وزیر بهداشت در مجلس خبر داد:
ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو پابرجا است/ آخرین وضعیت تأمین داروهای مورد نیاز مردم


پایگاه خبری لقمه: وزیر بهداشت با بیان اینکه تامین داروهای مورد نیاز مردم در اولویت است، از تداوم روند تامین دارو با ارز ۴۲۰۰ تومانی خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی پس از حضور در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و پاسخ به سوالات برخی از نمایندگان، گفت: سوالات در مورد کمبودها، نیازها و مشکلاتی بود که نمایندگان در مناطق مختلف داشتند و قرار شد آنها را پیگیری کنیم.

 
وی در مورد آخرین وضعیت تأمین داروهای مورد نیاز مردم بیان کرد: در این مورد با ستاد تنظیم بازار جلسه داشتیم و برنامه داریم داروهای مورد نیاز مردم را تأمین کنیم و همچنین بیمه‌ها پوشش را به سمتی ببرند که مشکل مردم را حل کنند و بار اضافه ای برای مردم به همراه نداشته باشد.
 
عین اللهی از روند تأمین دارو با ارز ۴۲۰۰ تومانی خبر داد و گفت: در این رابطه بر اساس روال سابق عمل خواهیم کرد.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14864 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۴ خرداد بازدید: 1395 ساعت: 9:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا كمبود خواب عاملی برای چاقی است؟ كارشناسان بهداشتی در كانادا تاكید كردند بر اساس شو...

  اختلالات خوردن کدامند پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته‌ای از اختلال...

  آیا بستنی اعتیادآور است؟ افرادی هستند که می‌گویند غذا برای آنها همانند دارو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بختک غذای فست فودی بر غذای خانگی پایگاه خبری لقمه: زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.
سوزاندن چربی شکم با آب انار نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد آب انار می‎تواند چربی دور شکم را کاهش دهد.
بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.
تاثیر ایجاد دالان‌های امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین پایگاه خبری لقمه: مذاکرات بین روسیه، سازمان ملل، ترکیه و اوکراین بر شرایط عبور ایمن کاروان‌های غلات به خارج از اودسا و همچنین ادعاهای روسیه مبنی بر اینکه تحریم‌های غرب ارسال کودهای شیمیایی را محدود می‌کند، متمرکز است.