خرید ۳۷ هزار تن مرغ و تخم مرغ مازاد از نتولیدکنندگان


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور از خرید ۳۷ هزار تن گوشت مرغ و تخم‌مرغ مازاد از تولیدکنندگان خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از صدا و سیما، محسن سلامی مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور درباره میزان خرید حمایتی گوشت مرغ و تخم مرغ اظهار داشت: در پی دستور وزیر جهاد کشاورزی به منظور حمایت از تولیدکنندگان داخلی، تاکنون بیش از ۳۷ هزار تن گوشت مرغ و تخم‌مرغ مازاد از تولیدکنندگان خریداری شد.

 
وی افزود: از این میزان خرید حمایتی بیش از ۳۵ هزار تن گوشت مرغ و حدود ۲۵۰۰ تن تخم‌مرغ مازاد از واحدهای تولیدی داخلی خریداری و ذخیره‌سازی شده تا در صورت نیاز برای تنظیم بازار عرضه شود.
 
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور از ذخایر مطمئن گوشت مرغ و تخم‌مرغ در کشور خبر داد و تصریح کرد: تعیین نرخ خرید حمایتی گوشت مرغ و تخم‌مرغ مازاد توسط کمیته‌های استانی با توجه به شرایط هر استان انجام می‌شود.
 
سلامی اضافه کرد: خریدهای حمایتی شرکت پشتیبانی امور دام کشور به‌منظور حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است که با خرید حمایتی و ذخیره‌سازی محصول را در صورت نیاز و با دستور و ابلاغ وزیر جهاد کشاورزی برای متعادل سازی به بازار تزریق شود.
 
بر اساس طبق آمار وزارت جهاد کشاورزی سالانه بین ۲.۵ تا ۲.۷ میلیون تن گوشت مرغ و بیش از یک میلیون تن تخم‌مرغ در کشور تولید و به بازار عرضه می‌شود.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14900 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۳ تير بازدید: 1390 ساعت: 9:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت در مورد استفاده از عرق یونجه و شربت سه‌شیره در دوران بارداری! ۱۴۰۴ دوشنبه ۱ مهر
2 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
5 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
7 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
8 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
9 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
10 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
11 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...

  برنج و ماهی دودی واقعاً اضافه وزن می‌آورند؟ شاید تعجب کنید وقتی بفهمید مدتی است بسیاری از محصو...

  افزودن ماست به اسفناج از جذب کلسیم جلوگیری می‌کند اگر می خواهید اسفناج را با ماست مخلوط کنید بهتر اس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با 10 روش‌ تشویق کودک به خوردن سبزیجات از آن‌جا که سبزی‌جات دارای خواص فراوانی به خصوص برای کودکان هستند در این‌جا چند راهکار را به شما معرفی می‌کنیم تا کودک شما به خوردن این گروه غذایی تمایل بیشتری نشان دهد.
نشانه‌‌ های بیماری وبا چیست؟ وبا، یکی از بیماری‌های اسهالی است. بیماری ناشی از سمی است که توسط میکروب در روده افراد بیمار ترشح می‌شود. وبا در دو تا پنج درصد بیماران، اسهال شدید ایجاد می‌کند که شبیه آب برنج بوده و بی‌بو است یا گاهی بوی ماهی می‌دهد. اسهال شدید آبکی، استفراغ بدون احساس تهوع قبلی و عطش فراوان از علائم بیماری وبا هستند. نکته قابل توجه در بیماری وبا این است که در این بیماری، ‌دل درد یا دل پیچه وجود ندارد.کارشناسان بهداشتی توصیه می‌کنند در صورت وجود علائم فوق، فورا باید به نزدیک‌ترین مرکز درمانی مراجعه شود.
یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.
تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟ پایگاه خبری لقمه: حکایت تولید و صادرات پسته مصداق ضرب‌المثل معروف شده که «درونش خودمان را کشته، بیرونش مردم را»؛ قیمت این محصول برای مردم کشورمان آنقدر زیاد است که خیلی‌ها امکان خریدش را ندارند اما تولیدکنندگان آن در عین حال از قیمت پایین آن به نسبت هزینه‌ها می‌نالند و خواهان حمایت دولت هستند.