تولید ماكارونی غنی شده با امگا 3 توسط محققان كشور


محققان یكی از واحدهای صنایع غذایی كشورمان موفق به تولید ماكارونی غنی شده با اسید چرب امگا 3 شدند.

به گزارش لقمه، امگا 3 اسید چربی است كه بدن نمی‌تواند آن را بسازد. این اسید چرب برای بدن ضروری است و می‌تواند از طریق مكمل‌های غذایی یا غذاهای فراسودمند كه با این اسید چرب غنی شده‌اند وارد بدن شود.

دكتر اشرف جام حسینی بابایی، مجری این طرح كه با همكاری مهناز عبدالحسینی اجرا شده در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایسنا خاطرنشان كرد: از جمله مزایا و خواص امگا سه، كاهش خطر ابتلا به سرطان، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، كلسترول و تری گلسیرید خون، فشار خون، درد مفاصل مثل آرتروز، وزن، درمان افسردگی، درمان پوكی استخوان، كاهش التهابات بدن، افزایش ضریب هوشی برای سنین پایین و لطافت و زیبایی پوست است.

وی با اشاره به وجود نمونه خارجی ماكارونی غنی شده گفت: در ماكارونی غنی سازی شده تولیدی از اسید چرب DHA و EPA استفاده شده كه از روغن ماهی گرفته می‌شود و جزء اسید چرب‌های ضروری هستند كه در بدن ساخته نمی‌شوند ولی در نمونه‌ خارجی از اسید چرب ALA استفاده شده كه از نباتات به دست آمده و در خود بدن وجود دارد.


نقل از :ایسنا

کد: 1461 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ شهريور بازدید: 2320 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 ویتامین‌هاوغذاهایی که از شما در برابر آلودگی هوا محافظت می کنند ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۰ آذر
3 این خوراکی‌های باهوش کننده را بشناسید! ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۸ بهمن
4 بخور نخورهای مبتلایان به سرماخوردگی ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر
5 ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور
6 22 ماده غذایی برای لاغری سریع ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور
7 آشنایی با سالم ترین و مضرترین روش های پخت ماهی ۱۳۹۳ شنبه ۱۷ خرداد
8 آیا مصرف ماهی در دوران بارداری می تواند مضر باشد؟ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۱ فروردين
9 رژیم خیلی کم‌چـرب هم عارضه دارد! ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۸ فروردين
10 حرارت،خواص ماهی را کم نمی‌کند؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۱ فروردين
11 روزانه 50 گرم از این ماده غذایی بخورید ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب مزه دار را در تابستان حتما امتحان کنید اگر هر روز 7 تا 8 لیوان آب می نوشید، شاید بهتر باش...

  سبزی های ضد سرطان تحقیقات جدید در آمریکا نشان می‌دهد که گروهی از سبز...

  پیشگیری از سرطان‌ با تغذیه امروزه به طور گسترده‌ای در تمام دنیا این باور که م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انجیر درمان کم خونی انجیر، یکی از میوه هایی است که برای درمان بیماری های مختلف موثر است.
۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
عوامل گرانی میوه چیست/اجاره بهای نجومی مغازه ها یا افزایش هزینه تولید و حمل و نقل پایگاه خبری لقمه: محصولی که در مراکز عمده فروشی عرضه می شود با حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید به مصرف کننده نهایی عرضه شود اما متأسفانه می‌بینیم گاهی تا سه الی چهار برابر قیمت عمده فروشی در مغازه‌ها به فروش می‌رسد!