تولید ماكارونی غنی شده با امگا 3 توسط محققان كشور


محققان یكی از واحدهای صنایع غذایی كشورمان موفق به تولید ماكارونی غنی شده با اسید چرب امگا 3 شدند.

به گزارش لقمه، امگا 3 اسید چربی است كه بدن نمی‌تواند آن را بسازد. این اسید چرب برای بدن ضروری است و می‌تواند از طریق مكمل‌های غذایی یا غذاهای فراسودمند كه با این اسید چرب غنی شده‌اند وارد بدن شود.

دكتر اشرف جام حسینی بابایی، مجری این طرح كه با همكاری مهناز عبدالحسینی اجرا شده در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایسنا خاطرنشان كرد: از جمله مزایا و خواص امگا سه، كاهش خطر ابتلا به سرطان، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، كلسترول و تری گلسیرید خون، فشار خون، درد مفاصل مثل آرتروز، وزن، درمان افسردگی، درمان پوكی استخوان، كاهش التهابات بدن، افزایش ضریب هوشی برای سنین پایین و لطافت و زیبایی پوست است.

وی با اشاره به وجود نمونه خارجی ماكارونی غنی شده گفت: در ماكارونی غنی سازی شده تولیدی از اسید چرب DHA و EPA استفاده شده كه از روغن ماهی گرفته می‌شود و جزء اسید چرب‌های ضروری هستند كه در بدن ساخته نمی‌شوند ولی در نمونه‌ خارجی از اسید چرب ALA استفاده شده كه از نباتات به دست آمده و در خود بدن وجود دارد.


نقل از :ایسنا

کد: 1461 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ شهريور بازدید: 2427 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 ویتامین‌هاوغذاهایی که از شما در برابر آلودگی هوا محافظت می کنند ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۰ آذر
3 این خوراکی‌های باهوش کننده را بشناسید! ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۸ بهمن
4 بخور نخورهای مبتلایان به سرماخوردگی ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر
5 ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور
6 22 ماده غذایی برای لاغری سریع ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور
7 آشنایی با سالم ترین و مضرترین روش های پخت ماهی ۱۳۹۳ شنبه ۱۷ خرداد
8 آیا مصرف ماهی در دوران بارداری می تواند مضر باشد؟ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۱ فروردين
9 رژیم خیلی کم‌چـرب هم عارضه دارد! ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۸ فروردين
10 حرارت،خواص ماهی را کم نمی‌کند؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۱ فروردين
11 روزانه 50 گرم از این ماده غذایی بخورید ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن در حین راه رفتن سبب افزایش وزن و چاقی می‌شود خوردن در حین حرکت و راه رفتن می تواند منجر به افزا...

  بهترین خوراكی ها برای تسكین میگرن میگرن را باید جز بیماری هایی دانست كه واقعا فرد را...

  مصرف مایعات در زمستان چقدر مهم است؟ در فصل زمستان نیز مصرف مقادیر کافی آب و مایعات را ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.
انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره‌های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می‌شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می‌کرد، یک سبد پر از انواع سبزی‌های تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.
عامل اصلی ابتلا به فشار خون چیست؟ یک مطالعه که به تازگی انجام شده است نشان می دهد که عامل ابتلا به فشار خون بالا، قند است نه نمک.
عوامل تغذیه‌ای کم‌خونی را بشناسید وقتی صحبت از کم‌خونی می‌شود، همه فکر می‌کنند منظور کمبود آهن است اما کم‌خونی می‌تواند ده‌ها علل مختلف داشته باشد که فقر آهن تنها یکی از آنها است. اگر همیشه احساس خستگی و بی‌حوصلگی می‌کنید یا با کمی فعالیت بدنی دچار تنگی نفس می‌شوید، سریع به سراغ قرص‌های آهن نروید!