كاهش خطر ابتلا به سرطان، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، كلسترول و تری گلسیرید خون، فشار خون، درد مفاصل مثل آرتروز، وزن، درمان افسردگی، درمان پوكی استخوان، كاهش التهابات بدن، افزایش ضریب هوشی برای سنین پایین و لطافت و زیبایی پوست است.

وی با اشاره به وجود نمونه خارجی ماكارونی غنی شده گفت: در ماكارونی غنی سازی شده تولیدی از اسید چرب DHA و EPA استفاده شده كه از روغن ماهی گرفته می‌شود و جزء اسید چرب‌های ضروری هستند كه در بدن ساخته نمی‌شوند ولی در نمونه‌ خارجی از اسید چرب ALA استفاده شده كه از نباتات به دست آمده و در خود بدن وجود دارد.


نقل از :ایسنا

کد: 1461 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ شهريور بازدید: 2241 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ویتامین‌هاوغذاهایی که از شما در برابر آلودگی هوا محافظت می کنند ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۰ آذر
2 این خوراکی‌های باهوش کننده را بشناسید! ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۸ بهمن
3 بخور نخورهای مبتلایان به سرماخوردگی ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر
4 ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور
5 22 ماده غذایی برای لاغری سریع ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور
6 آشنایی با سالم ترین و مضرترین روش های پخت ماهی ۱۳۹۳ شنبه ۱۷ خرداد
7 آیا مصرف ماهی در دوران بارداری می تواند مضر باشد؟ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۱ فروردين
8 رژیم خیلی کم‌چـرب هم عارضه دارد! ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۸ فروردين
9 حرارت،خواص ماهی را کم نمی‌کند؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۱ فروردين
10 روزانه 50 گرم از این ماده غذایی بخورید ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ آذر
11 آیا مویز برای افراد چاق مضر است؟ ۱۳۹۲ شنبه ۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه‌حل فرار از دندان‌ های زرد یک دندانپزشک گفت: اصلی‌ترین رکن حفظ رنگ طبیعی دندا...

  آب سیب، مسهل یا یبوست زا؟ ارزش غذایی:۲۵۰ گرم آب سیب شیرین نشده حدود ۱۱۴ کالر...

  تقلبات رایج در تولید آب لیمو آب لیمو ترش به دلیل سرشار بودن از ویتامین c و طعم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت