کمبود ۱۰۶ دارو در کشور


پایگاه خبری لقمه: مشاور رسانه‌ای رئیس سازمان غذا و دارو گفت: پایش کمبودهای دارویی از سه مسیر صورت می‌گیرد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، سجاد اسماعیلی مشاور رسانه‌ای رئیس سازمان غذا و دارو با عنوان این مطلب که میزان ذخایر دارویی بالای ۶ ماه در کشور به ۶۰ درصد رسید، افزود: پایش کمبودهای دارویی از سه مسیر صورت می‌گیرد.

 
وی گفت: کمبودهای دارویی تعریف دارد و برند وارداتی دارویی که مشابه تولید داخل دارد جزو کمبودها محسوب نمی‌شود.
 
اسماعیلی افزود: کمبودهای دارویی زیر یک ماه کشور از ۲۲۰ قلم به ۱۰۶ قلم رسیده است.
 
وی در تشریح پایش کمبودهای دارویی در کشور، گفت: استعلام‌های سازمان غذا و دارو، از طریق سامانه تی تک، معاونت‌های غذا و داروی استان‌ها و در نهایت، از طریق شرکت‌های پخش دارو و داروخانه‌ها، انجام می‌شود.

 

 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15064 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي بازدید: 1062 ساعت: 10:43 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 اتاق اصناف: کمبود کالا نداریم، مردم ذخیره‌سازی نکنند ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
5 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر
8 کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
9 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 ماجرای کمبود داروی پیوند کلیه/ پاسخ سازمان غذا و دارو ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
11 صادراتی موفق به ارزش ۱۲۱ هزار میلیاردتومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذای گلادیاتورها را دوباره به سفره‌ها بیاوریم یک کارشناس تغذیه معتقد است، نان جو یکی از بهترین ا...

  هورمون‌درمانی در باشگاه‌های بدنسازی؛ معجزه یا تقلب؟ دكتر كیمیاگر گفت: این روند می‌تواند ماهی یک کیلو ب...

  مصرف زیاد نمک ممکن است عامل افزایش بیماری MS باشد پژوهشگران می‌گویند مصرف بیش از حد نمک ممکن است مقص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه خواص ضدسرطانی سبزیجات را حفظ کنیم؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند شیوه پخت کلم بروکلی و سبزیجات مشابه آن در حفظ خواص ضدسرطانی آنها تاثیر قابل توجهی دارد.
چرا نباید با پرخورها ازدواج کنید! اگر یکی از زوج ها چاق باشد و اهمیتی به تناسب اندام خود ندهد احتمال آنکه همسرش نیز چاق شود 37 درصد بیشتر است.
خاصیت جوانه ها را بشناسیم هر چند جوانه ها بهترین غذای محلی در بعضی از مناطق است اما کمتر در برنامه غذایی گنجانده می شود.
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.