تحقق بیش از 50 درصد برنامه ابلاغی کودی در سه ماهه ابتدای سال 1401


پایگاه خبری لقمه: مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم از تحقق بیش از 50 درصد برنامه ابلاغی کودی در سه ماهه ابتدای سال 1401 خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم با اشاره به تدارک بسیار مناسب کودهای کشاورزی یارانه ای در استان، گفت: در 3 ماهه ابتدای سال 1401  بیش از 10 هزار تن انواع کودهای شیمیایی یارانه ای ازته، فسفاته و پتاسه تامین و به انبارهای تحت پوشش شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در استان قم حمل شده است.

حسین زند با اشاره به اینکه از ابتدای سالجاری تا پایان خرداد ماه بیش از 50 درصد برنامه ابلاغی کودی سال 1401 استان قم تدارک شده است، تاکید کرد: بدین ترتیب و با ادامه روند حمل و تدارک مستمر کودها ، کشاورزان عزیز و زحمتکش و بهره برداران بخش کشاورزی بدون هیچگونه دغدغه و نگرانی از بابت تامین کودهای شیمیایی مورد نیاز خود به استقبال کشت محصولات مورد نظر خود خواهند رفت. 

برنامه کودی سال 1401 استان قم، ابلاغی توسط وزارت جهاد کشاورزی به میزان 20.000 تن شامل کودهای ازته، فسفاته و پتاس میباشد، که با تدارک بیش از 10 هزار تن در 3 ماهه ابتدای سالجاری نسبت به مقدار 6 هزار تن مدت مشابه سال قبل، بیش از 60 درصد رشد داشته است.
 
وی همچنین افزود: از اول سال  1401، کودهای شیمیایی یارانه ای فسفاته، پتاسه را با قیمت های جدید و کاهش 45 درصدی نسبت به سال گذشته در اختیار کشاورزان قرار دادیم. پیرو این کاهش قیمت، شاهد افزایش معنادار میزان مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در 3 ماهه ابتدای سالجاری در استان بوده ایم به گونه ای که این میزان مصرف در استان نسبت به مدت مشابه سال قبل 10 برابر افزایش داشته است.
 
وی ادامه داد: وضعیت ذخیره سازی کودهای یارانه ای مورد نیاز کشاورزان استان به صورت مستمر توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم رصد و اقدام های لازم برای تامین این محصول به منظور حمایت هرچه بیشتر فعالان بخش کشاورزی استان صورت می گیرد.
 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14904 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۳ تير بازدید: 1123 ساعت: 7:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
6 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
7 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
8 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
10 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
11 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین K دوست دار استخوان پایگاه خبری لقمه: در حالی که کلسیم و ویتامین D اغل...

  میوه های غنی از کلسیم را بشناسید در دوران بارداری لازم است مواد غذایی سالم و مغذی م...

  هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید؛ عامل بیماری در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف زیاد گوشت و نمک فراوان سبب ایجاد سنگ کلیه می‌شود پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهشی مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به دلایل ابتلا به بیماری سنگ کلیه، گفت: کلیه‌های ۱۲ درصد مردم ایران سنگ ساز است و این میزان در آینده رشد فزاینده دارد.
آیا شیر و لبنیات چاق کننده هستند؟ اگر شما هم فردی درگیر رژیم غذایی و برنامه‌های کاهش وزن باشید بدون شک این جمله را شنیده‌اید که لبنیات چاق می‌کنند! اما اگر این حرف‌ها باعث شده شما هم شیر و لبنیات را از زندگی‌تان بیرون کنید ما خبر خوبی برای شما داریم.
اگر قصد لاغر شدن دارید، بخوانید بسیاری از افرادی که برای لاغر شدن از رژیم های غذایی کم کالری پیروی می کنند خودسرانه یک یا چند گروه غذایی را حذف می کنند تا به اصطلاح سریع تر و بیشتر وزن کم کنند.
علامتی برای شناسایی پوکی استخوان یکی از محققین بر‌تر جشنواره رازی، اعلام کرد: در مطالعاتی که انجام شده به این موضوع دست یافتیم که سرعت از دست دادن تراکم استخوان افرادی که احساس خشکی دهان دارند بیشتر از کسانی است که با این مشکل مواجه نیستند.