تحقق بیش از 50 درصد برنامه ابلاغی کودی در سه ماهه ابتدای سال 1401


پایگاه خبری لقمه: مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم از تحقق بیش از 50 درصد برنامه ابلاغی کودی در سه ماهه ابتدای سال 1401 خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم با اشاره به تدارک بسیار مناسب کودهای کشاورزی یارانه ای در استان، گفت: در 3 ماهه ابتدای سال 1401  بیش از 10 هزار تن انواع کودهای شیمیایی یارانه ای ازته، فسفاته و پتاسه تامین و به انبارهای تحت پوشش شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در استان قم حمل شده است.

حسین زند با اشاره به اینکه از ابتدای سالجاری تا پایان خرداد ماه بیش از 50 درصد برنامه ابلاغی کودی سال 1401 استان قم تدارک شده است، تاکید کرد: بدین ترتیب و با ادامه روند حمل و تدارک مستمر کودها ، کشاورزان عزیز و زحمتکش و بهره برداران بخش کشاورزی بدون هیچگونه دغدغه و نگرانی از بابت تامین کودهای شیمیایی مورد نیاز خود به استقبال کشت محصولات مورد نظر خود خواهند رفت. 

برنامه کودی سال 1401 استان قم، ابلاغی توسط وزارت جهاد کشاورزی به میزان 20.000 تن شامل کودهای ازته، فسفاته و پتاس میباشد، که با تدارک بیش از 10 هزار تن در 3 ماهه ابتدای سالجاری نسبت به مقدار 6 هزار تن مدت مشابه سال قبل، بیش از 60 درصد رشد داشته است.
 
وی همچنین افزود: از اول سال  1401، کودهای شیمیایی یارانه ای فسفاته، پتاسه را با قیمت های جدید و کاهش 45 درصدی نسبت به سال گذشته در اختیار کشاورزان قرار دادیم. پیرو این کاهش قیمت، شاهد افزایش معنادار میزان مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در 3 ماهه ابتدای سالجاری در استان بوده ایم به گونه ای که این میزان مصرف در استان نسبت به مدت مشابه سال قبل 10 برابر افزایش داشته است.
 
وی ادامه داد: وضعیت ذخیره سازی کودهای یارانه ای مورد نیاز کشاورزان استان به صورت مستمر توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم رصد و اقدام های لازم برای تامین این محصول به منظور حمایت هرچه بیشتر فعالان بخش کشاورزی استان صورت می گیرد.
 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14904 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۳ تير بازدید: 1120 ساعت: 7:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
6 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
7 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
8 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
10 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
11 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مهمترین ویتامین های مکمل برای حفظ سلامت بدن با این حال، بسیاری ازمردم به اندازۀ نیاز بدنشان مو...

  قوانین طلایی برای غذا خوردن این هفت قانون طلایی، قوانینی است که همه متخصصان تغ...

  5 چربی سالمی که باید مصرف شود لقمه: برای متناسب کردن وزن، یاد بگیرید چگونه برای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.
کشف حقایقی عجیب درباره چاقی قرار گرفتن در معرض موادی خاص در مدت زمان رشد جنین و یا در سال‌های نخست پس از تولد اغلب رشد معمول سیستم هورمونی بدن را دچار اختلال می‌کند و به رشد بیشتر سلول‌های چربی منجر می‌شود.
10 فایده زردچوبه برای سلامتی زردچوبه یکی از متداولترین ادویه ها در آشپزی است که رایحه ای شبیه به فلفل، طعمی تیز و رنگی طلایی دارد.
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است پایگاه خبری لقمه: شکل تغذیه با آغاز ماه رمضان تغییر می‌کند. تامین کالری مورد نیاز بدن یکی از ضروریات بوده که بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت روزانه هر فرد به ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ کالری نیاز دارد.