تحقق بیش از 50 درصد برنامه ابلاغی کودی در سه ماهه ابتدای سال 1401


پایگاه خبری لقمه: مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم از تحقق بیش از 50 درصد برنامه ابلاغی کودی در سه ماهه ابتدای سال 1401 خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم با اشاره به تدارک بسیار مناسب کودهای کشاورزی یارانه ای در استان، گفت: در 3 ماهه ابتدای سال 1401  بیش از 10 هزار تن انواع کودهای شیمیایی یارانه ای ازته، فسفاته و پتاسه تامین و به انبارهای تحت پوشش شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در استان قم حمل شده است.

حسین زند با اشاره به اینکه از ابتدای سالجاری تا پایان خرداد ماه بیش از 50 درصد برنامه ابلاغی کودی سال 1401 استان قم تدارک شده است، تاکید کرد: بدین ترتیب و با ادامه روند حمل و تدارک مستمر کودها ، کشاورزان عزیز و زحمتکش و بهره برداران بخش کشاورزی بدون هیچگونه دغدغه و نگرانی از بابت تامین کودهای شیمیایی مورد نیاز خود به استقبال کشت محصولات مورد نظر خود خواهند رفت. 

برنامه کودی سال 1401 استان قم، ابلاغی توسط وزارت جهاد کشاورزی به میزان 20.000 تن شامل کودهای ازته، فسفاته و پتاس میباشد، که با تدارک بیش از 10 هزار تن در 3 ماهه ابتدای سالجاری نسبت به مقدار 6 هزار تن مدت مشابه سال قبل، بیش از 60 درصد رشد داشته است.
 
وی همچنین افزود: از اول سال  1401، کودهای شیمیایی یارانه ای فسفاته، پتاسه را با قیمت های جدید و کاهش 45 درصدی نسبت به سال گذشته در اختیار کشاورزان قرار دادیم. پیرو این کاهش قیمت، شاهد افزایش معنادار میزان مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در 3 ماهه ابتدای سالجاری در استان بوده ایم به گونه ای که این میزان مصرف در استان نسبت به مدت مشابه سال قبل 10 برابر افزایش داشته است.
 
وی ادامه داد: وضعیت ذخیره سازی کودهای یارانه ای مورد نیاز کشاورزان استان به صورت مستمر توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم رصد و اقدام های لازم برای تامین این محصول به منظور حمایت هرچه بیشتر فعالان بخش کشاورزی استان صورت می گیرد.
 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14904 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۳ تير بازدید: 1128 ساعت: 7:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
6 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
7 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
8 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
10 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
11 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روغن‌ ماهی و زیتون برای سلامت قلب و عروق مفیدند کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: روغن ماهی...

  بهترین‌ها برای مقابله با خستگی گاهی برای مقابله با خستگی لازم است از مکمل ها استف...

  یک نوشیدنی خطرناک برای سلامت جنین چای در کنار همه خواص مفید، برای جنین چندان مناسب ن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

36 نکته طلایی برای نگهداری مواد غذایی در تابستان فصل تابستان باز هم با آن گرمای به یادماندنی اش از راه رسید و دردسرهای ویژه را هم به دنبال خود می آورد.
تاثیر ازدواج در چاقی زنان و مردان شاید از خواندن خبری که می‌خواهیم برایتان بگوییم خوشحال نشوید اما تحقیقات كارشناسان نشان می‌دهد که الگوی چاق شدن زنان و مردان بعد از ازدواج و طلاق متفاوت است. آنها معتقدند كه ازدواج و طلاق هر دو فاكتورهایی مضر برای اندازه دور كمر هستند چون زنان بعد از ازدواج و مردان پس از جدایی دچار چاقی و اضافه وزن می‌شوند.
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.