خرید ۳۷ هزار تن مرغ و تخم مرغ مازاد از نتولیدکنندگان


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور از خرید ۳۷ هزار تن گوشت مرغ و تخم‌مرغ مازاد از تولیدکنندگان خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از صدا و سیما، محسن سلامی مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور درباره میزان خرید حمایتی گوشت مرغ و تخم مرغ اظهار داشت: در پی دستور وزیر جهاد کشاورزی به منظور حمایت از تولیدکنندگان داخلی، تاکنون بیش از ۳۷ هزار تن گوشت مرغ و تخم‌مرغ مازاد از تولیدکنندگان خریداری شد.

 
وی افزود: از این میزان خرید حمایتی بیش از ۳۵ هزار تن گوشت مرغ و حدود ۲۵۰۰ تن تخم‌مرغ مازاد از واحدهای تولیدی داخلی خریداری و ذخیره‌سازی شده تا در صورت نیاز برای تنظیم بازار عرضه شود.
 
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور از ذخایر مطمئن گوشت مرغ و تخم‌مرغ در کشور خبر داد و تصریح کرد: تعیین نرخ خرید حمایتی گوشت مرغ و تخم‌مرغ مازاد توسط کمیته‌های استانی با توجه به شرایط هر استان انجام می‌شود.
 
سلامی اضافه کرد: خریدهای حمایتی شرکت پشتیبانی امور دام کشور به‌منظور حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است که با خرید حمایتی و ذخیره‌سازی محصول را در صورت نیاز و با دستور و ابلاغ وزیر جهاد کشاورزی برای متعادل سازی به بازار تزریق شود.
 
بر اساس طبق آمار وزارت جهاد کشاورزی سالانه بین ۲.۵ تا ۲.۷ میلیون تن گوشت مرغ و بیش از یک میلیون تن تخم‌مرغ در کشور تولید و به بازار عرضه می‌شود.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14900 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۳ تير بازدید: 1314 ساعت: 9:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
6 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
7 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
8 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
10 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
11 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رنگ‌های مختلف ادرار چه می‌گویند؟ کلینیک کلیولند در آمریکا، یک اینفوگرافی جالب تهیه ...

  بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه گفت: بدغذایی یک اختل...

  نکاتی برای خوش مزه تر شدن سوپ جو 27 نکته برای اینکه سوپی خوشمزه‌تر و سالم‌تر بپزید....

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط صبحانه کامل و باردار شدن بررسی های جدید حاکی از آن است که، مصرف یک صبحانه کامل به زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک (شایع ترین اختلالات غدد درون ریز در زنان و شایع ترین علت نازایی که ناشی از نبود تخمک گذاری است) کمک می کند تا باردار شوند.دریافت کالری صبحانه انسولین ،تستسترون و هورمون هایی را که اختلال در عملکردشان می تواند تاثیر نامطلوبی روی احتمال باردار شدن بگذارد منظم می کند.
پرده بدون سفره پایگاه خبری لقمه: چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر به روزهای پایانی خود نزدیک شده و با وجود تنوع ژانری و موضوعی، جای خالی سبک زندگی ایرانی و مؤلفه‌های آن هم در آثار فیلم‌سازان پیشکسوت و هم فیلم‌سازان جوان محسوس است. یکی از این موارد کمتر پرداخته شده «غذای ایرانی» است.
12 علامت و هشدار که نشان می دهد به اندازه کافی آب نمی نوشید اگر به مقدار کافی آب ننوشید و به انداز کافی آن را دریافت نکنید بدنتان دچار یک سری علائم و مشکلات خواهد شد در ادامه به آنان اشاره می کنیم.
اگر فرزند قد بلند می خواهید، بخوانید مادرانی که در دوران بارداری شیر مصرف می‌کنند، کودکانی قد بلندتر به دنیا می‌آورند.